τσάμπα καίει η λάμπα;

Reaction score
0
βρε παιδιά, θέλω να αγοράσω προβολέα για να αντικαταστήσω την lcd tv μου, ok? δεν θα έχω μεγάλο κόστος αν σκεφτεί κανείς πως η λάμπα του προβολέα μου, λόγω χρήσης, θα έχει και μειωμένο χρόνο ζωής αφού θα την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση;

Reaction score
6
Απάντηση: τσάμπα κάει η λάμπα;

Αν τον χρησιμοποιείς καθημερινά σε ενα χρόνο θα ειναι για άλλαγμα η λάμπα και ο προβολέας για πέταμα…
Οι προβολείς απαιτούν πιο ευγενική μεταχείριση..
Κατι σαν το καλό κουστούμι που φοράμε μονο σε γάμους και κηδείες…

Reaction score
0

οπότε προτζέκτορα να πάρω μόνο εάν θέλω να βλέπω καμιά ταινία κ σε καμία περίπτωση για αντικατάσταση της LCD tv μου από την οποία βλέπω καθημερινά και πάνω από 4-5ώρες ε;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.276

οπότε προτζέκτορα να πάρω μόνο εάν θέλω να βλέπω καμιά ταινία κ σε καμία περίπτωση για αντικατάσταση της LCD tv μου από την οποία βλέπω καθημερινά και πάνω από 4-5ώρες ε;
Ναι, εκτός αν αλλάζεις λάμπα το πολύ κάθε χρόνο!

Τιμές ανάλογα το μοντέλο.

Υπολόγισε μέση τιμή 200-300€

Reaction score
1.214

Σαν το καλο κουστουμι...οπως ειπωθηκε.:137: Ταινιουλες ΗD και ειδικα αυτες που προσφερονται για ιντσες .Ταινιες-παρταλια και tv..στην tv.:137:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: τσάμπα κάει η λάμπα;

Συμφωνω.

Ολυμπιακο και Μουντιαλ..:137:
Γιατί οικονομία στις ώρες θέλεις να κάνεις; :142:

Η μπαλίτσα στον προβολέα αποκτάει άλλη διάσταση. Βλέπεις γήπεδο βρε παιδί μου!

Reaction score
1.214
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τσάμπα κάει η λάμπα;

Γιατί οικονομία στις ώρες θέλεις να κάνεις; :142:

Η μπαλίτσα στον προβολέα αποκτάει άλλη διάσταση. Βλέπεις γήπεδο βρε παιδί μου!

Να υποθεσω οτι εισαι της ποσοτητας και οχι της ποιοτητας ε ? :142:

Παντως αν ειμουνα Παναθηναικος θα κοιταζα να εχει ο προβολεας πολυ καλο μαυρο...:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: τσάμπα κάει η λάμπα;

Να υποθεσω οτι εισαι της ποσοτητας και οχι της ποιοτητας ε ? :142:

Παντως αν ειμουνα Παναθηναικος θα κοιταζα να εχει ο προβολεας πολυ καλο μαυρο...:142:
Πάντως αν έχει rainbow τότε ταιριάζει σε ολυμπιακό. Για το χρώμα του σβέρκου λέω. Πρώτα κίτρινο, μετά κόκκινο, μετά μωβ... :143:

Είναι αλλιώς να βλέπεις στον προβολέα ποδόσφαιρο. Σα να κάθεσι στην εξέδρα είναι. :144:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.276

Κάτσε να φωνάξω τον Αρβανιτάκη να σβήσει τα off topic...

...του Pleo!:410:

Reaction score
15.548

βρε παιδιά, θέλω να αγοράσω προβολέα για να αντικαταστήσω την lcd tv μου, ok? δεν θα έχω μεγάλο κόστος αν σκεφτεί κανείς πως η λάμπα του προβολέα μου, λόγω χρήσης, θα έχει και μειωμένο χρόνο ζωής αφού θα την χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση;
Φιλε μου ο προβολεας ειναι για ταινιες-μπαλα-φορμουλα-games...

Για τα υπολοιπα ειναι η ΤV.....ας ειναι και 50"η 60" ιντσες....
Τα εχω γι'αυτο στο λεω.....!!!

Διαλεγεις και παιρνεις...δυστυχως...!!!!

Εαν κανεις ενα κουμπαρα και καθε ωρα που βλεπεις στον προβολεα βαζεις 1-2 ευρω θα εισαι μια χαρα....!!!!!

Σκεψου αυτο που λεω και εδω ειμαστε......:126:

Reaction score
0

κρίμα κ με είχε συνεπάρει η ιδέα... "όλα με το προβολέα", βλέπεται ο χώρος μου δεν με εξυπηρετεί για μεγάλη lcd (έχω ξεκινήσει άλλο thread γιαυτόν...)
Ο χώρος στον οποίο θέλω να βάλω τον προβολέα (μπλε) είναι αυτός. Το κόκινο σχέδιο είναι εναλλακτική πρόταση για lcd tv αλλά μάλλον θα την απορίψω, γιατί βρίσκεται καταμεσής στο χώρο κ είναι λίγο άβολο, (γιαυτό και σκέφτηκα τη λύση προβολέα).
Το πανί λοιπόν, έλεγα να βρίσκεται μπροστά από το παράθυρο κ να το ανεβοκατεβάζω, ενώ η συσκευή του προβολέα θα βρίσκεται σένα ράφι πίσω από τον καναπέ (απόσταση περίπου 5μ). Το παράθυρο έχει διαστάσεις 3x1.60 περίπου, δεν έχω αποφασίσει εάν θα το καλύψω όλο με πανί.

αααχχχ κρίμαααα :110:

Reaction score
1.214

Βαλε το καναπε κατω απο το παραθυρο , την τηλεοραση εκει που ειναι ο καναπες , και κλεισε το χωρο μεταξυ κολωνας και τοιχου με ενα τοιχακι-πασο... :138:

Μπαμ, μπαμ η λυση...:137:

Reaction score
0

δεξιά, δίπλα στο παράθυρο (όπως το βλέπουμε) θα υπάρχει κουζινάκι κ ψυγείο, οπότε καναπές κοντά σε αυτά είναι λίγο επίφοβος, χώρια πως μπροστά στο παράθυρο σκέφτομαι να βάλω το γραφείο μου! γενικά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το χώρο αυτό :122:

Reaction score
15.548

Mια χαρα ειναι ο χωρος σου....

Παρε μια οθονη ηλεκτρικη κοντα στα 2.5μ.πλατος(δλδ 110"-120" ιντσες)μιας και απο οτι βλεπω η κολωνα σου κοβη το οπτικο πεδιο(δεν φενετε καλα στην φοτο για να παρεις μεγαλυτερη οθονη) παρε και εναν panasonic 4000 και θα εισαι μια χαρα...

δλδ με ενα 3000χιλιαρο κοντα θα εισαι ωραιος....

Παρε και μια 32"αρα με 3-4 κατοσταρικα για να βλεπεις τις ειδησεις του σταρ και τα σηριαλ που θελεις.....:116:

Reaction score
1.214

δεξιά, δίπλα στο παράθυρο (όπως το βλέπουμε) θα υπάρχει κουζινάκι κ ψυγείο, οπότε καναπές κοντά σε αυτά είναι λίγο επίφοβος, χώρια πως μπροστά στο παράθυρο σκέφτομαι να βάλω το γραφείο μου! γενικά έχω σπάσει το κεφάλι μου για το χώρο αυτό :122:

Η τηλεοραση εκει που θες να την βαλεις , οσο και και να μαζεψεις τα καλωδια θα ειναι σαν μαρκουτσι μες την μεση.Κανα 70 αρι υψος (δεν θα παρεις μια 42αρα τουλαχιστον ? ) και κανα 30 αρι στην χειροτερη το επιπλο (η μη) ..
Εκτος αν πας σε πατεντες οπου η τηλεοραση ειναι στο πατωμα και ανβαινει η στο ταβανι και κατεβαινει...:138:Αλλα και παλι στην πορεια ολο και κατι θα συνδεσεις πανω της...

Τωρα με το γραφειο τα περιπλεκεις τα πραγματα...:138:

Τελικα τι χωρος θα ειναι αυτος ? play room και γραφειο ? Αν ειναι ετσι τρωγεται μεχρι και η τηλεοραση ξεκαρφωτη. Το σαλονι ομως που θα ειναι/γινει ? Ποιο ειναι το υπολοιπο σπιτι..? Εδω θελει μελετη απο την αρχη...:138:

Reaction score
1
Πόσες είναι οι... ώρες σας;

Θέμα για χαβαλέ

είμαι στην 2η λάμπα μου απο Hitachi-TX200
1η: 1399-ώρες (μετά καπούτ)
2η: 2604 and counting!!! :111:

Και ΟΧΙ. Πες το οικονομική κρίση (χαχα) πες το όπως θες αλλα για τα γούστα μου δεν χαλασε και ΤΟΣΟ η εικόνα για να βάλω την νεα λάμπα (που την εχω στο κουτι 15 μήνες τώρα!) Εξάλου ταινίες σπανια βλέπω... για το ps3 ας καίω και λευκά

Ακούω τα δικά σας (+τον εξάψαλμο για τα δικά μου!!!)
Πόσες ώρες προβολικής πτήσεις έχετε γράψει;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis