05:25 τον ύπνο μου τον έχασα...sub θα βρω?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.914
:rolleyes:Προφανώς η από πάνω δήλωση αντιστοιχεί σε ομολογία του PAULT που επειδή τον έκανα να νιώσει πολύ άνετα στο pc μου και νόμιζε ότι πληκτρολογούσε από τον λογαριασμό του>:(:p:D:D:D:D

κατά τα άλλα tonperneikaigernei....μαζί με Fs και Xmax του...:fuckyou:

και επίσης κατά τα υπόλοιπα (και σοβαρά) τον ευχαριστώ για τις πολύτιμες οδηγίες του,αν και με μπέρδεψε πιο πολύ(ίσως και να με απογοήτευσε σε κάποια φάση)... κατάλαβα ότι το diy είναι για πολύ μερακλήδες και έχει πόνο η δουλειά,άντερα...ψάξιμο και simulation μέχρι το ποθητό αποτέλεσμα...οψόμεθα:sneaky:
θενκ γιου Παυλίτο :hi::hi::hi::hi::hi:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.914
Τα του ΦΠΑ προφανώς ισχύουν για ο,τι αγοράσεις, σωστα;

Άρα 500€ το ενα. Μεταφορικά;

Το ειχα μελετήσει αρκετά οταν πήρα το 2000 συγκριτικά με το nsd12, εχει σημαντικές διαφορές. Και είμαι πολυ ευχαριστημένος με την τελική επιλογή.
840 βγαίνουν και τα δύο χωρίς μεταφορικά(που θα τα παζαρέψω όσο μπορώ),
το 2000 είναι ελαφρώς πιο ισχυρό και κατεβαίνει μέχρι τα 19 ενώ το nsd μέχρι τα 23

και ΝΑΙ..τώρα που γυρίζει..δεν νομίζω να ξαναπάρω άδεια ξανά για κάτι τέτοιο:o:party:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.851
840 βγαίνουν και τα δύο χωρίς μεταφορικά(που θα τα παζαρέψω όσο μπορώ),
το 2000 είναι ελαφρός πιο ισχυρό και κατεβαίνει μέχρι τα 19 ενώ το nsd μέχρι τα 23
Υπαρχει αρκετή οικονομική διαφορά, δικαιολογεί την αγορά των 2 nsd.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Daharis τσάμπα έχασες τον ύπνο σου και sub δε βλέπω να'χεις .Για την παραπάνω δήλωση ο μπόκολης το ξέρει;;;
:roflmao::roflmao:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.914
Ποιός ελαφρός; :p

Αυτές δεν είναι διαφορές, πάρ' τα φθηνά!
το διόρθωσα καλέ..παστροθοδώρα!!!λυπήσουμε...με 2 ώρες ύπνο είμαι:p

daharis666

Moderator
Reaction score
83.914
Daharis τσάμπα έχασες τον ύπνο σου και sub δε βλέπω να'χεις .Για την παραπάνω δήλωση ο μπόκολης το ξέρει;;;
:roflmao::roflmao:
θα'ρθει η στιγμή που θα με γλείφεις...(το υπόλοιπο το ξέρεις):roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1470481986][/DOUBLEPOST]για rythmik καμιά ιδέα υπάρχει?
Κανένα μαγαζί σε Ευρώπας?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.155
Πολύ φοβάμαι μην ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξε ο Βλάσης...:whistling:

:roflmao:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
θα'ρθει η στιγμή που θα με γλείφεις...(το υπόλοιπο το ξέρεις):roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1470481986][/DOUBLEPOST]για rythmik καμιά ιδέα υπάρχει?
Κανένα μαγαζί σε Ευρώπας?
ειπαμε svs! τι δεν καταλαβαινς παλι? τα χασες τα μυαλας αυγουστιατικα! :p

Reaction score
4.327
Μήπως να κοίταγες και τίποτα σε επαγγελματικό (jbl)? O υπηρέτης του σκότους :p Στάθης μπορεί να σε κατευθύνει κατάλληλα.... Επίσης τα arendal τα πάνε καλά όξω, όσοι πήραν είναι κατενθουσιασμένοι

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Μήπως να κοίταγες και τίποτα σε επαγγελματικό (jbl)? O υπηρέτης του σκότους :p Στάθης μπορεί να σε κατευθύνει κατάλληλα.... Επίσης τα arendal τα πάνε καλά όξω, όσοι πήραν είναι κατενθουσιασμένοι
Δεν μπορεί ο μπόκολης να το βάλει σε σαλόνι τέτοιον όγκο η παντόφλα τον περιμένει στην γωνία λεμε:lolsign:

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
Δεν μπορεί ο μπόκολης να το βάλει σε σαλόνι τέτοιον όγκο η παντόφλα τον περιμένει στην γωνία λεμε:lolsign:
ο μποκολης?? χχαχαχαχαχχαχα (η μεγαλυτερη @@@ της Αθηνας...χαχαχαχαχα) παντοφλαρα λεμε!!!! :tongue::tongue:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.914
Όπως τα λες είναι...stathis...ο καθοδηγητής....σαν να τον βλέπω να σκάει μύτη με το τζιμπιέλ σπίτι και να να φεύγουμε σαν τα pokemon συσκευασμένοι παρέα μέσα στο sub...:o:p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

αύριο περιμένω φίλο που το κατέχει το Γερμανικό φαρσί να κάνει το call-deal...να τελειώνουμε...τώρα που μου είναι ''σηκωμένη'':party:
πριν σπάσει κάνα ταγκαλάκι το ποδάρι του και ψάχνω τον pousti που με μάτιασε και την πληρώσει ο Φράντζας:whistling::p:wink::D:D:D

daharis666

Moderator
Reaction score
83.914
ποιος ξερει τι της εταξε της κυρας? :laugh: εγινε και ο daharis666 ιπποτης! :geek: τι γλυκο! μπουχαχαχχααχ!! :p
καλα ρε απατεωνα απο εκει που δεν σε αφηνε το 10" πας για 2Χ12".
τι εγινε πατησες ποδι?
παει η κρυσταλιερα ...........
Από μόνη της μου το πρότεινε καλέ 8-)....με βλέπει που τρέχω σαν το Βέγγο για τον γάμο (14ωρα για πλάκα)....
της έχω κάνει σχεδόν όλα τα μερεμέτια που ήθελε στο σπίτι που μένουμε(φωτιστικά μπαλκονιού,πέργκολες,καφασωτές γλάστρες,αποθηκάκια,ραφιέρες κλπ κλπ)...
φτιάχνω και το πατρικό μου..αυλές,πέτρες,στοκαρίσματα,βαψίματα, κλπ κλπ..ετοιμάζομαι να φτιάξω και το πάνω το σπίτι για μετά...

με λυπήθηκε την ψυχουλίτσα.....έκλεψα και λίγο στις διαστάσεις:whistling:....
πήρα και φάτσα πίκατσου:geek:....πολύ θέλει...αφού είμαι αξιαγάπητος καλέ...:tongue::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale