1ο Πανελλήνιο Hdtv Satellite Test... Είναι πραγματικότητα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Εφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε....

Μετα απο συνεννόηση των αρμοδίων φορέων του AVsite αλλά και των υπευθύνων της ΗχοΕκφρασης, πραγματοποιείται το 1ο Πανελλήνιο HDTV συγκριτικό TEST Δορυφορικής Τηλεόρασης.

Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2005 στις 15:00, στον φιλόξενο χώρο της ΗχοΕκφρασης θα ξεκινήσει μια "σκληρή" δοκιμασία σε επίπεδο δυνατοτήτων προβολής σε εικόνα HDTV.

Το "μενού" περιλαμβάνει.....

1) Quali-TV HD Digital Cable Receiver QC1080IRCI

2) ReelBox PVR1100 HDTV Sat Multimedia center με την τελευταια έκδοση λογισμικού V.008b-B2 "Wulfgard"

3) Inverto IDL-5000 HD Digital Receiver

4) HTPC Asus Spresso με κάρτα HDTV V-DTV Sat CI  με Common Interface

5) HTPC με κάρτα SkyStar 2 TV DVB PCI Card

6) FireDTV S/CI  satellite version  

7) KISS  DP-600

8 ) Samsung DVD-HD850

---- ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΜΕ 2 ΦΟΒΕΡΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ... ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ HDTV ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ----

Σε όλες τι παραπάνω περιπτώσεις οι δοκιμές και τα συγκριτικά τεστ θα γίνουν σε HDTV περιβάλλον με  γνωστό 3τσιπικό προβολέα  και γνωστή HD Plasma TV!!!

Θα υπάρξει επίσης, κάρτα με συνδρομή του πακέτου EURO1080.

Θα δοκιμαστούν με digital & analog HD σήμα, όλες οι περιπτώσεις, καθώς επίσης και όλα τα διαθεσιμα HDTV κανάλια.

Προβλέπεται σκληρός αγώνας...

Ειστε καταρχήν καλεσμένοι όλοι οι ενδιαφερόμενοι - μέλη του AV-Site....

Υπάρχει όμως (δυστυχώς) όριο στην προσέλευση λόγω χώρου, καθότι η ΗχοΕκφραση δεν είναι ΤΡΙΑΝΟΝ...

Ετσι τα πρώτα 20 ατομα που θα δηλώσουν την πρόθεση τους να προσέλθουν (αλλά με σιγουριά) θα είναι και αυτά τα οποία θα παρακολουθήσουν αλλά και θα συμμετάσχουν στην δοκιμή - παρουσίαση.

Μπορείτε απο τώρα να δηλώνετε την πρόθεση σας να παρευρεθείτε κάτω απο αυτό το thread..

Μην ξεχνάμε όμως και τον ήχο σε 5.1 που θα ακούσουμε.
Περισσότερα στοιχεία στη συνέχεια...

Reaction score
5
4 άτομα please!

μια ερώτηση: παίζει η Skystar2 με την official euro1080 κάρτα; Γενικά ακούω ότι δεν παίζει...

Reaction score
6
Re: 1ο Πανελλήνιο Hdtv Satellite Test... Γίνεται πραγματικότητα...

Ε, όχι, αυτό είναι μεγάλη αδικία.....
Ένα Σαββατοκύριακο είπα να λείψω και εγώ (24/6-27/6) και κοίτα τι σκαρώσατε.....
Το κακό είναι ότι έχω τάξει στη γυναίκα ταξίδι στην Πράγα και δεν μπορώ πλέον να το αποφύγω.....

:cry: :cry: :cry:

(θα έχω όμως τους κατασκόπους μου και θα τα μάθω όλα..... :mrgreen: )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Μπράβο Πάνο!
Φοβερό συγκριτικό, εύχομαι καλό κουράγιο.

Δυστυχώς δύο συνεχόμενα ΣΚ να έρθω Αθήνα είναι λίγο ξεπάτωμα :cry:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μέσα με τα χιλια.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Πανο δωστα ολα! :lol:

Παρακαλω πολυ τα μελη που δηλωνουν συμμετοχη να ειναι σιγουροι πως θα μπορεσουν να ειναι παροντες ωστε να μην δημιουργηθουν τα γνωστα προβληματα του παρελθοντος.
Μην ξεχνατε πως υπαρχει πιθανοτητα να καταλαβετε την θεση καποιου που μπορει μεν να αργησε αλλα να θελει πολυ να ειναι παρων. :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπράβο Πάνο!

Επιτέλους καθαρή HDTV. Όχι κλιπάκια και ταινίες αλλά Τηλεοπτικό Πρόγραμμα. Όπως αυτό που θα βλέπουμε σίγουρα από τον επόμενο χειμώνα και μετά!

Ότι διαθέσιμο από πλευράς δεκτών και hardware υλικού, υπάρχει σήμερα στην αγορά θα το δούμε στο συγκριτικό μας. Νομίζω είναι μεγάλη μέρα για τους λάτρεις της τέλειας εικόνας!

Το βασικό είναι ότι θα έχουμε την κάρτα του euro1080 και ότι δούμε θα είναι ζωντανό!

Νομίζω ότι οι 20 θέσεις θα αποδειχθούν λίγες...

Reaction score
0

Μια θέση και για εμένα παρακαλώ !

Reaction score
457
η γκαντεμιά από τα δώρα συνεχίζεται...:(
έχω γάμο εκτός Αθήνας και θα λείπω όλη μέρα...:(
another time maybe...

Reaction score
0

Θα ήθελα και εγώ μια θέση.
Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον !!!

Reaction score
188
αυτα ειναι!! επιτελους εγινε αυτο που περιμενα πολυ καιρο! τελικα το avsite ειναι πολυ μπροστα με ολα αυτα που εχει κανει και ειναι το πρωτο στην Ελλαδα και φυσικα δεν παιζει αντιπαλος!χεχε 2 θεσεις για μενα!

I LOVE HDTV

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οπως ισως παρατηρησατε , το αρχικο μηνυμα του Πανου εχει μεταβληθει καθως προσεθεσε ακομα μια συσκευη.
Να παρακολουθειτε το πρωτο μηνυμα καθως περιμενουμε και αλλες συσκευες να λαβουν μερος σε αυτην την γιγαντιαια παρουσιαση HD στην χωρα μας.

Ακουν κατι καλα παιδια εκει κατω στην Κρητη? :wink:

Οσο για τις εκπληξεις , σας τις φυλαμε για το τελος...

Reaction score
0
Θα ήθελα να δηλώσω και εγώ συμμετοχή αλλά θα είμαι εκεί μετα τις 16:00-16:30. Αν δε υπάρχει πρόβλημα με αυτό είμα μέσα.
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν συμπληρώθηκε ο αριθμός των συμμετοχών, αν όχι τότε είμαι και εγώ ενδιαφερόμενος (αν κάτι συμβεί μέχρι τότε γιατι άνθρωποι είμαστε, το forum θα ειδοποιηθεί έγκαιρα ... )

Αν δεν πειράζει μπορώ να φέρω και εγώ μαζι μου τον Quali-TV 1000IRCI με την καρτα του Euro1080, καθώς και τον multiprogrammer 2001XLD για δοκιμές με την Skystar2 μεσω RS232 και επίσημης καρτας του Euro1080.
Πάντως μέχρι στιγμής η καρτα της ΝΟΒΑ και άλλων Ερωτικών πακέτων (Irdeto2) δουλεύει άψογα με τον παραπάνω συνδυασμό (hard kai soft ProgDVB) και κάνεις και πολυ καλές εγγραφές.
Με το Euro1080 απλα δεν έτυχε να την δοκιμάσω, αλλα πιστεύω οτι πρεπει να δουλεύει κανονικά αφου είναι καρτα Irdeto2.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.133
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop