- Reaction score
- 437
Δυστυχώς 28/7 με 5/8 θα μαυρίζω το φιδίσιο κορμί μου.

Να προτείνω κάτι? :roll:
Θεωρώ τα πρώτα μας γεννέθλια πολύ σημαντικά για να συναντηθούμε απλά για να πιούμε!!
Είμαι (και πάντα ήμουν) υπέρ της συνάντησης για κουβέντα & γνωριμία.
Κανονίσατε για 11 το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι θα συναντηθούμε σε ένα χώρο με δυνατή μουσική και η δυνατότητα συζήτησης και γνωριμίας με τα υπόλοιπα μέλη/φίλους πρακτικά να είναι αδύνατη!!!
(εκτός κι αν έχετε κλείσει τον χώρο μόνο για εμάς και έχουμε περισσότερες δυνατότητες.........)
Γιαυτό και προτείνω το εξής.
Να συναντηθούμε νωρίς (πχ γύρω στις 6 με 7 το απόγευμα) να μπορέσουμε να ανταλλάξουμε δύο κουβέντες ανθρώπινα, να γνωριστούμε με τους υπόλοιπους φίλους (που δυστυχώς μόνο on line επικοινωνία έχουμε μέχρι τώρα.....) και γενικά να "δέσουμε" σαν ομάδα.
Οπότε, όποιοι θέλουν συνεχίζουν μετά, στις 11, σε κάτι πιο δυνατό ή σε "μπουζουκοκατάσταση"...............![]()
Στην αρχική όμως συνάντηση των 6 (ή 7) θα μπορούμε να μιλήσουμε για το AVsite, τους στόχους και το τι έχουμε ήδη καταφέρει.
Θα ήταν επίσης πολύ καλό το κάθε μέλος-συντονιστής/φίλος να μιλήσει, έστω και αν απλά μας πει ότι "είμαι (πχ) ο giotamike" για να έχουν όλοι οι φίλοι εδώ μέσα και μία οπτική επαφή με όλα τα άτομα με τα οποία μιλούν τόσο καιρό μέσα στο AVsite!!![]()
.......
Τι λέτε παλικάρια μου??? :roll:![]()
Γιαννακη μην ανησυχεις.... Εχουν κλεισει και τα ΧΧΧ για οσους θελουν να ''δεθουν'' ως ομαδα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:mrgreen: