1080ρ και Blu ray

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Tωρα δηλαδη τι περιμενετε να σας πω?
Πως τις δυο τελευταιες ημερες στην θεση του Pioneer 989 εχω βαλει το Blu Ray της Samsung και βλεπω HD81 και Pearl στα 1080ρ σε ταυτοχρονη θεαση σαν τον μ@λ@κ@?
Ε λοιπον ναι, αυτο κανω!
Τωρα τι, περιμενετε να σας περιγραψω αυτο που βλεπω?
Δεν εισαστε με τα καλα σας, περιγραφεται αυτο το πραγμα? :shock:

Μονο που απο Δευτερα θα τρεξω να εμπλουτισω την συλλογη μου απο Blu ray δισκακια διοτι εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια.
Και να μην ξεχασω, και τα DVD εκει τα βλεπω.

Αντε πολλα σας ειπα...
Παω να δω! :wink:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ωραιος....!!!
Να σου πω chef μας λες τι εξοδους ηχου δινουν οι αναλογικες εξοδοι του Blu ray ???
Ειναι 5.1 η 7.1 ???
Και οι ταινιες που βλεπεις στα 1080 ειναι απλο Dolby η εχουν τα decoders των νεων forma ???
Θα ηθελα ενα review και για τον ηχο καποια στιγμη... :p

Reaction score
5
Κανονικά εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι ο HomeCinema-Maniac, αλλά ο Multichannel-7.1-8.2-15.5-Maniac...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
ak1s said:
Κανονικά εσύ δεν θα έπρεπε να είσαι ο HomeCinema-Maniac, αλλά ο Multichannel-7.1-8.2-15.5-Maniac...
Mα να παω να παρω Blu Ray και να ακουω παλι 5.1 τι να το κανω βρε?
Ειπαμε καλη η HD εικονα αλλα υπαρχει και ο ηχος στο home cinema που ειναι εξισου σημαντικος!!!

Απο περιεργεια λοιπων τα HD δισκακια που θα ερθουν στην Ελλαδα σε τι forma ηχου θα ειναι?
Εσεις δεν εχετε ακουσει ακομα οπως και εγω τα καινουρια forma και για αυτο δεν σας ενδιαφερει...
Απλα ειδαμε την HD εικονα πρωτα και κολησαμε σε αυτη...
Υπαρχει ομως και HD ηχος ... :mrgreen:

Reaction score
14
HomeCinema-Maniac said:
Ωραιος....!!!
Να σου πω chef μας λες τι εξοδους ηχου δινουν οι αναλογικες εξοδοι του Blu ray ???
Ειναι 5.1 η 7.1 ???
Και οι ταινιες που βλεπεις στα 1080 ειναι απλο Dolby η εχουν τα decoders των νεων forma ???
Θα ηθελα ενα review και για τον ηχο καποια στιγμη... :p
σιγά μην ακούει.... 80 ηχεία έχει γύρω του και είναι όλα "ασύρματα"

Βρέ Σκρόυτζ φτιάξε και κάνα καλό ήχο να γλυκαθούν οι επισκέπτες σου.... να μας "τα πάρεις" και απο εκεί....!!!!

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Μονο που απο Δευτερα θα τρεξω να εμπλουτισω την συλλογη μου απο Blu ray δισκακια διοτι εχω βαρεθει να βλεπω τα ιδια και τα ιδια.
Ναι, περιμένουμε. :)
Ποιές ταινίες έχετε; Single Layer ή dual? Κωδικοποιημένες σε MPEG-2 ή MPEG-4? Ο ασυμπίεστος ήχος τί λέει;
Τα μενού είναι γραμμένα σε java; Έχει τίποτα εξωτικά extras σαν PiP commentaries κλπ.;
Με αυτά καλύπτομαι :D

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ανδρεα η πρωτη ταινια ειναι True ΗD dolby.
Συνδεσε αναλογικα με τον AV το Blu ray και πες μας εντυπωσεις...
Η εικονα εκει ειναι δεν φευγει... :lol:

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Tωρα δηλαδη τι περιμενετε να σας πω?
Πως τις δυο τελευταιες ημερες στην θεση του Pioneer 989 εχω βαλει το Blu Ray της Samsung και βλεπω HD81 και Pearl στα 1080ρ σε ταυτοχρονη θεαση σαν τον μ@λ@κ@?
Ε λοιπον ναι, αυτο κανω!

Αντε πολλα σας ειπα...
Παω να δω! :wink:
Χάθηκε να το είχες φέρει την Τρίτη. Πόσο το μαλλί ?

Reaction score
2
Ειναι αληθεια οτι αργει να διαβασει τα blue ray?
Καποιοι αναφερουν οτι κανει μεχρι κι 1 λεπτο...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οπως εχω ηδη γραψει δεν εχει καμμια σχεση με το μηχανημα που ειδαμε πρωτοι πριν μερικους μηνες.
Οταν βαζεις το δισκακι μεσα αναβουν κατι φωτακια στην οθονη-ακριβως οπως το "loading" του υπολογιστη-τα οποια ομως κρατουν μερικα δευτερολεπτα μεχρι να φορτωσει.

Reaction score
2
1300 :? :shock: :x

Καλά... Ρε παιδιά, όσοι ασχολούμαστε με την τεχνολογία το έχουμε δει το έργο Ποοοοοολές φορές.
Σε ένα χρόνο άντε ενάμιση θα βρίσκεις blue ray στο carrefour με 100 και τα επώνυμα με 300. Οποιος έχει αντίρηση βάζω στόιχημα μακράς δειαρκείας....
Αρκεί να σας πω (όχι πως δεν το ξέρετε δηλαδής αλλά για του λόγου το αληθές) πως τα Χριστούγεννα του 2005 (ένα χρόνο πίσω δηλαδή) αγόρασα την Bravia S40A10 2600 και τώρα την έβγαλε το Carrefour 1200 :( :( :(.
Επομένως (ταπεινή μου γνώμη πάντα και μιλώντας για εμένα) η υψηλή ευκρίνεια μπορεί να περιμένει όπως μπορώ και εγώ να περιμένω γιατί βαρέθηκα να "τα σπρώχνω" συνέχεια και να βλέπω μετά τις τιμές να κατρακυλάνε.... (για να μη μιλήσω για προβολείς, ΑV κλπ, νομίζω όλοι κάπου έχουμε δει το έργο...)

Reaction score
3
Συμφωνώ απόλυτα, kostis7gr.
Άσε που μέχρι τότε ίσως έχει ξεκαθαρίσει και το ποιός θα επικρατήσει (HD-DVD ή Blu ray).
Όμως επειδή μια παρουσίαση δεν στοιχίζει :), προτείνω στον Αντρέα μας να κανονίσει κάτι :D (πριν τις γιορτές), ώστε να απολαύσουμε κι εμείς λίγο από αυτό που απολαμβάνει ο ίδιος.
Τι λες Αντρέα;
ΥΓ. Μόνο κάνε κάτι με τον ήχο, please. :(

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.524
Members
38.710
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas