1ο Πανελλήνιο Hdtv Satellite Test... Είναι πραγματικότητα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ .....

Ειναι γεγονός .... ο δαιμόνιος (!) Αντρέας Καφάτος χτύπησε πάλι..
Ενα πολυαναμενόμενο DVD HD player to Kiss DP-600 θα δηλώσει ΠΑΡΩΝ, στο μεγαλύτερο συγκριτικό HD δορυφορικών δεκτων.

Ξερω ότι δεν ανήκει στη "συνομοταξία" των δορυφορικών δεκτών αλλά ένα τέτοιο player που τόσος πολύ κόσμος περίμενε με αγωνία είναι τιμή μας που θα κάνει την εμφάνιση του σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ , ΜΟΝΟ για τους φίλους - μέλη του AVSITE, ΠΡΙΝ απο την επίσημη κυκλοφορία του.

Ειναι δεδομένο ότι στην παρουσίαση θα έχουμε την αφρόκρεμα των HD multimedia συστημάτων και μαζί με το KiSS θα είναι το 1ο και ΜΟΝΑΔΙΚΟ συγκριτικό HD συστημάτων.
Ετσι απο την πλευρά μου σας περιμένω να χαρούμε μαζί μια ακόμη μοναδική ΠΡΩΤΙΑ για όλους τους φίλους - μέλη του AVSITE.

και μεταξύ μας, είναι μόνο η αρχή.... ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως ο Πανος τα ειπε ολα.
Ακριβως δυο μηνες(τελη Αυγουστου) πριν την επισημη κυκλοφορια του , και ενω Ευρωπαιοι και Αμερικανοι εχουν φαει τα...λυσιακα τους για να μαθουν απλες πληροφοριες για το Kiss 600 , εμεις θα εχουμε την δυνατοτητα να το δουμε πρωτοι απο ολους και με διαφορα.

Eνα πολυ μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Rolf
Rolf , thanx!!!

Εχετε αρχισει να αντιλαμβανεστε τι σημαινει AVSite ?

Reaction score
5
Ψαχνω Αμερικη ψαχνω Ευρωπη μεχρι Αλασκα εφτασα για λιγες πληροφοριες για το Kiss ........ και τιποτα.Και ξαφνικα να ο Ανδρεας και το εχει στα χερια του.
Τι να πει κανεις? Καλυτερα να σβησω ολα τα bookmarks για τα sites του εξωτερικου.
Το avsite φτανει και περισευει!!!!!!!!!
Ανδρεα περιμενω αποτελεσματα απο το Kiss και βεβαιως ενα κομματι για μενα καβαντζα
απο τωρα. :D :D :D

Reaction score
0
Πληρώνω μέχρι καί εισητήριο γιά νά τό δώ αυτό.Πείτε μου πώς πρόλαβα.Τό avsite έχει ανταγωνισμό μόνο από τά πολύ μεγάλα sites τού εξωτερικού.Μόνο στό Αγγλικό www.avforums.com γίνεται χαλασμός γιά τό kiss καί μείς τόχουμε πρώτοι.Νάστε καλά Αντρέα καί Παναγιώτη.

Reaction score
437
Όπως καταλαβαίνεται το avsite με την σημαντική συμβολή της Ηχοέκφρασης, προσφέρει στους φίλους που αγαπούν αυτό το hobby, την δυνατότητα να απολαύσουν τις καινούργιες τεχνολογίες, κάτι που ζηλεύαμε τόσα χρόνια όταν διαβάζαμε τα ξένα forum και βλέποντας τι συμβαίνει στο εξωτερικό.

V

VIDEOMIX

Guest
Θα βγάλω και όποιον θέλει, φώτο δίπλα στα λαμπρά αστέρια που θα μας έχει ο Ανδρέας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για μαντεψτε τι εχω ηδη στα χερια μου.... :shock:

Σωτηηηηηρη , ποσα ειπες πως δινεις? :roll:

Reaction score
29
Ψιλοάσχετο, αλλά μετα την παύση της παραγωγής του Reelbox μήπως δεν υπάρχει λόγος παρουσίασης του συγκεκριμένου μηχανήματος ?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Να και τα καλά νέα... ήρθε τo KiSS... :!: :!: :!:

Μήπως, λέω τώρα, γίνονται και ΝΕΕΣ προσπάθειες απο την πλευρά μου για ΑΚΟΜΗ ενα HD κάτι... :?: :?: :?:

Ο χρόνος θα δείξει. Εαν τωρα έρθει και αυτό, μπορούμε να πούμε ότι ο κύκλος για αυτη την περίοδο κλείνει...
Λίγη υπομονή για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Τώρα όσο αφορά την πρόταση του Johnkok, να τονίσω τα εξής.

Η συσκευή που θα αντικαταστήσει τον 1100, ΔΕΝ θα διαφέρει σε τίποτα απο το νέο LITE (αυτό βγαίνει τουλάχιστον απο την επίσημη ανακοίνωση).
Τωρα εαν κάτι αλλάξει στο επόμενο διάστημα μέχρι τον Σεπτέμβριο, τότε ευχαρίστως θα ξανακάνουμε μια ζωντανή παρουσίαση στον νέο δέκτη.

Αρα ο 1100 παραμένει ως έχει με τα υπέρ αλλά και τα κατά του.
Κρίνουμε ενα προιόν μιας εταιρίας που δυστυχώς συνέβησαν σημαντικά προβλήματα με την αποχώρηση της προγραμματιστικής ομάδας, και ακριβώς για αυτό τον λόγο θα το δούμε με ιδιαίτερη προσοχή και με την προοπτική που μας προσφέρει η εταιρία.

Johnkok δεν είδα το όνομα σου στην λίστα...

-----------------------------------------------------------------------------

και να η ΤΕΛΙΚΗ λίστα...

ak1s x 4
gkontoletas x 1
sothoms x 1
JohnnyWalker x 1
Nick_Greek x 1
VIDEOMIX x 1
andreas x 1
ΧΑΡΙΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ x 2
kostas* x 2
mygiakis x 1
Yiannis.Larissa x 1
toxotis70 x 1
savvas x 1
Japan x 1
dimM x 1
stergios x 1
Βαγγέλης Λάμπρου x 1
polykretis x 1
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ x 1
ΓΙΩΡΓΟΣ MAC x 1
-------------------------------------------
total 25
-------------------------------------------

Με αυτά κλείσαμε και την τελική λίστα των τυχερών για την παρουσίαση του Σαββάτου....

Ετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα στην HDTV προβολή...

Reaction score
188
τελικα δεν θα ερθω το τομαρι μου θα καιγεται στη παυλιανη στρομι ελευθεροχωρι ρεγγινι και θα σκονιζεται ελεω wrc cars....

οποτε 2 θεσεις κενες για τη παρουσιαση...εχω ξενερωσει αλλα τι να κανω... :oops: :oops:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Οκ, λοιπόν Johnkok αυτά είναι δικαιολογίες... :wink:

Λάμπρο έχεις πέσει στο μεγάλο δίλλημα Συγκριτικό HDTV ή WRC...ιδού η απορία.

ή μήπως και τα 2...

Το ερώτημα βασανίζει πολλούς αλλά εσενα σε είδα αποφασισμένο...

2 θέσεις κενές και το Σάββατο το συγκριτικό....

Reaction score
188
θελω και τα 2!!!θελετε σκοτωμα!τι να κανω φετος εχει 26 wrc δεν το χανω με τιποτα και του χρονου citroen και peugot θα ειναι εκτος

ενω HD θα δουμε καποια στιγμη παλι ακροπολις του χρονου παλι

ετσι να μπενει τεζες το octavia!!πανο με εφτιαξες!!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
8 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ HD

το τί κάνει το AVsite για όλους εμας τους χομπίστες, φαίνεται απο τις πράξεις του...

Ευόδωσε η προσπάθεια και 2 (ναι καλά διαβάσατε) ακόμη "επισκέπτες" θα παρευρεθούν στο μεγαλειώδες πλέον HDTV τεστ για να υποστούν τα πάνδεινα προκειμένου να δείξουν την αξία τους...

Κατ αρχήν ενας HD δορυφορικός δέκτης που συνδέεται εξωτερικά μέσω firewire στο PC, για την προβολή σε HD ανάλυση στο PC, ή μέσω PC σε HDTV.

Εχει όλα τα χαρακτηριστικά όπως :

DC connector for external 12 V power supply
2 x FireWire 400
Slot for common interface module
Antenna In
Antenna Out

Επίσης θα δούμε το νεώτατο HD DVD player απο την Samsung το DVD-HD850...
Ειναι HD παίζει τα πάντα (?) έχει HDMI κάνει upconverting και έχει ...μονο 200 ευρώ????

Hi-Def Conversion: 480P/720P/768P/1080I
HDMI Output, 1 Cable -- HDMI-HDMI
FLT Display
Plays CD-R/-RW/+R/+RW/CD-Audio & SVCD
Video DAC 54MHz/10BH
Audio DAC 192 KHz/24BH
EZ View Letter Box Eliminator
HDMI Cable
Remote Control

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ψαξτε οπου θελετε!
Στα μεγαλυτερα φορα του εξωτερικου η οπου αλλου σας κανει κεφι.
Και πειτε μου σας παρακαλω πολυ εαν βρειτε τετοια ποικιλια απο νεες συσκευες με δυνατοτητες HD που θα δοκιμαστουν μαζι.

Πανο αξιζεις πολλα συγχαρητηρια!

AVSite αξιζεις πολλα συγχαρητηρια!

Reaction score
13
Και για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο Samsung DVD-HD850

Samsung DVD-HD850

Έχω περιέργεια να το δω αυτο (μαζί και τα άλλα βέβαια) διότι η τιμή του είναι special!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.128
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop