1080ρ με 1499 ευρω?

Reaction score
0
Αχ Ανδρεα να ηξερες ποσο θα θελα να τον δω, να μου αρεσει και να τον παρω αμεσως.
Ενα χρονο ειμαι χωρις τον Infocus 4805 μετα απο την πωληση του.
Απορω με τον εαυτο μου πως αντεχω.
Αλλα θελω να κανω αναβαθμιση, απο 854χ480 σε 1920χ1080, η αφεντια μου.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σταθη, καταλαβαινω.
Ομως καθως ισως εχετε παρατηρησει ολες οι πληροφοριες προερχονται απο γαλλικα sites.
Μαλλον λοιπον προκειται για καποια ειδικη κυκλοφορια για Γαλλια η κατι τετοιο.
Θα προσπαθησω να δουμε τι αποτελεσματα καλα μπορουμε να εχουμε...

Reaction score
1
Πολύ περίεργη ιστορία αυτή...

Έκανα google το "HD800X" και μου έβγαλε 50 αποτελέσματα, όλα από γαλλικά sites. Κοίταξα στο optoma.fr, optoma.co.uk, κλπ, και δε βρήκα τίποτα σχετικό.

Λες και η Optoma έφτιαξε προβολέα ειδικά για τη Γαλλία...

Reaction score
0
Για περισσότερες πληροφορίες βρήκα αυτό το γαλλικό φόρουμ http://www.homecinema-fr.com/forum/viewtopic.php?t=29865526 αλλά δεν θυμάμαι αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει. Νομίζω τον περιμένουν και αυτοί για να τον δουν και ειδικότερα για να δουν τις διαφορές με τον 80. Όπως είπε ο Ανδρέας μάλλον φαίνεται να κυκλοφορεί Γαλλία μόνο....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Για περισσότερες πληροφορίες βρήκα αυτό το γαλλικό φόρουμ http://www.homecinema-fr.com/forum/viewtopic.php?t=29865526 αλλά δεν θυμάμαι αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει. Νομίζω τον περιμένουν και αυτοί για να τον δουν και ειδικότερα για να δουν τις διαφορές με τον 80. Όπως είπε ο Ανδρέας μάλλον φαίνεται να κυκλοφορεί Γαλλία μόνο....
Και εγω εκει ανακαλυψα το θεμα.
Εχουν γραψει ηδη 12 σελιδες...:shock:
Η Optoma-και οχι μονο-μας εχει συνηθισει σε διαφορετικα μοντελα ανα περιοχη αλλα εως τωρα αυτο συνεβαινε απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
Τωρα, απο την στιγμη που μιλαμε για ιδια ηπειρο και εντος της ΕΕ δεν βλεπω τον λογο, γιατι οχι και εμεις?

Reaction score
0
Επομένως περιμένουμε τι δικές σου επαφές με την αντιπροσωπεία στη Ελλάδα για περοσσότερες πληροφορίες.Για να δούμε....

Reaction score
0
απιστευτη τιμη , βλεπω ολοι να ψωνιζουμε :D Στην τελικη αμα ειναι καλος και δεν ερθει Ελλαδα, δεν ειναι και μακρια η Γαλλια :p

Μηπως τα 1000 lumens ειναι marketing για να διαφερει απο τον hd80? Γιατι βλεπω δεν καναν καν τον κοπο (=κοστος) να αλλαξουν την 300W λαμπα...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.227
Κάποιος που να μιλάει γαλλικά - και να έχει χρόνο να διαβάσει τα κείμενα στο γαλλικό forum - και να μας κάνει μια περίληψη?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.227
Νικόλα δε μου λείπουν οι γαλλικές γνώσεις. Ο χρόνος μου λείπει. Εξ ου και το αίτημα για περίληψη.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και ενω περιμενουμε ακομα την επισημη απαντηση της αντιπροσωπειας και της μητρικης εταιρειας , νομιζω πως τα πραγματα αρχιζαν να ξεκαθαριζουν.

Για διαβαστε εδω:

http://www.01net.com/fiche-produit/avis-redac-2903/videoprojecteur-optoma-hd800x/

Εαν καποιος ειχε την ευγενη καλοσυνη να βαλει μια μεταφραση...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Διαβασατε και το αλλο που γραφει?
Ο αναλογος 720ρ με λιγοτερο απο 700€
Τωρα θα μου πεις οταν εχεις 1080ρ σε αυτη την τιμη ποιος νοιαζεται για τα 720ρ?

Reaction score
0
i keep my fingers crossed, οτι για χαρη οικονομιας θα εχει τον ιδιο φακο (μαλλον ναι αφου παλι στο ιδιο σασι ειναι) και την ιδια λαμπα (και αυτη φαινεται να δηλωνεται παλι σαν 300W) με τον hd80! Αν ειναι ετσι, και με 1500 ευρω ποιος τον πιανει...

Ποια οθονουλα θα εκανε τρελο combo με αυτον φτιαχνοντας απιστευτο συνολο λιγο κατω απο τα 2 χιλιαρικα?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
H Οptoma εφαρμοζει την παλαια καλη λυση της Infocus(και αργοτερα της Benq) χρησιμοποιοντας το ιδιο σασσι απο παλαιοτερα μοντελα data(στην συγκεκριμενη περιπτωση απο τον ΕΡ910) για λογους οικονομιας.
Τωρα τι αλλο θα ειναι διαφορετικο...ο Θεος και η ψυχη μας

Οθονουλα?Κατσε βρε συ να τον δουμε πρωτα και θα σου πω.

Υποθετω πως θελετε να τον δουμε, ετσι δεν ειναι?:roll:

Reaction score
0
Βεβαια να τον δουμε, και οταν γινει συγκριτικο θα ειμαι απο τους πρωτους.
Για φαντασου στην ηδη καλη τιμη του να παιξει street price ακομα ποιο κατω, καποιοι θα τον παρουν και για την κρεβατοκαμαρα τους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid