1 Χρόνος Avsite!(η γιορτη)

Reaction score
51
Να προτείνω κάτι? :roll:

Θεωρώ τα πρώτα μας γεννέθλια πολύ σημαντικά για να συναντηθούμε απλά για να πιούμε!!
Είμαι (και πάντα ήμουν) υπέρ της συνάντησης για κουβέντα & γνωριμία.

Κανονίσατε για 11 το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι θα συναντηθούμε σε ένα χώρο με δυνατή μουσική και η δυνατότητα συζήτησης και γνωριμίας με τα υπόλοιπα μέλη/φίλους πρακτικά να είναι αδύνατη!!!
(εκτός κι αν έχετε κλείσει τον χώρο μόνο για εμάς και έχουμε περισσότερες δυνατότητες.........)

Γιαυτό και προτείνω το εξής.
Να συναντηθούμε νωρίς (πχ γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα) να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες ανθρώπινα, να γνωριστούμε με τους υπόλοιπους φίλους (που δυστυχώς μόνο on line επικοινωνία έχουμε μέχρι τώρα.....) και γενικά να "δέσουμε" σαν ομάδα.
Οπότε, όποιοι θέλουν συνεχίζουν μετά, στις 11, σε κάτι πιο δυνατό ή σε "μπουζουκοκατάσταση"............... :wink:

Στην αρχική όμως συνάντηση των 6 (ή 7) θα μπορούμε να μιλήσουμε για το AVsite, τους στόχους και το τι έχουμε ήδη καταφέρει.
Θα ήταν επίσης πολύ καλό το κάθε μέλος-συντονιστής/φίλος να μιλήσει, έστω και αν απλά μας πει ότι "είμαι (πχ) ο giotamike" για να έχουν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα και μία οπτική επαφή με όλα τα άτομα με τα οποία μιλούν τόσο καιρό μέσα στο AVsite!! :D

Έχουμε ένα ανθρώπινο πρόσωπο, και το χρωστάμε στο AVsite να γίνουμε ακόμα πιο ολοκληρωμένοι. :D :D :D

Θα ήταν πολύ καλό, ο Θάνος (Videomix) ή όποιος άλλος μπορεί, να βγάλει φωτογραφίες ώστε όλα τα μέλη (που δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να παρεβρεθούν) να μας γνωρίσουν έστω και από φωτογραφίες
(θα ήταν πολύ καλή μία φωτογραφία με όσους είναι εκεί και από κάτω αναφορά του ποιός είναι ποιός....... :D :D :D )

Τι λέτε παλικάρια μου??? :roll: :wink:

V

VIDEOMIX

Guest
Συμφωνώ και εξομολογούμε πως δεν είχα προσέξει οτι η συνάντηση ειναι για το βράδυ. Νόμιζα πως ειναι σε απογευματινή ώρα. Καλά που το επισύμανες.

Reaction score
51
Βέβαια αν τελικά συμφωνηθεί για 23:00 εγώ (μετά της συζύγου) θα είμαι εκεί!! :D

Επίσης κατά 90% (μπορεί και παραπάνω) θα είναι και ο Μιχάλης (giotamike) με την σύζυγο!

Οπότε μέχρι ώρας μιλάμε για 4 θέσεις.

(πιθανότατα να αυξηθούν κι άλλο........Θέλω να μιλήσω με τον Πάνο-Παπαγεωργίου- και Σάκη-Κουτρουμπάνο- & τον Όθωνα-ένας είναι, δεν χρειάζεται να λέω το επώνυμο- κ.ο.κ) :D :D :D

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μην φανταστείτε έναν κλειστό χώρο με δυνατή μουσική όπου κανένας δεν θα μπορεί να ακούσει κανέναν.

Φανταστείτε έναν εντελώς ανοιχτό χώρο με ωραία διακόσμηση και τραπέζια όπου σαφώς και θα μπορούμε να συζητήσουμε.

Το έχω δει αρκετές φορές να γίνεται οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα...

Δεν κάνουμε meeting μια γιορτή γενεθλίων κάνουμε...

Reaction score
51
Ο.Κ. Χρήστο!! :D

Ο Αντρέας μου μίλησε για ανοικτό χώρο, με ξένη μουσική, πισίνα κ.ο.κ.
Ακούγεται πολύ όμορφο!! :D :D :D :D

Μήπως θα έπρεπε να ενημερώσουμε τα μέλη περίπου για το κόστος της γιορτής? :roll:

Reaction score
7
Να προτείνω κάτι? :roll:

Θεωρώ τα πρώτα μας γεννέθλια πολύ σημαντικά για να συναντηθούμε απλά για να πιούμε!!
Είμαι (και πάντα ήμουν) υπέρ της συνάντησης για κουβέντα & γνωριμία.

Κανονίσατε για 11 το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι θα συναντηθούμε σε ένα χώρο με δυνατή μουσική και η δυνατότητα συζήτησης και γνωριμίας με τα υπόλοιπα μέλη/φίλους πρακτικά να είναι αδύνατη!!!
(εκτός κι αν έχετε κλείσει τον χώρο μόνο για εμάς και έχουμε περισσότερες δυνατότητες.........)

Γιαυτό και προτείνω το εξής.
Να συναντηθούμε νωρίς (πχ γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα) να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες ανθρώπινα, να γνωριστούμε με τους υπόλοιπους φίλους (που δυστυχώς μόνο on line επικοινωνία έχουμε μέχρι τώρα.....) και γενικά να "δέσουμε" σαν ομάδα.
Οπότε, όποιοι θέλουν συνεχίζουν μετά, στις 11, σε κάτι πιο δυνατό ή σε "μπουζουκοκατάσταση"............... :wink:

Στην αρχική όμως συνάντηση των 6 (ή 7) θα μπορούμε να μιλήσουμε για το AVsite, τους στόχους και το τι έχουμε ήδη καταφέρει.
Θα ήταν επίσης πολύ καλό το κάθε μέλος-συντονιστής/φίλος να μιλήσει, έστω και αν απλά μας πει ότι "είμαι (πχ) ο giotamike" για να έχουν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα και μία οπτική επαφή με όλα τα άτομα με τα οποία μιλούν τόσο καιρό μέσα στο AVsite!! :D

.......

Τι λέτε παλικάρια μου??? :roll: :wink:

Γιαννακη μην ανησυχεις.... Εχουν κλεισει και τα ΧΧΧ για οσους θελουν να ''δεθουν'' ως ομαδα...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Reaction score
51
Γιαννακη μην ανησυχεις.... Εχουν κλεισει και τα ΧΧΧ για οσους θελουν να ''δεθουν'' ως ομαδα...  

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :mrgreen:

Κοίτα μόνο μην έχει κλείσει κανένα BlueTrain για μετά και δεν ξέρουμε που να κρυφτούμε!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
6
Αυτή τη φορά δεν το χάνω....
Θα είμαι σε άδεια από 29/7 αλλά ακόμα θα είμαι Αθήνα, οπότε 2 θέσεις μετά της συζύγου παρακαλώ..!!! :D

Reaction score
14
Συγνώμη που δεν στέλνω μυνήματα αλλά είμαι εν τω μέσω μιας πολύ σκληρής προετοιμασίας σε προπονητικό κέντρο και δεν έχω δίκτυο.
Χαίρομαι για τις πρωτοβουλίες και επαυξάνω.
Στις 14 φεύγω για Πράγα και θα επιστρέψω στις 26. Θα κάνω τα αδύνατα-δυνατα για να έρθω. Να υπολογίζετε σε δύο θέσεις.

Reaction score
152
ΒΑΖΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ :D :D :D
ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΙΝΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗ :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
51
Αντρέα καλά πάμε!!!
Πρέπει να είμαστε ήδη αρκετοί!!!
Και έχουμε ακόμα άλλες 15 μέρες μπροστά μας!!! :D :D :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Επειδη "την βλεπω την δουλεια" καλου κακου εκλεισα τα καλυτερα τραπεζια στο μαγαζι χθες βραδυ , με την προοπτικη να κλεισουμε μερικα ακομα εαν αυξηθει κατα πολυ ο αριθμος :wink:

Reaction score
52
Δεν στήνουμε καμμιά οθόνη και κανένα προβολέα να πετάξουμε και κανένα τεστάκι έτσι στα γρήγορα!!! μιά και θάμαστε όλοι εκεί?? :D :D :D

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργο , δεν ξερω για τεστακι , οι φημες ομως θελουν αγωνα κροουλ στην πισινα μεταξυ Αρβανιτακη και Δημητροπουλου.
Το θεαμα θα ειναι...αποτροπαιο οποτε καλειστε να ερθετε καταλληλα προετοιμασμενοι(αδεια στομαχια κλπ) :lol: :lol: :lol:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.125
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead