Most visitors online was 5431 , on 15 Feb 2026
Ναι, εκτός αν αλλάζεις λάμπα το πολύ κάθε χρόνο!οπότε προτζέκτορα να πάρω μόνο εάν θέλω να βλέπω καμιά ταινία κ σε καμία περίπτωση για αντικατάσταση της LCD tv μου από την οποία βλέπω καθημερινά και πάνω από 4-5ώρες ε;
οπότε προτζέκτορα να πάρω μόνο εάν θέλω να βλέπω καμιά ταινία κ σε καμία περίπτωση για αντικατάσταση της LCD tv μου από την οποία βλέπω καθημερινά και πάνω από 4-5ώρες ε;
Συμφωνω.Και μπαλίτσα, και μπαλίτσα... :137:
Γιατί οικονομία στις ώρες θέλεις να κάνεις; :142:Συμφωνω.
Ολυμπιακο και Μουντιαλ..:137:
Γιατί οικονομία στις ώρες θέλεις να κάνεις; :142:
Η μπαλίτσα στον προβολέα αποκτάει άλλη διάσταση. Βλέπεις γήπεδο βρε παιδί μου!
Πάντως αν έχει rainbow τότε ταιριάζει σε ολυμπιακό. Για το χρώμα του σβέρκου λέω. Πρώτα κίτρινο, μετά κόκκινο, μετά μωβ... :143:Να υποθεσω οτι εισαι της ποσοτητας και οχι της ποιοτητας ε ? :142:
Παντως αν ειμουνα Παναθηναικος θα κοιταζα να εχει ο προβολεας πολυ καλο μαυρο...:142:
Φιλε μου ο προβολεας ειναι για ταινιες-μπαλα-φορμουλα-games...βρε παιδιά, θέλω να αγοράσω προβολέα για να αντικαταστήσω την lcd tv μου, ok? δεν θα έχω μεγάλο κόστος αν σκεφτεί κανείς πως η λάμπα του προβολέα μου, λόγω χρήσης, θα έχει και μειωμένο χρόνο ζωής αφού θα την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση;
αααχχχ κρίμαααα :110:Ο χώρος στον οποίο θέλω να βάλω τον προβολέα (μπλε) είναι αυτός. Το κόκινο σχέδιο είναι εναλλακτική πρόταση για lcd tv αλλά μάλλον θα την απορίψω, γιατί βρίσκεται καταμεσής στο χώρο κ είναι λίγο άβολο, (γιαυτό και σκέφτηκα τη λύση προβολέα).
Το πανί λοιπόν, έλεγα να βρίσκεται μπροστά από το παράθυρο κ να το ανεβοκατεβάζω, ενώ η συσκευή του προβολέα θα βρίσκεται σένα ράφι πίσω από τον καναπέ (απόσταση περίπου 5μ). Το παράθυρο έχει διαστάσεις 3x1.60 περίπου, δεν έχω αποφασίσει εάν θα το καλύψω όλο με πανί.
![]()
δεξιά, δίπλα στο παράθυρο (όπως το βλέπουμε) θα υπάρχει κουζινάκι κ ψυγείο, οπότε καναπές κοντά σε αυτά είναι λίγο επίφοβος, χώρια πως μπροστά στο παράθυρο σκέφτομαι να βάλω το γραφείο μου! γενικά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το χώρο αυτό :122: