- Reaction score
- 83.914
Έκλεισε...8x24" σε ΙΒ.
Α,επίσης είμαι gay.
Α,επίσης είμαι gay.
840 βγαίνουν και τα δύο χωρίς μεταφορικά(που θα τα παζαρέψω όσο μπορώ),Τα του ΦΠΑ προφανώς ισχύουν για ο,τι αγοράσεις, σωστα;
Άρα 500€ το ενα. Μεταφορικά;
Το ειχα μελετήσει αρκετά οταν πήρα το 2000 συγκριτικά με το nsd12, εχει σημαντικές διαφορές. Και είμαι πολυ ευχαριστημένος με την τελική επιλογή.
Υπαρχει αρκετή οικονομική διαφορά, δικαιολογεί την αγορά των 2 nsd.840 βγαίνουν και τα δύο χωρίς μεταφορικά(που θα τα παζαρέψω όσο μπορώ),
το 2000 είναι ελαφρός πιο ισχυρό και κατεβαίνει μέχρι τα 19 ενώ το nsd μέχρι τα 23
το διόρθωσα καλέ..παστροθοδώρα!!!λυπήσουμε...με 2 ώρες ύπνο είμαιΠοιός ελαφρός;
Αυτές δεν είναι διαφορές, πάρ' τα φθηνά!
θα'ρθει η στιγμή που θα με γλείφεις...(το υπόλοιπο το ξέρεις)Daharis τσάμπα έχασες τον ύπνο σου και sub δε βλέπω να'χεις .Για την παραπάνω δήλωση ο μπόκολης το ξέρει;;;
![]()
όχι καλέ..δεν τα θέλω για μετά θάνατον...Πολύ φοβάμαι μην ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξε ο Βλάσης...
![]()
ειπαμε svs! τι δεν καταλαβαινς παλι? τα χασες τα μυαλας αυγουστιατικα!θα'ρθει η στιγμή που θα με γλείφεις...(το υπόλοιπο το ξέρεις)
[DOUBLEPOST=1470481986][/DOUBLEPOST]για rythmik καμιά ιδέα υπάρχει?
Κανένα μαγαζί σε Ευρώπας?
Ποσοστά παίρνεις καλέ?ειπαμε svs! τι δεν καταλαβαινς παλι? τα χασες τα μυαλας αυγουστιατικα!![]()
Δεν μπορεί ο μπόκολης να το βάλει σε σαλόνι τέτοιον όγκο η παντόφλα τον περιμένει στην γωνία λεμεΜήπως να κοίταγες και τίποτα σε επαγγελματικό (jbl)? O υπηρέτης του σκότουςΣτάθης μπορεί να σε κατευθύνει κατάλληλα.... Επίσης τα arendal τα πάνε καλά όξω, όσοι πήραν είναι κατενθουσιασμένοι
ο μποκολης?? χχαχαχαχαχχαχα (η μεγαλυτερη @@@ της Αθηνας...χαχαχαχαχα) παντοφλαρα λεμε!!!!Δεν μπορεί ο μπόκολης να το βάλει σε σαλόνι τέτοιον όγκο η παντόφλα τον περιμένει στην γωνία λεμε![]()
Όπως τα λες είναι...stathis...ο καθοδηγητής....σαν να τον βλέπω να σκάει μύτη με το τζιμπιέλ σπίτι και να να φεύγουμε σαν τα pokemon συσκευασμένοι παρέα μέσα στο sub...Μήπως να κοίταγες και τίποτα σε επαγγελματικό (jbl)? O υπηρέτης του σκότουςΣτάθης μπορεί να σε κατευθύνει κατάλληλα.... Επίσης τα arendal τα πάνε καλά όξω, όσοι πήραν είναι κατενθουσιασμένοι
ποιος ξερει τι της εταξε της κυρας?εγινε και ο daharis666 ιπποτης!
τι γλυκο! μπουχαχαχχααχ!!
![]()
Από μόνη της μου το πρότεινε καλέκαλα ρε απατεωνα απο εκει που δεν σε αφηνε το 10" πας για 2Χ12".
τι εγινε πατησες ποδι?
παει η κρυσταλιερα ...........