10 λόγοι γιατί το ps3 θα κερδίσει...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: 10 λόγοι γιατί το ps3 θα κερδίσει...

Το ωραίο και διασκεδαστικό θα είναι ( να είμαστε καλά πάνω από όλα..) ότι και με καινούριο και καλύτερο xbox720 ή άλλης ονομασίας , εσύ πάλι το 2010 θα παλεύεις σε όλα τα ελληνικά forums κόντρα στους προδότες για να αποδείξεις την ανωτερότητα του ps3....
xaxaxaxaxaxaxa :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...................:cool_4:

Reaction score
0
Μη χασκογελάς φανερά με ότι σαχλαμάρα γράφει ο καθένας για κάποιο άλλο χρήστη ... παίρνει θάρρος να συνεχίζει το βιολί του, και δεν θα σταματήσει όπως έχει υποσχεθεί ήδη 3-4 φορές.
Μιλάμε για τα καλύτερα προιόντα εδώ μέσα....
Καλύτερα προϊόντα είναι τα pc και οι κάρτες γραφικών, και μετά τα xbox αν βγαίνουν κάθε 3 χρόνια.
Καλύτερες κονσόλες όμως τα playstation γιατί έχουν την συγκεκριμένη διαφορά που εσύ δεν μετράς.

Reaction score
14
Καλύτερα προϊόντα είναι τα pc και οι κάρτες γραφικών, και μετά τα xbox αν βγαίνουν κάθε 3 χρόνια.
Καλύτερες κονσόλες όμως τα playstation γιατί έχουν την συγκεκριμένη διαφορά που εσύ δεν μετράς.

Αν αξιολογείται η χρονική παρουσιά ενός προιόντος ,βέβαια και είναι το playstation brand...
Αν επίσης αξιολογείται η απόλυτη επίδοση και πάλι έχεις δίκιο, είναι τα pc..
Κάτι ανάμεσα ,προσωπικά το προτιμώ...
Τη στιγμή που πήρα το ps3 το βρήκα εξαιρετικό ( και είναι !!) , 2 ώρες μετά σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ περισσότερη δύναμη από ότι έχει το 360..
Θα έπρεπε τα παιχνίδια του ps3 να είναι 2 γενιές μπροστά...
Γι αυτό και πιστεύω πως με ένα καινούριο προιόν η ms σε 15 -18 μήνες θα το γονατίσει...
Δεν ξέρω τους λόγους που δεν εκμεταλεύονται πλήρως το ps3..
Aν όντως έχει τόσο μεγάλες δυνατότητες και δεν τις δείξει ΑΜΕΣΑ , δεν νομίζω ότι θα στοχεύει ψηλά για πολύ καιρό ακόμη... γνώμη μου...
Αλλά αφού σαν bd player είναι τόσο καλό , δεν με νοιάζει ιδιαίτερα....
Τα έχει βγάλει τα λεφτά του για μένα από την πρώτη ώρα....

Reaction score
0

Αλλά αφού σαν bd player είναι τόσο καλό , δεν με νοιάζει ιδιαίτερα....
Τα έχει βγάλει τα λεφτά του για μένα από την πρώτη ώρα....
:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0

Μη χασκογελάς φανερά με ότι σαχλαμάρα γράφει ο καθένας για κάποιο άλλο χρήστη ... παίρνει θάρρος να συνεχίζει το βιολί του, και δεν θα σταματήσει όπως έχει υποσχεθεί ήδη 3-4 φορές.
Δεν γράφει βλακείες................και τώρα για διέψευσέ με........ότι και να βγάλει η Microsoft εσύ θα λες ότι τα προιόντα της Sony είναι καλύτερα....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
14
Επίσης η φανερή έλειψη χιούμορ από την πλευρά σου δεν είναι ικανή να μου στερήσει την δική μου...
Χαλάρωσε φίλε μου blizard...Και αν δεν αντέχεις την εύθυμη πλευρά κάποιων σχολίων είναι δικό σου πρόβλημα...
Το μόνο θάρρος που παίρνω είναι αυτό που μου δίνει η αξία της γνώμης μου..
Καλημέρα , εγώ στην θέση σου θα χαμογελούσα με ένα αστείο...δεν θα το έκανα θέμα....

Reaction score
4
Ολα ειναι θεμα framework και ποσο οι developers εχουν τα καλυτερα εργαλεια για να αναπτυξουν παιχνιδια.
Ποτε σε κανενα καινουργιο μηχανημα δεν εχουν το καλυτερο framework για να δουλεψουν αλλα αυτο βελτιωνεται με τον χρονο.
Παντου γινεται αυτο.
Αυτην την στιγμη το ps3 πρεπει να δουλευει με το 50% της ισχυος του.
Μονο θυμηθητε στο τελος της ζωης του ps1 και ps2 ποσο φοβερα γραφικα ειχαν τα παιχνιδια με συγκριση αυτα του πρωτου χρονου.
Υπομονη λιγους μηνες για να δειτε και να κρινετε τα παιχνιδια του ps3.

Reaction score
14
Και κλείνοντας , εγώ σε εσένα δεν υποσχέθηκα τίποτα...
Στους συντονιστές που εκτιμώ και στον εαυτό μου πάνω από όλα υποσχέθηκα...και το έχω τηρήσει στο 100%...

Reaction score
14
Ολα ειναι θεμα framework και ποσο οι developers εχουν τα καλυτερα εργαλεια για να αναπτυξουν παιχνιδια.
Ποτε σε κανενα καινουργιο μηχανημα δεν εχουν το καλυτερο framework για να δουλεψουν αλλα αυτο βελτιωνεται με τον χρονο.
Παντου γινεται αυτο.
Μονο θυμηθητε στο τελος της ζωης του ps1 και ps2 ποσο φοβερα γραφικα ειχαν τα παιχνιδια με συγκριση αυτα του πρωτου χρονου.

Δεν φαντάζεσαι ποσο θέλω να δώ το resident evil στο ps3.....

Reaction score
0

Δεν φαντάζεσαι ποσο θέλω να δώ το resident evil στο ps3.....
Θα βγει και στα δύο και έτσι θα μπορέσουμε να το συγκρίνουμε.......:happy_6:

Reaction score
0
Παντου γινεται αυτο.
Αυτό είναι γνωστό, δεν παύει όμως να είναι εντυπωσιακό στην πράξη. Συγκρίνοντας ένα από τα πρώιμα παιχνίδια του PS2 (π.χ. το Getaway) με κάποιο από τα σχετικά τελευταία (π.χ. το God of War και δεν έχω δει καν το δεύτερο που είναι απ' ότι λέγεται λίγο καλύτερο) νομίζεις ότι σου έχει πέσει η μυωπία :happy_5:
Τα καλύτερα έρχονται και στις δύο κονσόλες, live and let live παλικάρια :cool_4:

Reaction score
0

Τα καλύτερα έρχονται και στις δύο κονσόλες, live and let live παλικάρια :cool_4:
Σωστός ο παίκτης.........:cool_4:

Reaction score
164
Προσωπικά πιστεύω ότι θα κερδίσει το PS3 για έναν και μόνο λόγο: Υπάρχουν εκεί έξω ΠΟΛΛΑ άτομα που και το κουτί να τους πουλούσαν άδειο, θα έτρεχαν να το αγοράσουν μόνο και μόνο επειδή γράφει Sony PS απ'έξω...

Reaction score
14
Προσωπικά πιστεύω ότι θα κερδίσει το PS3 για έναν και μόνο λόγο: Υπάρχουν εκεί έξω ΠΟΛΛΑ άτομα που και το κουτί να τους πουλούσαν άδειο, θα έτρεχαν να το αγοράσουν μόνο και μόνο επειδή γράφει Sony PS απ'έξω...
:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Αυτό έχει κάπου αλήθεια όμως ... έχουν δει τι έκανε το ps2 και ξέρουν τι να περιμένουν και τώρα.
Και ξέρουν τι είναι οι κάρτες γραφικών και τα xbox, για να τα αποφεύγουν.
(αντίθετα η MS μπορεί να κερδίσει γιατί υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν μόνo από το μονοπώλιο... έτσι έχουν μάθει και δεν μπορούν να δούν κάτι άλλο)

Δεν γράφει βλακείες................και τώρα για διέψευσέ με........ότι και να βγάλει η Microsoft εσύ θα λες ότι τα προιόντα της Sony είναι καλύτερα....:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Σε διέψευσα και προηγουμένως που είπα ότι το pc είναι πάντα καλύτερο .
Οπότε γελάς σε «βάρος» κάποιου για βλακείες που δεν καταλαβαίνεις καν …

Τη στιγμή που πήρα το ps3 το βρήκα εξαιρετικό ( και είναι !!) , 2 ώρες μετά σκέφτηκα ότι θα ήθελα πολύ περισσότερη δύναμη από ότι έχει το 360..
Θα έπρεπε τα παιχνίδια του ps3 να είναι 2 γενιές μπροστά...
Γι αυτό και πιστεύω πως με ένα καινούριο προιόν η ms σε 15 -18 μήνες θα το γονατίσει...
Ακριβώς εδώ είναι το θέμα και το βλέπεις από τον εαυτό σου ... όσο καλό και να είναι ένα μηχάνημα στην αρχή, μετά από λίγους μήνες στασιμότητα ξενερώνεις.

Με ps3 δεν θα το πάθεις αυτό γιατί κάθε χρόνο θα βελτιώνετε ,και θα αναβάλεις 1-2 αγορές hardware πχ.
Η sony θα έχει μεγαλύτερο χρόνο για να το πουλάει , οι προγραμματιστές για να του βγάλουν το 100%, και κυρίως θα μπορεί να φτάσει σε επίπεδα που δεν θα ακουμπούσε αν είχε σχεδιαστεί από την αρχή με σκεπτικό να είναι συμβατό με τα σημερινά δεδομένα.
(το μόνο κακό είναι ότι η ποιότητα στην αρχή είναι χαμηλή, αλλά ευτυχώς δεν μιλάμε για κάρτες γραφικών και αυτό δεν έχει τόσο σημασία)

Reaction score
14
Θα σε παρακαλούσα την "δική" μας αντιπαράθεση να μην την μεταφέρεις αλλού..
Τώρα για το δεύτερο που αναφέρεις, ναι, θα μπορούσε να είναι έτσι...
Αν όμως όταν βγάλει σε ένα χρόνο από τώρα ένα φοβερό παιχνίδι το ps3 αλλά σκάσει μύτη το καινούριο xbox με ένα πρώτης γενιάς 2 φορές καλύτερο αυτομάτως χαιρετάει τον κόσμο τούτο η μαύρη κονσόλα...
αυτό λέω και φαντάζομαι οπως είναι κατανοητό ....

Reaction score
0
Δεν πα να βγάζει και κάθε 12 μήνες νέα καλύτερη κονσόλα η MS, αυτό κάνουν και τα pc αλλά δεν δουλεύει τελικά τόσο καλά όσο φαίνεται.
Αυτό λέω εγώ, και ελπίζω να είμαι επίσης κατανοητός.

Reaction score
4
Ε αμα ειναι να τα σκας καθε χρονο στην microsoft.....
Ειχαμε τα pc θα εχουμε και τις κονσολες τωρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός