1080ρ με 1499 ευρω?

Reaction score
0
Για φαντασου στην ηδη καλη τιμη του να παιξει street price ακομα ποιο κατω, καποιοι θα τον παρουν και για την κρεβατοκαμαρα τους.
Μην ειμαστε και πλεονεκτες...ηδη ειναι απιστευτη η τιμη. Μην εχουμε κανενα ελληνικο φαινομενο φοβαμαι και ανεβει, αλλα μεχρι τωρα δεν ειναι πολυ ακριβοτεροι οι optoma στη χωρα μας, ενα 5-10% ξερωγω σε σχεση με εξωτερικο, οποτε και 1600 ευρω να ερθει ΟΚ θα ειναι.

Ανδρεα πλακα κανεις? μαθε οτι πιο πολυ μπορεις και το συντομοτερο να τον δουμε εφοσον ερθει!

Reaction score
0
Και πολύ παραπάνω να έρθει σε τιμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Τον παίρνεις από Γαλλία και με βάση τις πανευρωπαϊκή εγγύση έχεις support από την ελληνική αντιπροσωπεία.Απλά τα πράματα.....

Reaction score
1
Απάντηση: 1080ρ με 1499 ευρω?

Πλησιαζει η ωρα αγορας προβολεα μου φαινεται(αμην και ποτε!)
Αναμενω...

Reaction score
0
και εγω τα ιδια ελεγα....αλλα αυτη τη φορα δεν παει αλλο....1080p ειναι, DLP ειναι, και η τιμη ειναι super, αν δεν εχει κανενα χοντρο ελατωμα δεν υπαρχει λογος να περιμενει κανεις αλλο...να περιμενεις δηλαδη τι? 6 μηνες για να πεσει αλλο ενα 500αρικο? δεν αξιζει....τα 1500 νομιζω ηδη τον βαζουν στην αγοραστικη δυνατοτητα των περισσοτερων!

Reaction score
0
Αυτό το είδατε;
Υπαρχει αλλο θεμα στην κατηγορια για αυτον. Ουσιαστικα ειναι ο 720X , ο οποιος ειναι ενας rebadged hd70 αποτι φαινεται και απο τα specs και απο την εμφανηση που απλα εχει μαυρο καπακι.

Κανενα νεο για τον HD800X εχουμε?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Σας εχω νεα
Ο Optoma HD800X θα κυκλοφορησει επισημα στην χωρα μας γυρω στις 23 Δεκεμβριου.
Η τιμη θα ειναι λιγο μεγαλυτερη απο την αναφερθεισα, παντως πρεπει να σας πω πως γινονται προσπαθειες απο ολες τις πλευρες να μεινει κοντα σε αυτα τα επιπεδα.
Οτι αλλο θελετε να μαθετε μπορειτε να ρωτησετε...

Reaction score
0
Μαλιστα, καλα νεα αν δεν ανεβει αισθητα η τιμη. Οτι πληροφορια εχεις Ανδρεα σχετικα με τα specs ευπροσδεκτη (ποια panels εχει? αυτα των hd80/w9000?).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Απάντηση: Re: 1080ρ με 1499 ευρω?

Αρχισα να ψινωμε και εγω για αλαγη.
Και για αρχη καλη παρε ενα λεξικο (ορθογραφικο εννοω!)

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246

Και για αρχη καλη παρε ενα λεξικο (ορθογραφικο εννοω!)
Εναλλακτικά, μπορείς να κατεβάσεις το Firefox (αντί του Internet Explorer) και να εγκαταστήσεις το plug-in του ελληνικού ορθογράφου.

Reaction score
1
Θα σας παρακαλούσα θερμά, τα δεικτικά σχόλια περί της ορθογραφικής ή άλλης αδυναμίας των μελών να εκλείψουν. Αυτό, δα, έλειπε να διαπομπεύουμε όσους δεν έχουν την ευχέρεια του γραπτού λόγου.

Προτιμώ να γράφει κανείς ανορθόγραφα από το να χρησιμοποιεί greeklish.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.246

Θα σας παρακαλούσα θερμά, τα δεικτικά σχόλια περί της ορθογραφικής ή άλλης αδυναμίας των μελών να εκλείψουν. Αυτό, δα, έλειπε να διαπομπεύουμε όσους δεν έχουν την ευχέρεια του γραπτού λόγου.

Το δικό μου σχόλιο πάντως δεν είχε διάθεση διαπόμπευσης. Ο ενσωματωμένος στο browser ορθογράφος είναι χρήσιμος ακόμα και σε ανθρώπους που ξέρουν καλή ορθογραφία.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428

Εγω προτιμω σε μια τετοια περιπτωση τα γκρηκλιδικα- ετσι κι αλιως κι αυτα που γραφονται με τοση επιδεικτικη ανορθογραφια τετοια ειναι

Ninja2 , μη το παιρνεις προσωπικα σε παρακαλω, θεωρησε το ληξαν- ηδη το θεμα ξεφυγε σε αλλη κατασταση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid