1ο Συγκριτικο τεστ LCD βιντεοπροβολεων-Συμμετοχες

Reaction score
0
Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους, όταν λέμε συγκριτικό τι ακριβώς εννοούμε ότι θα γίνει; Και ποιοι προβολείς θα είναι τελικά;
Τον Panasonic 700 τον είδα το Σάββατο σε κατάστημα του κέντρου, αν όμως θα υπάρχει ο νέος SonyS51 ή ο νέος Sanyo Z3 είμαι μέσα με τα χίλια.
Για μένα πάντως ο Hitachi PJX 100 που έπαιζε στη διπλανή οθόνη ήταν σαφώς καλύτερος, ίσως λόγω του τεράστιου φακού που έχει.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια , δεν προλαβαινω για αυτη την Παρασκευη με τιποτα!
Σας παρακαλω παρακολουθηστε στενα αυτο to thread για την νεα ημερομηνια.
Αφηστε που οσο καθυστερουμε τοσα περισσοτερα θα εχουμε να δουμε :wink:
Thanx!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσο πιο αργά τόσοι πιο πολλοί; :wink:

Βιντεοπροβολείς εννοώ γιατί από συμμετοχές δεν νομίζω να χωράνε άλλοι.

Υ.Γ. Σας παρακολουθώ όλους για την περίπτωση μαύρης αγοράς στα εισιτήρια-συμμετοχές... :D

Reaction score
0
:oops:

Άρχισε το δούλεμα πάλι στα μέλη κ. Καφάτο;
Δεν προλαβαίνετε ή μήπως δεν έχετε (και ούτε θα έχετε για αρκετό καιρό) στα χέρια σας κάποιο νέο προβολέα;
Όσο για αυτά που δεν λέτε ας τα ανακοινώσω εγώ.

Το συγκριτικό θα γίνει στην Ηχοέκφραση της οποίας επισήμως πλέον υπάλληλος είναι ο κ. Καφάτος όπως μου ανέφερε χθες συνάδελφός του στο εν λόγω κατάστημα.

Όπως καταλαβαίνετε θα τρελαθούμε στην αμεροληψία σε αυτό εδώ το «ανεξάρτητο» Site !!!
Θα το έχετε διαπιστώσει ήδη βλέποντας πόσο πολύ υποστηρίζει φέτος τα LCD ο κ. Καφάτος (προτιμά να γράφει βέβαια με το ανώνυμο ΑΝΔΡΕΑΣ για ευνόητους νομικούς λόγους) ο οποίος πέρυσι τα έθαβε όπου μπορούσε στο Avforum.

Reaction score
2
Ανδρέα, φυσικά είμαι μέσα, εκτός και αν τελικά η ημερομηνία συμπέσει με ταξίδι μου (έχω πάρα πολλά αυτό το διάστημα), οπότε θα πρότεινα η θέση μου να δοθεί σε κάποιον άλλο. Πάντως, όταν ανακοινώσεις την ημερομηνία, θα δηλώσω και εγώ με σιγουριά τη συμμετοχή μου.

Reaction score
0
Αν έχω μετρήσει σωστά, πρέπει να υπάρχει άλλη μία ή δύο θέσεις διαθέσιμες (από τις 3 πρόσθετες), οπότε δηλώνω κι εγώ συμμετοχή για το παρθενικό μου συγκριτικό τεστ βιντεοπροβολέων :wink:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS