ψηφιακος δεκτης ΕΡΩΤΗΣΗ

Reaction score
13
Καλημερα!
Δεν ειμαι σιγουρος αν ειμαι στο καταληλο θεμα... δεν ηξερα σε ποιο 8εμα θα μπορουσα να κανω αυτη την ερωτηση! παρακαλω ας μεταφερθει εκει που πρεπει αν εχω κανει λαθος κ ζητω συγνωμη!

Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι το εξης...

εχω στον προτζεκτορα μου μια καρτα εξωτερικη τηλεορασης vga η οποια τα εχει παιξει...
κ θελω να αγορασω μια καινουρια!
Σκεφτικα λοιπον να παρω 1 ψηφιακο δεκτη μιας κ πλησιαζει η ψηφιακη εποχη της τηλεορασης!

κ η ερωτηση μου ειναι¨ Αν αγορασω 1 τετοιο δεκτη(ψηφιακο) θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στον προβολεα μου (σαν καρτα tv)κ να βλεπω οπως πριν με την εξωτερικη μου καρτα τα αναλογικα καναλια που εβλεπα εως τωρα? ή οχι ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.923
Απάντηση: ψηφιακος δεκτης ΕΡΩΤΗΣΗ

κ η ερωτηση μου ειναι¨ Αν αγορασω 1 τετοιο δεκτη(ψηφιακο) θα μπορω να τον χρησιμοποιησω στον προβολεα μου (σαν καρτα tv)κ να βλεπω οπως πριν με την εξωτερικη μου καρτα τα αναλογικα καναλια που εβλεπα εως τωρα? ή οχι ?
Ναι και δεν χρειάζεται η κάρτα για τα αναλογικά, γιατί τα πιάνει κι αυτά ο ψηφιακός δέκτης!

Μπορείς όμως να πάρεις και ψηφιακό TV tuner για το pc, σαν εναλλακτική λύση!

Reaction score
13

Σε ευχαριστω abcd! μπορεις να μου προτεινεις καποιον τετοιο δεκτη σε παρακαλω που να κανει σιγουρα για τη δουλεια που το 8ελω? κατι οικονομικο...?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.923

Όλοι κάνουν τη δουλειά που λες, όπως και όλοι οι οικονομικοί έχουν την ίδια περίπου ποιότητα εικόνας.

Απλά να προσέξεις, αν ο βιντεοπροβολέας σου έχει HDMI είσοδο, να πάρεις δέκτη που να έχει HDMI έξοδο.

Reaction score
13

δεν εχει hdmi ! vga εχει και component!
abcd? σε 1 αλλο φορουμ (ονοματα μη λεμε) μου ειπε 1 παιδι πως δε γινεται! κ πως Οι δέκτες που κυκλοφορούν είναι μόνο ψηφιακοί, δεν έχουν αναλογικό δέκτη!

Reaction score
13

καποιος που εχει ψηφιακο δεκτη δε μπορει να μας πει με σιγουρια ρε παιδια? μπορουμε να δουμε κ τα αναλογικα καναλια αν εχουμε ψηφιακο δεκτη τελικα? ναι ? ή οχι?

Reaction score
2.365

καποιος που εχει ψηφιακο δεκτη δε μπορει να μας πει με σιγουρια ρε παιδια? μπορουμε να δουμε κ τα αναλογικα καναλια αν εχουμε ψηφιακο δεκτη τελικα? ναι ? ή οχι?
Απο αυριο δεν θα υπαρχουν αναλογικα οποτε μην αγχωνεσαι.

Reaction score
2.365

Απο αυριο δεν θα υπαρχουν αναλογικα οποτε μην αγχωνεσαι.
Διορθωση! Δεν θα υπαρχουν τα αναλογικα που εκπεμπουν ηδη ψηφιακα!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ψηφιακος δεκτης ΕΡΩΤΗΣΗ

Με ψηφιακό δέκτη DVB-T εννοείται μόνο τα ψηφιακά. Πλέον όμως όλα ψηφιακά...τουλάχιστον στην Αθήνα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.383
Members
38.552
Νεότερο μέλος
Elena-g