τι προτεινετε για διπολα?

Reaction score
0
εχω τον yamaha 650 και ψαχνω για πισω ηχεια τοιχου.
σκεφτομαι για διπολα,οπως τα mordaunt short avant 903s.
μηπως μπορειτε να βοηθησετε?

Reaction score
7
Δεν τα εχω ακουσει, αλλα αν κρινω απο τα 906 πρεπει να ειναι καλα.
Μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για ΤΗΧ συστημα μιας και ειναι διπολα? Εχω την εντυπωση οτι τα διπολα εχουν καποιες προδιαγραφες οσον αφορα την τοποθετηση.

Reaction score
49
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Μπορουν να χρησιμοποιηθουν και για ΤΗΧ συστημα μιας και ειναι διπολα? Εχω την εντυπωση οτι τα διπολα εχουν καποιες προδιαγραφες οσον αφορα την τοποθετηση.
Τα δίπολα είναι απαραίτητα σε ΤΗΧ σύστημα αλλά επιβάλλεται να μπουν σε πλαινούς τοίχους.....

Πέτρο δες και τα πολύ καλά δίπολα της Crystal Audio.
Tα mordaunt short avant 903s δεν τα έχω ακούσει...... :roll:

Reaction score
0
γιαννη η crystal audio μπορει να εχει καλα διπολα,και να σου πω την αληθεια αυτα εψαχνα (system 4 ) αλλα για να τα πετυχεις πρεπει να εχεις κερδισει το τζοκερ.
δεν υπαρχουν πουθενα,μονο αν εχουν ξεμεινει σε κανενα καταστημα,αφου ουτε η ιδια εταιρεια ξερει αν θα τα εχει και ποτε.
επειδη λοιπον ειμαι περιεργος,ψαχνω διπολα τοιχου και ασπρα :!: :!:
αν και κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο,βρηκα κατι τα wharfedale dfs 18
119 λιρες,αλλα ειναι 6 ομ.
με τον yamaha 650 και δεδομενου οτι τα αλλα ηχεια μου ειναι 8 ομ θα εχω προβλημα :?: :?:

Reaction score
50
Πέτρο από τις ονομαστικές τιμές μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις. Για να λες τις τιμές σε λίρες μάλλον θα τ' αγοράσεις online (;). Γιατί δε ρωτάς τη "μαμά" εταιρία, μπας και πάρεις καμιά απάντηση;

Reaction score
7
γιαννη η crystal audio μπορει να εχει καλα διπολα,και να σου πω την αληθεια αυτα εψαχνα (system 4 ) αλλα για να τα πετυχεις πρεπει να εχεις κερδισει το τζοκερ.
δεν υπαρχουν πουθενα,μονο αν εχουν ξεμεινει σε κανενα καταστημα,αφου ουτε η ιδια εταιρεια ξερει αν θα τα εχει και ποτε.
επειδη λοιπον ειμαι περιεργος,ψαχνω διπολα τοιχου και ασπρα :!: :!:
αν και κατι τετοιο ειναι πολυ δυσκολο,βρηκα κατι τα wharfedale dfs 18
119 λιρες,αλλα ειναι 6 ομ.
με τον yamaha 650 και δεδομενου οτι τα αλλα ηχεια μου ειναι 8 ομ θα εχω προβλημα :?: :?:
Προβλημα δεν θα εχεις με τα διαφορετικα Ω. Ετσι κι αλλιως (απο οσο θυμαμαι) ο 650 εχει προδιαγραφες μεχρι τα 4Ω, απλα ρυθμιζεις το διακοπτακι (αν εχει) στα 4Ω.

Στον Marantz που εχω εχει προδιαγραφες ως 8Ω. Τον εχω με 3 ηχεια 4Ω και 2 ηχεια 8Ω, και πριν απο αυτο ειχα 2 ηχεια 8Ω, 2 ηχεια 4Ω και 1 ηχειο 6Ω.

κανενα προβλημα.

Reaction score
49
Kατά 99% έχει το διακοπτάκι στην πίσω μεριά για να επιλέξεις τα Ωμ.....

Κρίμα Πέτρο που δεν μπορείς να τα βρεις....
Έχω ακούσει πολλά καλά λόγια για τα συγκεκριμένα.

Αλήθεια, η θέση θέασης βρίσκεται ανάμεσα σε παράλληλους τοίχους?
Γιατί έτσι επιβάλλουν οι κανόνες ΤΗΧ για τα δίπολα!!

Reaction score
0
αναλογα ποσο χωρο εχεις αν μπορεις ακουσε και μετα κρινε αν θελεις να καταλαβαινεις απο που ερχεται ο ηχος [μονοπολο διπολο] οκ αλλα υπαρχουν και τα παντοκατευθντικα με διασπορα ηχου 360 μοιρες ακου και κρινε συν τι λεφτα διαθετεις

Reaction score
0
ναι γιαννη ειναι σε απεναντι τοιχους.
δυστηχως δεν μπορω να βρω ενα site που να τα στελνει τα wharfedale dfs 18 ελλαδα, η μονη μου ελπιδα ειναι ο νακας γιατι δεν πιστευω να τα εχει κανενας αλλος.

Reaction score
0
νεος ερωτας,KLIPSCH RS -25 μηπως μπορειτε να μου πειτε καταστηματα,που μπορω να τα βρω :?:
περιοχης αττικης παρακαλω,γιατι στις μεγαλες αλυσιδες ηλεκτρονικη κλπ. δεν υπαρχουν.
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Reaction score
0
λοιπον ο νεος σου ερωτας υπαρχει σε αρκετα καταστηματα στο κεντρο της Αθηνας διαφημηση δεν κανω να ξερεις μονο πως τα ηχεια ξεπερνουν πολλες φορες την αξια του αν σου αλλα η τσιπουρα και η καψουρα πληρωνονται

Reaction score
0
μετα απο εναν ποδαροδρομο στο κεντρο,και αρκετα τηλεφωνα,μεχρι και στον εισαγωγεα-λαιος-δυστηχως δεν εισαγονται λευκα klipsch rs-25,στην ελλαδα.
Μηπως εχει δει κανεις ΛΕΥΚΑ διπολα οποιασδηποτε μαρκας :?: :?:
Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.
επισης αν οχι αττικη,εστω στο ιντερνετ.
ευχαριστω :oops:

Reaction score
49
Γιατί τόση μανία με τα λευκά Πέτρο?

Έχεις σκεφτεί να πάρει πχ μαύρα (κατά προτίμησην ξύλινα) και να τα βάψεις σε λουστραδόρο?
Ή απλά να τα "ντύσεις" με λευκό δέρμα?
Είχα δει ντυμένα με δέρμα και ξώγαζα και ήταν μούρλια!!!! :roll: :wink:

Reaction score
0
To θεμα γιαννη ειναι για την καταντια μας να μην μπορεις να αγορασεις αυτο που θελεις,ενω υπαρχει.
Δυστηχως στα site που βρηκα στο ιντερνετ κανενα δεν στελνει ελλαδα,με αποτελεσμα να κανω υπομονη 6 μηνες και στο επομενο ταξιδι μου στη γερμανια να τα παρω απο εκει.
Και δεν ειμαι περιεργος να ψαχνω συγκεκριμενη μαρκα ειτε klipsch,ειτε τα infinity,οτι νανε,απλως διπολα και λευκα,για λογους αισθητικης.
απλως ειμαστε στον πατο της ευρωπης απο ποικιλια προιοντων. :x :x :x

Reaction score
49
Απλά δεν είμαστε τόσο μεγάλη αγορά.......
Εντύπωση πάντως μου κάνει που δεν στα στέλνουν.
Και είναι πολύ περίεργο για αγορές μέσω internet! :roll: :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll