11:14 (2003)

Reaction score
49
Release Date: TBA 2003 (possibly limited release, depending upon the distributor that picks it up)

World Premiere: August 20th, 2003 (closing film of Germany's Fantasy Film Fest)

Cast: Hilary Swank, Colin Hanks, Rachael Leigh Cook, Clark Gregg, Shawn Hatosy, Barbara Hershey, Patrick Swayze (Frank Gouldson), Henry Thomas, Ben Foster, Rick Gomez, Blake Heron, Jason Segel, Stark Sands

Director: Greg Marcks (feature film debut)

Screenwriter: Greg Marcks (feature debut)

Premise: Taking place in reverse chronology (like Memento), this film follows four different stories set in a small town that seem to be unconnected, leading up to (or back from, I guess) to a car accident that takes place at 11:14 PM (hence the title), at the start of the movie (which chronologically, then, is actually the end of the movie, hence it's not really a "spoiler").

Filming: Production started on August 14th, 2002 in Los Angeles on a budget of $3 million, and wrapped up in late September, 2002.

Genre: Drama

Festival Profile: Toronto

To είδα εχθές.
Ενδιαφέρουσα ταινία, αλλά μην περιμένετε να ξετρελαθείτε κιόλας.
Η Hilary Swank απλά παίζει έναν μικρό ρόλο και μπαίνει πρώτη στην λίστα για προφανείς διαφημιστικούς λόγους........

Ουσιαστικά μπλέκονται οι ζωές μιας ομάδας ανθρώπων και "κρίσιμο" σημείο την στιγμή 11:14
Προσέξτε όλα τα λόγια και τα πρόσωπα από την πρώτη στιγμή, και το κουβάρι θα ξετυλίγεται σιγά σιγά μέχρι το τέλος.
Η συνεχής εναλλαγή των προσώπων απλά σε κρατά σε αγωνία μέχρι το τέλος αν και θα ήθελα κάτι περισσότερο στην αυλαία.
(και στη σκηνή του νεκροταφείου θα ήθελα κάτι πιο "έξυπνο" απ' το χαζό σκηνικό που είχε...)

Εικόνα συμπαθητική, πολλά σκοτεινά πλάνα αλλά μην φανταστείτε ότι ξεπερνά τον μέσο όρο (λογικό αφού ΄δεν ήταν και καμιά υπερπαραγωγή...)
Ήχος με επιλογή ανάμεσα σε DD 2.0, DD 5.1 & DTS 5.1
Επέλεξα την τελευταία αλλά όταν δοκίμασα και σε DD 5.1 δεν ανακάλυψα ηχητικά διαφορές......

Δείτε το...... :roll:

(τελικά μια γυναίκα μπορεί να φέρει την καταστροφή....) :roll: :roll:

Reaction score
0
Συγνωμη που θα διαφωνησω αλλα το ειδα και εγω και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι πολυ ασχημο εργο. Η συμπεριφορα ολων των χαρακτηρων ειναι προβληματικη και το σεναριο φτανει τα ορια του αρρωστημενου.
Βλεπετε ποσο μπορει να διαφερει η αποψη καποιων για μια ταινια ε?
:mrgreen:
Ποτε θα εφευρεθη καποιος τροπος αντικειμενικης αξιολογησης των ταινιων??????????
Πχ. για το συγκεκριμενο εργο μπορει να εχει δικιο ο Γιαννης τελικα αλλα νομιζω αξιζει να σας πω και εγω την γνωμη μου. Οποιος το δει ας γραψει την εκτιμηση του , ετσι λογω επιστημονικης περιεργειας.

Reaction score
0
Πάντως στην πρώτη σκηνή με το τρακάρισμα εκεί που ήμασταν χαλαροί, πάθαμε πλάκα από το DTS

Reaction score
0
Πλακα? Εγω αρρωστησα. Και ειμαι και γιατρος.
Θα ζησεις πολλα χρονια ρε φιλε Κωστακη.!! :lol:

Reaction score
49
Συγνωμη που θα διαφωνησω αλλα το ειδα και εγω και κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι πολυ ασχημο εργο. .................Βλεπετε ποσο μπορει να διαφερει η αποψη καποιων για μια ταινια ε?
:mrgreen:
Ποτε θα εφευρεθη καποιος τροπος αντικειμενικης αξιολογησης των ταινιων??????????
Βάιε το συγνώμη δεν το καταλαβαίνω καθόλου!!!
Σαφέστατα και δέχομαι την άποψή σου γιατί εκφράζει ακριβώς αυτό που έδωσε ΣΕ ΣΕΝΑ η ταινία.

Άλλωστε δεν είπα πουθενά ότι ξετρελάθηκα....... :roll:

Είναι ενδιαφέρουσα κυριώς ως προς το σενάριο και μέχρι εκεί.

Καλά κάνουμε και διαφέρουμε ως προς τις απόψεις μας γιατί έτσι γίνεται διάλογος και μένει και κάτι στο τέλος...........
Θα ήταν χαζό άλλωστε ΌΛΟΙ να είχαμε την ίδια άποψη.
Ολίγον από ξενερουά θα ήταν...... :lol:

Τρόπος αντικειμενικής αξιολόγησης δεν θα υπάρξει ποτέ...Και καλά θα κάνει!!
Είναι σαν να προσπαθείς να δώσεις ορισμό της ομορφιάς.
Αν εμένα μου αρέσουν οι καστανές και εσύ είσαι λάτρης των ξανθιών πόσο αντικειμενικοί θα μπορούσαμε να είμαστε σε μια επιτροπή??
Το ίδιο και στα αυτοκίνητα, το ίδιο στα μηχανάκια και πάει λέγοντας.

johnywh said:
Πάντως στην πρώτη σκηνή με το τρακάρισμα εκεί που ήμασταν χαλαροί, πάθαμε πλάκα από το DTS
Σαφέστατα περισσότερο είχα "πεταχτεί" στο τρακάρισμα στην "Εμμονή"!!!!!

Για το άλλο "ατύχημα" καλύτερα να μην συζητήσω........
Ακόμα πονάω μόνο και μόνο με την σκέψη :roll: :lol:

Reaction score
7
Εγω δεν το εχω ακουσει οτι υπαρχει κατι τετοιο, αλλα με αυτο το ατυχημα που λετε.... μηπως καμια εφτυσε μετα τιποτα απ το παραθυρο?

Επειδη το μυαλο μου εκει παει.....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος