τρελές τιμές - απιθανες ευκαιρίες!

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: τρελές τιμές - απιθανες ευκαιρίες!

Δεν έχει νόημα η λήψη του ήχου σε surround με τόσο κοντά τοποθετημένα μεταξύ τους μικρόφωνα. Απλό, εμπορικό τρικ.
Δεν ξέρω αν πράγματι είναι σωστή η απόδοση του ήχου σε surround με τόσο κοντά τοποθετημένα μικρόφωνα, αλλά σίγουρα δίνει μια πολύ καλή ηχητική επένδυση στο τελικό βίντεο, η οποία είναι σίγουρα καλύτερη από το να έχεις στερεοφωνικό ήχο ή στην καλύτερη περίπτωση ένα στερεοφωνικό ήχο μοιρασμένο σε 6 ηχεία.
Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και γι αυτό δεν θα αγόραζα μια βιντεοκάμερα που δεν θα είχε την δυνατότητα να δεχτεί μικρόφωνο surround.

Reaction score
0
Απάντηση: τρελές τιμές - απιθανες ευκαιρίες!

Δεν ξέρω αν πράγματι είναι σωστή η απόδοση του ήχου σε surround με τόσο κοντά τοποθετημένα μικρόφωνα, αλλά σίγουρα δίνει μια πολύ καλή ηχητική επένδυση στο τελικό βίντεο, η οποία είναι σίγουρα καλύτερη από το να έχεις στερεοφωνικό ήχο ή στην καλύτερη περίπτωση ένα στερεοφωνικό ήχο μοιρασμένο σε 6 ηχεία.
Το λέω γιατί το έχω δοκιμάσει και γι αυτό δεν θα αγόραζα μια βιντεοκάμερα που δεν θα είχε την δυνατότητα να δεχτεί μικρόφωνο surround.
Καμία "σοβαρή" βιντεοκάμερα εκτός των μικρών μαζικής κατανάλωσης (απ' όσο ξέρω) δεν έχει αυτή τη δυνατότητα σήμερα. Αν θέλεις μια μικρή βιντεοκάμερα έχει καλώς -αν όμως θέλεις κάτι ιδιαίτερο δεν έχεις επιλογή.

Σίγουρα αυτό δεν συμβαίνει τυχαία - στα μάτια του καταναλωτή κάθε προϊόν και κατηγορία, πρέπει να έχει τα συν του έτσι ώστε 1ον να μην αυτο-ανταγωνίζονται (κανιβαλισμός) και 2ον να καταλήγει ο ίδιος πελάτης με ...δύο ή περισσότερα προϊόντα της ίδιας εταιρίας!
Αλλά είναι και θέμα αναγκαστικών περιορισμών, κόστους κλπ. Αν για παράδειγμα βάλει σε μια ημι-επαγγελματική κάμερα ενσωματωμένο 5.1 θα αυξήσει το κόστος τη στιγμή που στους περισσότερους θα είναι άχρηστο. Η καλύτερη λύση θα ήταν να το διαθέτει ως επιπρόσθετο αξεσουάρ -αλλά κάτι τέτοιο θα είχε 3 - 4 φορές και περισσότερο υψηλότερο κόστος από το να το ενσωματώσει μοιράζοντας αυτή τη λειτουργία στα ήδη υπάρχοντα τσιπάκια (τη κωδικοποίηση) και στην ήδη υπάρχουσα συσκευασία. Τα ίδια τα μικρόφωνα τους κοστίζουν κάτι λεπτά -αν το διέθετε ξεχωριστά θε έπρεπε να βάλει πιο σοβαρά μικρόφωνα, ξεχωριστά τσιπάκια, τροφοδοσία, συσκευασία, κλπ.

Για κάποιον που θέλει να κάνει μια τέτοια εγγραφή υψηλής ποιότητας, υπάρχουν λύσεις από τρίτες εταιρείες αλλά προς το παρόν μάλλον ακριβές.
Με μια πρόχειρη ματιά βρήκα αυτό το επιπρόσθετο (περίεργο) αξεσουάρ που διαθέτει μικρόφωνα 5.1 και κωδικοποιεί σε Dolby® Pro-Logic II αναλογικό ήχο που μπορεί να εγγραφεί σε οποιαδήποτε stereo βιντεοκάμερα και να αναπαραχθεί μετά από AV ενισχυτή ως 5.1.

http://www.holophone.com/products_h4.html

Υπάρχουν όμως και οι καθαρά ψηφιακές λύσεις.
Αγοράζοντας π.χ αυτό: http://www.core-sound.com/4Mic/1.php
και αυτό: http://www.m-audio.com/products/en_us/MicroTrack2496-main.html

Πιθανόν εκτός από τα παραπάνω (που βρήκα στα γρήγορα), να υπάρχουν οικονομικότερες λύσεις από εταιρείες λιγότερο επώνυμες, από Κίνα μεριά κλπ.

GTX

Reaction score
39
Γιάννη δε θέλω να σε ξενερώσω αλλά στη θέση σου δε θα την ξαναέβαζα στην κάμερα μου αυτή την μπαταρία. 100% για μένα είναι fake.

Κάνε ένα google search για fake sony batteries και θα πειστείς. Όλοι μιλάνε για ebay αγορασμένες από Hong Kong.

και για να μη το κουράζω άλλο δες εδώ από τις φωτογραφίες που έχεις βάλει και μόνο φαίνεται σύμφωνα με αυτά που λέει το link οτι είναι fake. (Το link μιλάει για τη συγκεκριμένη μπαταρία μάλιστα!!!) wall_1 wall_1

Reaction score
14
πήγα στο Mediamarkt Και είχαν την ίδια μπαταρία 99 Ευρώ. Το παράδοξο είναι ότι αυτή είναι η γκρανκάσα η 970. Είχαν επίσης την 770 και αυτή 99 Ευρώ. Μάλιστα τον έβαλα να τις χτυπήσει στο ταμείο για να είμαι σίγουρος για τιμή. Τι να πώ. ΚΑι η ΣΟΝΥ Ελλάς 200 Ευρώ και 129 αντίστοιχα.

Οσο για το fake τι να πώ δουλευει αψογα και είναι και κρύα... δεν ξέρω την έβαλα δίπλα δίπλα με την ορίτζιναλ και δεν εχει καμμία διαφορά. Αλλά πολύ πιθανά να είναι μαιμού. Αν σκάσει στην μούρη μου θα το μάθετε!!!

minas

Πισιά
Reaction score
4.194
Για καλό και για κακό παρακολούθησε λιγάκι τη θερμοκρασία της κατά τη φόρτιση... Στη χρήση δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Καλορίζικη πάντως και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα από τη γιορτή :cool_4:

Reaction score
14
Για καλό και για κακό παρακολούθησε λιγάκι τη θερμοκρασία της κατά τη φόρτιση... Στη χρήση δεν έχει τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Καλορίζικη πάντως και ανυπομονούμε να δούμε τα αποτελέσματα από τη γιορτή :cool_4:
εχω μια ακόμα οριτζιναλ οπότε αυτή θα χρησιμοποιώ και την μάλλον μαιμού θα την εχω σαν ρεζέρβα στην τσάντα αν μείνουμε απο βενζίνη!!!

Reaction score
164
Καλά η fx-7 είναι πανάκριβη...full hd τυχερός
Τουλάχιστον απόσβεσε τα χρήματα σου με οικονομία στα αναλώσιμα

http://www.letsbuy.gr/index.php?cPath=59_61

http://www.discountstore.gr/viewcat.php?cat_id=3
Βρε καλώς τον!
Ξέρεις, τις ευκαιρίες πολλοί αγάπησαν.
Το απροκάλυπτο spam, ουδείς...
3/3 μηνύματα με το ίδιο περιεχόμενο... :mad_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ