- Reaction score
- 108.223
Και από την Ινδονησία...Κανονικά πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη από την σαμσουνγκ για την συκοφαντική δυσφήμηση και τον διασυρμό της.

Και από την Ινδονησία...Κανονικά πρέπει να βγεις και να ζητήσεις δημοσίως συγνώμη από την σαμσουνγκ για την συκοφαντική δυσφήμηση και τον διασυρμό της.
ωχ κι εχω κι ένα κολητο στην Ινδονησία.Και από την Ινδονησία...![]()
Τι μας νοιάζει εμάς εδώ στην Σαχάρα τι ισχύει στην ΕΕ με τις εγγυήσεις?Αυτό το περί διετίας στην ΕΕ τελικά πότε ισχύει ρε παιδιά;
Πρακτικά ισχύει ό,τι γράφει η απόδειξη ή η περιγραφή του προϊόντος τη στιγμή της αγοράς.Αυτό το περί διετίας στην ΕΕ τελικά πότε ισχύει ρε παιδιά;
καλο,παντως,την πατεντα "ζέσταμα"τωρα την εμαθα.Αν μεινει κατι από αυτό το ποστ,αν εχετε υγρασία στο σπιτι σας,να το δοκιμάσετε!!!Δεν είχε βγάλει το προστατευτικό αυτοκόλλητο απο το IR, και δε μας το λέει γιατί ντρέπεται.![]()
καλα,λεγετε εσεις.Όμως στην παγκόσμια αγορα μετράνε αυτά.Στην αμερικη το made in China θεωρείται σχεδόν ανέκδοτο.Προσοχή και στις γνωστες Γερμανικές μαρκες διότι τα φτιάχνουν όλα στην Κίνα.Ενας φιλος μου πρόσφατα αγοράζονατς τέτοιο "ονομα" την πατησε χοντρά.Όχι, αυτό που θα μας μείνει είναι ότι φταίνε οι Ινδονήσιοι.
χαχα,καλα ,το ξέρω ότι φαινεται αστειο,γιατι δεν σας εχει τύχει απλα.Ποσες περιπτώσεις είναι να εχεις αφήσει αχρησιμοποιητο τηλεκοντρόλ για ένα χρόνο σε μερος με υγρασία?Εμένα μου έμεινε ότι αν έχετε τηλεχ/ριο σαμσουνγκ φτιαγμένο στην ινδονησία και το έχετε αποθηκευμένο σε χώρο με υγρασία για πολύ καιρό και δεν λειτουργεί το βάζετε στο φούρνο για λίγη ώρα και γίνεται τζιτζί.
ε,πες μου τότε .πώς αρχισε να λειτουργειί ξαφνικα μετα καποιες ωρες που ηταν εκτος υγρασίας?δεν εκανα τίποτα άλλο.Δεν το βλέπω πιο περιέργο από το γνωστο σκούντημα σε ηλεκτρικη συσκευή που καπου δεν κάνει καλή επαφή!!!Νομίζεις ότι είσαι ο πρώτος που έχεις ένα τηλεχ/ριο σαμσουνγκ, φτιαγμένο στην ινδονησία και το αφήνεις ένα χρόνο σε χώρο με υγρασία, πράγμα που το καθιστά δυσλειτουργικό και μετά εκθέτοντάς το σε χώρο με υψηλή θερμοκρασία, το καθιστά πλέον ξανά πλήρως λειτουργικό;
![]()
![]()
ωχ κι εχω κι ένα κολητο στην Ινδονησία.
η πλάκα είναι που αγοράζεις σημερα Γερμανικό και είναι made in China!!
Όχι, αυτό που θα μας μείνει είναι ότι φταίνε οι Ινδονήσιοι.
Σε μερικές συσκευές το σκούντημα, ή καμιά σφαλιάρα, ή καμιά κλωτσιά, ή μπουνιά, είναι ενέργειες πολύ χρήσιμες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.
Αποδεδειγμένα, λόγω κάποιας κακής επαφής συνήθως.
μονο συσκευές?και τα διαστημόπλοια παίρνουν μπρος ετσι!!!! βλεπε Χαν Σολο ΣΤΑΡ ΓΟΥΩΡΣ!!Σε μερικές συσκευές το σκούντημα, ή καμιά σφαλιάρα, ή καμιά κλωτσιά, ή μπουνιά, είναι ενέργειες πολύ χρήσιμες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία τους.
Αποδεδειγμένα, λόγω κάποιας κακής επαφής συνήθως.
Ποιος θα σε ξεσκίσει; Έχω Hitachi τηλεόραση και πριν μερικά χρόνια νευρίασε ο αδερφός μου μαζί μου και μου πέταξε το χειριστήριο. Καταστράφηκε. Μου πήρε άλλο καινούριο αυθεντικό με 15 ευρώ.τα αυθεντικά τα τύλιξα και τα έβαλα στην άκρη γιατί αν χαλάσει το original θα με ξεσκίσουν.