ψαχνω για 3D tv

Reaction score
0
καλημερα σας.ειμαι σε αναζητηση μιας 3d τηλεορασης αυτο τον καιρο.θελω να ειναι πανω απο 46 ιντσες,3d παθητικο κ οχι ενεργο.επειδη το μπατζετ δεν ειναι μεγαλο,(το πολυ 1000 ευρω) κοιταγα για πλασμα που ειναι πιο οικονομικες.το θεμα ειναι οτι οταν πηγα σε γνωστο μαγαζι να δω πως παιζουν η οθονη τρεμοπαιζε σαν τις παλιες τηλεορασεις.ολες ετσι ειναι ρε παιδια η ετυχε;;;;καποια μοντελα που προτινετε εσεις;ευχαριστω πολυ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ψαχνω για 3D tv

Παθητικό 3d αυτή την στιγμή έχουν μόνο οι LG.
To οικονμικότερο μοντέλο στις 47'' είναι αυτό.
Οι πλασμα δεν έχουν,ούτε πρόκειτε να έχουν,παθητικό 3d.

Reaction score
0
παθητικο δεν ειναι με τα απλα γυαλια σαν του σινεμα;αν ναι εγω γιατι εχω δει κ πλασμα;η κανω λαθος;;;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Nαι είναι με γυαλία όπως του cinema.
Μάλλον κάπου έχεις μπερδευτεί.Οι plasma,λόγω του τρόπου λειτουργίας τους,δεν μπορούν αν δουλέψουν με παθητικό τρόπο,τουλάχιστον όπως αυτός εφαρμόζεται σήμερα.

Reaction score
0
μετα απο ψαξιμο βρηκα μια panasonic plasma TX-P42ST30 στα 798 κ 2 γυαλια δωρο.εχει κανεις αποψη για το μοντελο κ για την panasinic γενικα;ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Mια χαρά!!
Πολύ καλή στο 3d και εξαιρετική σε 2d.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ψαχνω για 3D tv

σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση φιλε μου.μια ερωτηση αν ξερεις.οπως γραφω κ στο 1ο ποστ σε καταστημα ειδα την οθονη σε πλασμα να τρεμοπαιζει οπως οι παλιες τηλεορασεις.ετσι ειναι σε ολες τις πλασμα η ηταν αυτη;
Mια χαρά!!
Πολύ καλή στο 3d και εξαιρετική σε 2d.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Είναι όντως ένα φαινόμενο που παρατηρήται στις plasma αλλά μόνον όταν δέχονται αήμα απο PC.
Εκτός και αν μιλάς για κάποιο διαφορετικό φαινόμενο.Δες μερικές ακόμα και αν δεν σου κάνουν μην αγοράσεις plasma.

Reaction score
0
οκ θα παω να δω κ αλλες πως παιζουν κ αν καταφερω να βρω κ την ιδια ακομα καλυτερα κ αποφασιζω.ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
χθες παρελαβα την panasonic tx-p42st30e.σαν πρωτη εντυπωση πολυ καλη.θα την στροσω κ οπως διαβασα για να μην εχω θεμα.στο μαγαζι που την ειδα να παιζει ειχε εκπληκτικη εικονα.μου αρεσε παρα πολυ κ πιστευω οτι εκανα μια πολυ καλη αγορα για τα χρηματα που εδωσα,(798 ευρω)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas