χαρίζω Optoma HD 200

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Ρε παιδιά, ρε παιδιά θα σας μαλώσω, τον αντιπρόεδρο δεν τον σκέφτηκε κανένας που περνάει δύσκολες ώρες με το τέλος των ακινήτων? Εκεί έπρεπε να τον χαρίσεις φίλε να του γλυκάνεις τον πόνο του ανθρώπου:105::105::105:

Πέρα από τη πλάκα ένα μεγάλο μπράβο για τη πράξη σου:444:

Reaction score
640
Απάντηση: Re: Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Ρε παιδιά, ρε παιδιά θα σας μαλώσω, τον αντιπρόεδρο δεν τον σκέφτηκε κανένας που περνάει δύσκολες ώρες με το τέλος των ακινήτων? Εκεί έπρεπε να τον χαρίσεις φίλε να του γλυκάνεις τον πόνο του ανθρώπου:105::105::105:

Πέρα από τη πλάκα ένα μεγάλο μπράβο για τη πράξη σου:444:
Οπα τωρα τα λενε αυτα?
Κατσε σε λιγο θα χαρισω λαδομα εφοριακου μονο και μονο για τον αντιπροεδρα!!!!!!!!!

http://www.facebook.com/pages/ΚΟΜΜΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ/174967812569971?sk=wall

Reaction score
640
Απάντηση: χαρίζω Optoma HD 200

Μπράβο σον Παναγιώτη και συγχαρητήρια στον φίλο που τον κέρδισε!:615:
Εγώ αγόρασα πολύ πρόσφατα από τον Παναγιώτη τον HD80,που ήταν τόσο καλοδιατηρημένος που έμοιαζε σαν καινούριος!Ανάλογος θα είναι και ο HD200.Τον είδα άλλωστε στο σπίτι του!

Μόνο που ο Παναγιώτης με έβαλε σε έξοδα…αθελά του!
Εγώ ο κακομοίρης ένα soundbar της Yamaha είχα και απολάμβανα στην 52αρα Sharp.
Τώρα,τι οθόνες πήρα,τι ενισχυτή σήμερα,ηχεία την ερχόμενη βδομάδα,βάση για τον προβολέα απ'τον Μελίδη,ξεπαραδιάστηκα!
Πάει η η έκτακτη εισφορά για τα ακίνητα!:142:
θελω firmware για το WD LIVE λεμε!!!!!!!!!!!!!!

http://www.facebook.com/pages/ΚΟΜΜΑ-ΜΑΛΑΚΑΣ/174967812569971?sk=wall

Reaction score
1.458

Τι firmware μου λες τώρα,εγώ τον άλλο μήνα θα θέλω ρεύμα!:142:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

μπράβο για την κίνησή σου. :607:
δεν θέλω να μπω στην κλήρωση(εκτός κι' αν έχει δηλώσει κάποιος zizik) :137:

Reaction score
638
Μπραβο για την σκεψη σου .
Εαν καπου στεναχωρηθηκες απο τα γραφομενα και δεν θελησεις να ξαναβαλεις αγγελια στην κατηγορια χαριζεται μπορεις να δωρισεις στο χαμογελο του παιδιου οτι δεν χρειαζεσαι .

Reaction score
1.458

Αμα έχει δηλώσει κι ο zizik,τότε δηλώνω κι εγώ,γιατί είναι κρίμα κι άδικο…όχι να κλείσει το σκυλάδικο:142: αλλά να πάρει ο zizik τον προβολέα!:604:

Reaction score
0

Ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω στα χερια των προβολεα που μου χαρισε ο Παναγιωτης των ευχαριστω και παλι για την κινηση αυτη.

Reaction score
0

Καλημερα σε ολη την παρεα , θα ηθελα να μεινω λιγο στα σχολια του φιλου που αναφερει οτι καποιοι ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια μονο και μονο για την κληρωση.
Φιλε μου δεν ειναι ετσι , παρακολουθω το site απο την εμφανιση του ξερω τι γινεται εδω μεσα ποιο καλα απο το σπιτι μου , δεν ειμαι master του ειδους να εχω αποψη , μπαινω στο φορουμ για να ρουφαω γνωση μην ειστε τοσο ''αρνητικοι'' , καποιοι ειναι και ''ντροπαλοι''.:120:

Reaction score
8.349

Θα ηθελα να κανω ενα σχολιο,κατοπιν που διαβασα αυτο το θεματακι.Φυσικα ο καθενας εχει δικαιωμα να χαριζει οπου θελει,αλλα δεδομενου οτι ξεκινησε μια διαδικασια κληρωσης,θεωρω οτι οντως εγινε καποια παρατυπια με το να εμποδιστει αυτο λογω του επιχειρηματος μικρου αριθμου μηνυματων καποιων μελων κλπ.
Καλο θα ηταν λοιπον,κανω προταση,σε επομενη πιθανη τετοια περιπτωση,να υπαρχει κανονισμος
ενος μινιμουμ αριθμου μηνυματων για να λαβει μερος καποιος σε κληρωση,ας πουμε 50 μηνυματα.Νομιζω οτι ετσι δεν θα ξανα δημιουργηθει προβλημα.

Reaction score
640

Θέλω να χαρίσω ένα video. Για να μη κάνω καμία παρατυπία και μου κόψετε την καλημέρα( ακούς εκεί να ΧΑΡΊΖΩΔΙΚΌ μου πράγμα χωρίς να σας ρωτήσω) αν θέλετε μου λέτε που και πως θα το δώσω. Επαναλαμβάνω.το δικό. Μού

Reaction score
640

Ειμαι πολυ χαρουμενος που εχω στα χερια των προβολεα που μου χαρισε ο Παναγιωτης των ευχαριστω και παλι για την κινηση αυτη.
Πρωί πρωί ρε κέρατα. Χαχα.
Χάρηκα που είσαι και γείτονας

Reaction score
63

Καλημερα σε ολη την παρεα , θα ηθελα να μεινω λιγο στα σχολια του φιλου που αναφερει οτι καποιοι ξεφυτρωνουν σαν μανιταρια μονο και μονο για την κληρωση.
Φιλε μου δεν ειναι ετσι , παρακολουθω το site απο την εμφανιση του ξερω τι γινεται εδω μεσα ποιο καλα απο το σπιτι μου , δεν ειμαι master του ειδους να εχω αποψη , μπαινω στο φορουμ για να ρουφαω γνωση μην ειστε τοσο ''αρνητικοι'' , καποιοι ειναι και ''ντροπαλοι''.:120:

Θα ήθελα και γω να κάνω ένα σχόλιο πάνω σ' αυτό.
Παρακολουθώ το site εδώ και χρόνια,παρ΄ότι γράφτηκα μέλος τώρα τελευταία.
Αρα συμφωνώ με τα γραφόμενα του άνωθεν συμφορουμίτη.
Δυστυχώς έχω παρατηρήσει (ιδίως τώρα τελευταία) μια εμπάθεια με τα νέα μέλη, και την στροφή του φόρουμ σε ένα κλειστό club 15-20 ατόμων οι οποίοι ποστάρουν νυχθημερόν.
Εχει δημιουργηθεί ένας ''σκληρός πυρήνας'' κάποιων μελών οι οποίοι και αντιμετωπίζουν τους άλλους κάπως σαν παρείσακτους.
Θα ήθελα το avsite που τόση γνώση μου έχει προσφέρει, να γίνει όπως ήταν πριν.Φιλόξενο, δεκτικό, και δημοκρατικό.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλα τα μέλη

Χρήστος

Reaction score
63

Προς skokman

Σε συγχαίρω Παναγιώτη για τις κινήσεις σου,καθώς και όλες τις παρόμοιες κινήσεις που έχουν κάνει η πρόκειται να κάνουν και άλλα μέλη.

P.S.
Βάλε με και μένα στο ..κόμμα!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.762

Θα ήθελα και γω να κάνω ένα σχόλιο πάνω σ' αυτό.
Παρακολουθώ το site εδώ και χρόνια,παρ΄ότι γράφτηκα μέλος τώρα τελευταία.
Αρα συμφωνώ με τα γραφόμενα του άνωθεν συμφορουμίτη.
Δυστυχώς έχω παρατηρήσει (ιδίως τώρα τελευταία) μια εμπάθεια με τα νέα μέλη, και την στροφή του φόρουμ σε ένα κλειστό club 15-20 ατόμων οι οποίοι ποστάρουν νυχθημερόν.
Εχει δημιουργηθεί ένας ''σκληρός πυρήνας'' κάποιων μελών οι οποίοι και αντιμετωπίζουν τους άλλους κάπως σαν παρείσακτους.
Θα ήθελα το avsite που τόση γνώση μου έχει προσφέρει, να γίνει όπως ήταν πριν.Φιλόξενο, δεκτικό, και δημοκρατικό.

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλα τα μέλη

Χρήστος

Δεν υπάρχει σκληρός πυρήνας , απλώς κάποιοι γράφουν κάθε μέρα και έχουν γίνει μια παρέα.
Όχι τα νέα μέλη δεν αντιμετωπίζονται σαν παρείσακτοι, κάθε άλλο μάλιστα.
Απλώς όταν βλέπεις μέλη με ένα ή δύο μηνύματα που έκαναν εγγραφή μόνο για μια κλήρωση είναι λογικό να σκεφτείς ότι αν κερδίσουν θα πάρουν το δώρο και δεν θα ξαναπατήσουν.
Οπότε είναι προτιμότερο να δοθεί ένα δώρο σε κάποιο ενεργό μέλος της κοινότητας.
Θα έλεγα να μην υπάρχει περιορισμός σε αριθμό μηνυμάτων αλλά σε ημερομηνία εγγραφής που θα πρέπει να είναι π.χ. ενός μήνα.
Αλλιώς μπορεί κάποιο μέλος που μπήκε με μόνο σκοπό την κλήρωση, να αρχίσει να ποστάρει και να "κουτσουλάει" σε διάφορα θέματα για να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό μηνυμάτων.
Και αυτό μπορεί να γίνει σε μια ώρα.
Άλλωστε υπάρχουν μέλη που είναι πολύ καιρό εγγεγραμμένα αλλά έχουν μικρό αριθμό μηνυμάτων.
Δεν γράφουν όλοι πολλά μηνύματα.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ουφ, διάβασα και τις 10 σελίδες, λες και θα δώσω εξετάσεις.

Συγχαρητήρια για τη κίνησή σου :622:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.116
Members
38.535
Νεότερο μέλος