1ο Συγκριτικο τεστ LCD βιντεοπροβολεων-Συμμετοχες

Reaction score
0
Μήπως έχει κανείς κάποιο εύκολο στην μεταφορά κουτί υπολογιστή με έξοδο DVI ρυθμισμένη στα 1280x720 και HDTV υλικό;; (λέμε τώρα...)

Reaction score
2
Δηλωνω κι εγω συμμετοχη... Ελπιζω μονο να μπορεσω την Παρασκευη
γιατι ισως δουλευω βραδυ. ΜΕχρι αυριο θα ξερω σιγουρα.

Reaction score
0
:D ο 4805 μετά από την ενθουσιώδη υποδοχή που είχε φαντάζει σαν η καλύτερη περίπτωση για να υπερασπιστεί την τιμή των DLP. Ελπίζω να βρει την θέση του στο συγκριτικό μια και η τιμή του νομίζω ότι κινείται στο ίδιο εύρος με του προβολείς που αναφέρθηκαν.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μιας και συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές σε ελάχιστες ώρες και υπάρχουν μέλη που απλά δεν πρόλαβαν την ανακοίνωση μήπως θα ήταν εφικτό να βρεθούν τουλάχιστον λίγες ακόμα θέσεις;

Απευθύνομαι στον Αντρέα που γνωρίζει τον χώρο, αλλά και σε όσους ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή. Δεν νομίζω να πειράζει αν "στριμωχτούμε" λίγο;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όσοι δεν πρόλαβαν και θα ήθελαν να συμμετάσχουν ας είναι σε εγρήγορση μιας και σύντομα θα ξέρουμε αν μπορούμε να αυξήσουμε τις συμμετοχές...

Reaction score
51
Οπως έχω ήδη πει, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι στην Αθήνα την ημέρα του τέστ λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων! :(
Και τελικά (για να βλέπουν κάποιοι-κάποιοι) είναι προφανές ότι δεν θα είναι όλοι (ή μόνο) συντονιστές! 8)

Αναμένω τα αποτελέσματα, φωτογραφίες & σχόλια με αγωνία on AVsite! :D

Υ.Γ. Ταιλεικά δαιν θα ήμε στω ταιστ! Κε ώπος φέναιτε δαιν θα ήνε μώνω σοιντωνεισταις! Αιλπείζο να σαι βωείθεισα να δειαβασοις το μοινειμά μου :wink:

Y.Γ.2: Το παραπάνω υ.γ απευθύνεται σε συγκεκριμένο βολταδόρο του AVsite! Προσοχή να μην διαβαστεί από άλλους εδώ μέσα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Βρε σεις θα με καταστρεψετε :lol:
Ηδη εισαστε 17 και ειπαμε 15.
Βαλε και καμμια 10αρια καλεσμενοι(δημοσιογραφοι κλπ) που θα χωρεσουμε?

Τελος παντων, αφηστε να κανω μια προσπαθεια να δουμε μηπως χωρεσουμε λιγους ακομα, αλλα παρακαλω μην δηλωνετε αλλοι συμμετοχη.

Μολις ανακοινωσω ποσοι ακομα τοτε μπορειτε :wink:
Ευχαριστω!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λοιπον...
Αλλοι τρεις μπορουν να ειναι παροντες.
Παιδια λυπαμαι αλλα δεν μπορω αλλους με τιποτα :(
Αλλοι τρεις...

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Λοιπον...
Αλλοι τρεις μπορουν να ειναι παροντες.
Παιδια λυπαμαι αλλα δεν μπορω αλλους με τιποτα :(
Αλλοι τρεις...
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ??ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΗΙΤACHI TX 100??

Reaction score
54
Σωτήρης Τουμαζάτος said:
Τι έγινε ρε παιδιά; Το συγκριτικό θα γίνει τελικά και που; Yπάρχει κάπου ανακοίνωση και δεν τη πήρα χαμπάρι; Αγωνία...
Νομίζω πως όλα όσα ρωτάς αναφέρονται στη πρώτη σελίδα του topic.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παιδια , το συγκριτικο θα γινει κανονικα.
Δεν μπορω να ανακοινωσω χωρο ακομα διοτι υπαρχει ενας χωρος που ετοιμαζουμε ειδικα για την παρουσιαση.
Ολα εξαρτωνται λοιπον εαν θα ειναι ετοιμος η οχι την ημερομηνια του συγκριτικου.
Εαν δεν ειναι θα παμε σε αλλο χωρο :wink:

Οσο για την ημερομηνια, επισης εξαρτωμεθα απο το κατα ποσο ετοιμοι θα ειμαστε αλλα και απο την αφιξη...ορισμενων συσκευων για να γινει πιο ανταγωνιστικο το συγκριτικο.

Εαν υπαρξουν αλλαγες θα τις μαθετε απο εδω.

Εν τω μεταξυ μπορουμε να δεχτουμε αλλα τρια ατομα...

Reaction score
0
Θα με ενδιέφερε πολύ σοβαρά να έρθω. Επειδή όμως θα έρθω από Πάτρα και ειδικά και μόνο για αυτή την εκδήλωση, θα δηλώσω συμμετοχή με μια πολύ μικρή επιφύλαξη. Αν εν τω μεταξύ προκύψει κόλλημα λόγω δουλειάς, π.χ. ταξίδι σε επαρχία, και δεν καταφέρνω να παρευρεθώ θα ενημερώσω εκ των προτέρων έτσι ώστε να πάρει κάποιος άλλος τη θέση μου.

Reaction score
0
Ενδιαφέρομαι κι εγώ να έρθω. Αν υπάρχει χώρος συμπεριλάβέ με στην λίστα.

Ευχαριστώ,
Στέργιος

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.141
Members
38.661
Νεότερο μέλος
APOSTOLOS TSAPAS