1η ΑΚΡΟΑΣΗ AVSITE--STUDIO GENESIS

Reaction score
1.844
Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ AVSITE--STUDIO GENESIS

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να έρθω, αν και θα ήθελα να ακούσω τέτοιου επιπέδου μηχανές, αλλά να τα πούμε κι' από κοντά.

Να ρωτήσω κάτι. Όταν στον ίδιο χώρο συνωστίζονται διάφορα "έτερα" ηχεία, όταν ο ήχος (απ' αυτά που παίζουν) φτάσει σε ρεαλιστικές εντάσεις, αυτά (που δεν παίζουν) δεν διεγείρονται, θολώνοντας το τελικό αποτέλεσμα;

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ AVSITE--STUDIO GENESIS

Γιατι ο Κορινθιος ειναι μαγκας και τα λεει χυμα , οσο για τον Σαλονικιο εκτος απο μαγκια μαλλον απειλησε οτι θα αναψει και τσιγαρο (παρολο που το εχει κοψει ...) και οι αλλοι πηραν αποσταση ασφαλειας.

Λεω εγω τωρα ....:cool_11: :cool_11: :cool_11:
Γεια σου βρε πατριωτη....αντε ειδες και την αφεντομουτσουναρα μου τωρα!!!!!!
Εκεινο τον πουστη τον καφε .....ακομα να τον πιουμε βρε μπαγασα!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κο Ζωδιάτη για την ευκαιρία που μας έδωσε να ακούσουμε μερικά κορυφαία μηχανήματα. Για πολύ λίγο βρέθηκα κι εγώ στην παρέα του Σαββάτου. Οι ακουστικές μου εντυπώσεις δεν διαφέρουν καθόλου από αυτές που αποτυπώθηκαν από τον Βασίλη και τον Βλάση, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθώ.

Τα ηχειάκια (των 72 κιλών έκαστο), είναι μοναδικά κατασκευάσματα, με πανίσχυρες, ακουστικά νεκρές καμπίνες και δείχνουν τα δόντια τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Όπως και να το κάνουμε όμως, ο χώρος είναι το 50% του ήχου. Στις συνθήκες ενός τυπικού καταστήματος είναι αδύνατο να αξιολογήσεις ένα σύστημα. Παρόλα αυτά, τα εν λόγω ηχεία σου αφήνουν μια έντονη γεύση, που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είμαι πεπεισμένος ότι με λίγη προσοχή στο στήσιμο, το αποτέλεσμα θα είναι υπεράνω κριτικής.

Χάρηκα πάρα πολύ που είδα μερικούς φίλους. Χάρηκα που γνώρισα τόσο τον κο Ζωδιάτη, όσο και άλλα μέλη της διαδικτυακής μας παρέας με τους οποίους δεν είχα συναντηθεί ποτέ. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχουμε περισσότερο χρόνο, ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία για να τα πούμε και λίγο πιο χαλαρά.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Re: Απάντηση: 1η ΑΚΡΟΑΣΗ AVSITE--STUDIO GENESIS

Μια παρατηρηση διχως να θελω να χαλασω το ομορφοτατο θεμα.
Ολοι γνωριζουν πως στο AVSite ειμαστε ολοι ισοι, αντιθετα με το γνωστο βιβλιο του Οργουελ
οπου "καποια ζωα ηταν περισσοτερο ισα απο τα υπολοιπα"

Γιατι λοιπον ο Κορινθιος και ο Σαλλλονικιος καθονται...μπεικα
πρωτο τραπεζι πιστα
ενω τα υπολοιπα μελη στριμωγνονται απο πισω στα χαρτοκουτια?:cool_11:
Καποιοι μαλιστα δεν χωρεσαν ουτε....στις φωτογραφιες :shock:
Να σου βρε Σκαφατε.......δεν ξερω πως εκατσε........επειδη πηγα τελευταιος και καταιδρωμενος μαλλον οι παρευρισκομενοι φιλοι σου λενε ας κατσει εδω ο μαλακας ο Κορινθιος μιας και εμεις ακουσαμε και ηρθε και τελευταιος...........
Γεια σας φιλαρακιαααααααααα..............................
Να πω επισης οτι ο αγαπητος Τσαρουχας ηταν σαν μοντελακι με την κουστουμια του περικαλω............Χαζεψανε οι Κολονακιωτισες ενα πραμα...αφου

Reaction score
13
Πρωτα απ ολα τα σεβη μου στον οικοδεσποτη και τα ωραια του.
Δεν καταφερα να παραβρεθω για λογους κουρασης και κακου προγραμματισμου. Ευτυχως παντως για τους υπολοιπους.
Βλεπω τι μηχαναρες εχασα και το μετανιωνω.
Το ιδιο ισχυει και για τα ατομα.
Εκεινο δε το λυχνιομετρο ειμαι σιγουρος οτι θα το εκτιμουσα δεοντως :happy_9:

Και εις αλλα με υγειαν everybody. :cool_4:

Reaction score
0
Ευχαριστω τον κο Ζωδιατη και το Βασιλη τον Τσαντουλη για την ευκαιρια που μας εδωσαν να παρουμε μια γευση απο τα εξαιρετικα ενισχυτικα της AR και τα εντυπωσιακα ηχεια της Wilson.

Ο ηχος , για τα δικα μου κριτιρια ηταν πολυ καλος, τηρουμενων των αναλογιων (μη φροντισμενος χωρος ακροασης/μεγαλες ακαλυπτες επιφανειες) με μια μικρη ενσταση στην αποδοση του χαμηλου για την οποια, υποθετω, ευθυνεται η τοποθετηση των ηχειων. Τα μεσαια μου αρεσαν πολυ. Το πιανο ηταν εξαιρετικο και αναρωτιεμαι πως θα ακουγεται αυτο το συστημα σε ενα καλο και φροντισμενο χωρο.

Παρα την πληθωρα των λυχνιων σε ολες τις συσκευες, το ηχητικο αποτελεσμα δεν θυμιζε τον κλασικο " λαμπατο ηχο " οντας πιο ουδετερο και πιο ισοροπιμενο, τουλαχιστον για τα δικα μου τα αυτια.

Μετα , ακολουθησε καφες σε γνωστο Κολωνακιωτικο στεκι (εξω στο κρυο, οπως απαιτουν οι συνηθεις των θαμωνων του καφε) μεχρι αργα το απογευμα οπου ειχα την ευκαιρια τα γνωρισω μερικα απο τα μελη της παρεας.

Παιδες, χαρηκα πολυ που τα ειπαμε απο κοντα και επλιζω να το επαναλαβουμε συντομα...

Reaction score
93
Καταρχήν θερμά συγχαρητήρια στον Βασίλη που διοργάνωσε την ακρόαση και παρουσίασε αυτά τα εκπληκτικά μηχανήματα. Θεωρώ ότι τέτοια event είναι πολύ χρήσιμα στη απόκτηση εμπειριών αναφορικά με την αναπαραγωγή υψηλής πιστότητας καθώς μόνο με την live ακρόαση αποκτάς γνώση και άποψη για αυτά που διαβάζεις στα περιοδικά και στο Internet .
Τώρα για το set up συμφωνώ με τα όσα ειπώθηκαν σχετικά με την ακουστική του χώρου και θα ήθελα απλώς να αναφέρω οτι ακούσαμε τεράστια σώματα εκτενές χαμηλό - αν και οχι απόλυτα ελεγχόμενο - και φανταστική μεσαία περιοχή με άριστη μουσικότητα . Πάντα τέτοια .

Χρόνια Πολλα στον Βλάση σήμερα .

Reaction score
0
Εξαιρετική πρωτοβουλία και παρέα. Ευχαριστώ κι εγώ τον Γ. Ζωδιάτη για την φιλοξενία. Για το ακουστικό αποτέλεσμα, ειπώθηκαν τα περισσότερα. Διαφάνεια, ταχύτητα, λεπτομέρεια, ουδετερότητα, μεγάλος ήχος, υψηλές προσδοκίες, μετά απο ενα προσεκτικό στήσιμο σε καταλληλότερο χώρο. Επίσης, θυμάμαι οτι σε κάποιο τραγούδι άκουσα ενα τεράστιο σε μέγεθος στόμα να τραγουδά, και οτι σε καμία στιγμή δεν συγκινήθηκα. Ισως οι άγνωστές μου ηχογραφήσεις.... Και σ' άλλα τέτοια! Προτείνω, εαν είναι να ακολουθήσουν κι άλλες ...συνεδρίες, να φτιάξουμε μια λίστα με 5 - 10 κομμάτια που να καλύπτουν διάφορους τομεις και μετά καθείς ας βάζει και τα δικά του. Να προσκομίσουμε και το κάτι τις να πίνουμε και να μασουλάμε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos