1000 ευρώ για ενισχυτή και ηχεία!;

Reaction score
0
Για low budget ηχεία....ανεπιφύλακτα Indiana Line

Είναι ξεδιάντροπα φθηνά για αυτό που "παίζουν" ενώ παράληλλα είναι πολύ "ζωντανά".

Η γνώμη που εκφέρω αφορά την σειρά HC.
και που τα βρίσκει κανείς αυτά??

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυσκολη και μαζι περιεργη ιστορια τα fullrange ηχεια ειδικα αυτα με μεγαφωνα της fostex. Αν μιλουσαμε για κανενα Οmega με μεγαφωνο απο κανναβη θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα αλλα εκει ξεφευγουμε σε χρηματα.
Λογικό το βρίσκω το υπέρογκο κόστος, όσο να 'ναι, κάνναβη είναι τούτη. Συμφέρει όμως, αν το αγοράσεις και δεν σου αρέσει, κάνεις απόσβεση αλλιώς... :happy_9:

Reaction score
313
Απάντηση: 1000 ευρώ για ενισχυτή και ηχεία!;

Από ηχεία:
- μεταχειρισμένα Audio Spectrum S20 (αν τα βρεις...)
- μεταχειρισμένα Audio Spectrum Xanadu (πόσο θα τα βρεις...)
- καινούρια Tannoy Reveal 5 και 6 (ενεργά και παθητικά)
- καινούρια Quad 12L

Από ενισχυτές:
- Nad, Rotel (διάφοροι, καινούριοι και μεταχειρισμένοι)
- μεταχειρισμένο Musical Fidelity
- κάποιον Marantz (καλύτερα μεταχειρισμένο)
- καινούριο, λαμπάτο CST (από την tele)

(Σημείωση: είχα ακούσει έναν CST με τα παθητικά Reveal 6 και μου άρεσαν πολύ)

Reaction score
61
Φιλε Ακη, εχω ακουσει διεξοδικα τον NAD 352 και ειναι πολυ καλος. Επισης ειχα στην κατοχη μου τον ROTEL 03 και εχω τωρα τον Harman/Kardon. Πιστευω οτι ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να αγορασεις σε αυτη την κατηγορια. Καλυτερη αναλυση, μεγαλυτερα σωματα και πολυ ρευμα παρα τα 2χ80 Watt που δινει σαν ισχυ, οποτε μπορει να οδηγησει καλα και μερικα δυσκολα ηχεια. Ο Rotel ηταν απλα πιο νευρικος (πιο rock αν θελεις) και ο NAD ουδετερος και ξεκουραστος αλλα με καλο ρευμα και αυτος. Θα ελεγα οτι ο Harman ειναι πιο audiophile.

Επισης ο Harman εχει και ενα αλλο καλο. Τον βρισκεις απο internet (π.χ. www.pixmania.com απο οπου και τον αγορασα) 150-200 ευρω χαμηλότερα απο εδω (σημερινη τιμη 451,3 ευρω). Επισης αν δεν κανω λαθος ο NAD ειναι καναδεζικος και οχι αγγλικος.

Οσο για τα ηχεία πιστευω και εγω οτι τα Quad ειναι μια αριστη επιλογη στα λεφτα τους, με χαρακτηρα. Θα προτιμουσα τα 12L λογω μεγαλυτερων σωματων. Αν δε θελεις οπωσδηποτε βασης, ριξε και μια ματια στα Wharfadale 9.5 (δαπεδου) στα ιδια χρηματα. Πολυ καλα ηχεια με φυσικα ακομη μεγαλυτερο σωμα απο τα Quad, οχι ομως και με τοση φινετσα στον ηχο σε συγκριση παντα με τα Quad. Επισης να θυμισω οτι Quad και Wharfadale ανηκουν στον ιδιο ομιλο, φυσικα με το brandname της Quad να υπερεχει, οποτε ο ηχος τους ειναι συγγενικος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp