υποκλειθειτε

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: υποκλειθειτε

Aν κατάλαβα καλά στην σειρά 400 υπάρχει ο 400 (μονομπλοκ), ο 402 (δικάναλος) και ο 403 (τρικάναλος).
Βέβαια στη φώτο έχεις τον 302 αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.. Το ίδιο look έχει όλη η σειρά. :mrgreen:

Ο 600άρης πάντως που είχα την ευκαιρία να δω και να ακούσω είναι από άλλο πλανήτη.. Άντε να ακούσουμε και τον 900άρη κάποια στιγμή.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: υποκλειθειτε

Aν κατάλαβα καλά στην σειρά 400 υπάρχει ο 400 (μονομπλοκ), ο 402 (δικάναλος) και ο 403 (τρικάναλος).
Βέβαια στη φώτο έχεις τον 302 αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία.. Το ίδιο look έχει όλη η σειρά. :mrgreen:

Ο 600άρης πάντως που είχα την ευκαιρία να δω και να ακούσω είναι από άλλο πλανήτη.. Άντε να ακούσουμε και τον 900άρη κάποια στιγμή.
Δηλαδη Κωστα Φου μας λες οτι.......σου αρεσε??????????????
Ε λοιπον ....καλα τα λες........και μενα μου αρεσε ο πουσταρας ο Κρελλιδης που να μην σωσει γκαμω τα δολλαρς !!!!!!!!!!!!!!
Λεω να παρω εναν 600αρη να διενισχυσω το κεντρικο μου..........Τι πιστευεις θα το παει???????????????????????????????????????????????????????????????
Συγνωμη αλλα πρεπει να παρω τα χαπια μου τα ενισχυμενα γιατι σαν να μου φαινεται οτι υποτροπιαζω........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος