12/5/2009 έρχονται οι Depeche Mode

Reaction score
59
12/5/2009 έρχονται οι Depeche Mode

Τη νέα ευρωπαϊκή περιοδεία τους, που θα περιλαμβάνει και την Αθήνα, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι Depeche Mode. Οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα φτάσουν στο Terra Vibe Park στις 12 Μαΐου.

Αυτή τη στιγμή το γκρουπ βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2009.

Ξεκινώντας από το Ισραήλ στις 10 Μαΐου θα είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Mode θα εμφανιστούν σε 28 πόλεις 22 χωρών.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου. Οι τιμές τους είναι 100 ευρώ (ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αριστερά και δεξιά της σκηνής), 80 ευρώ (σε ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή) και 60 ευρώ (γενική είσοδος).

Για αγορά εισιτηρίου από το Internet επισκεφθείτε το www.ticketpro.gr.

Newsroom ΔΟΛ

Reaction score
427
Απάντηση: 12/5/2009 έρχονται οι Depeche Mode

Όχι στο Terra Vibe γ@μωτο !!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
14

το σιχαίνομαι το ΤΕΡΑΒΑΙΜΠ....

πραγματι ειναι λογος ανούσιας ταλαιπωρίας και απιστευτου ποδαροδρομου

Ομως χωραει πολύ κόσμο και αυτό μετράει για τους οργανωτές.

Depeche Mode, είναι ακόμα ενεργοί και το βασικότερο ο ήχος τους και τα σημερινά τραγούδια τους μοιάζουν με τον παραδοσιακό ήχο των 80's!!!

Τούς λάτρευα πάρα πολύ και ακόμα τους παραδέχομαι οτι είναι σχεδόν ΘΕΟΙ... ημίθεοι... (Κόγια σορρυ!!!)

Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher και ο Vince Clarke ήταν το αρχικό σχήμα.

Μετά το πρωτο αλμπουμ 1980-1981 ο Vince Clarke εφυγε και το σχήμα εγινε Dave Gahan, Martin Gore, Andrew Fletcher και ο Alan Wilder στην θέση του Βίνς που με την Alysson Moyet εφτιαξαν τους YAZOO

Ο Alan Wilder αποχώρησε το 1995 και απο τότε οι Depeche Mode είναι TRIO, με τους Gahan, Gore και Fletcher να συνεχίζουν και ετσι μπορούν να θεωρηθούν ενα απο τα μακροβιότερα γκρούπ που συνεχίζουν να παράγουν αξιόλογη μουσική..

Reaction score
50
Ααααααυτά είναι! Εμένα πάντως δε με χαλάει και τόσο το Terra Vibe. Είναι ταλαιπωρία από τη μία, αλλά έχει και το χαβαλέ του (εξαρτάται πως το βλέπεις βέβαια).

Reaction score
40

Δεν μπορούσαν να έρθουν στο ΟΑΚΑ?:141: Η Μαλακάσα μου πέφτει μακριά:134:
Είναι φοβεροί!!!!!!!!! ακόμα.....κλάψ.....

Reaction score
6
Από τα πιο αγαπημένα μου συγκροτήματα!!!

Έχω όλα τους τα τραγούδια! Μου τα χάλασαν όμως! 12 Μαϊου είναι Τρίτη!!! Δε μπορώ να πάω!! :411:

Reaction score
14

θέλετε να θυμηθούμε τα αγαπημένα μας τραγούδια των DEPECHE MODE?

Ξεκιναώ με το Ι just can't get enough Που ήταν και το πρώτο TOP10 HIT τους (Νο8) τον Απρίλιο του 1981,

To τραγούδι ήταν και στην ταινία Summer Lovers (Cult ταινία των 80's για εμάς τους γαλουχημένους την εποχή αυτή!!!!)

[youtube]Bhg8D8MVYxQ[/youtube]

η παρουσίαση αυτή είναι απο την διάσημη εκπομπή του BBC1 TOP of THE POPS...!!!!

Reaction score
14

Everything Counts 1983 - Highest position #6 in UK Charts

[youtube]rLbvs0Sk5yg[/youtube]

Reaction score
14

ισως το αγαπημένο μου τραγούδι που δεν μπήκε σε κανένα αλμπουμ το 1983

Πρέπει να το εχω ακούσει ίσαμε 100 φορές!!!!!

Get the Balance Right!!!

[youtube]XaoBaGqBkg8[/youtube]

Reaction score
14

See you - απο τους πολύ αρχικούς τους ήχους απο το δευτερο τους αλμπου A Broken Frame

[youtube]Gur4n-XKBms[/youtube]

Reaction score
14

ακόμα πιο Early 80's BRITISH electro pop sounds!!!

New Life

[youtube]Js2HXn7yVGw[/youtube]

Reaction score
14

και το αγαπήμένο μου πρόσφατο κομμάτι που μου έφερε στο μυαλό τον παλαιό τους ήχο απο τα 80s

A Pain that I'm used to

[youtube]EuDHEQyqu4U[/youtube]

Σε live version ετσι για να δείτε πώς παίζουν ζωντανα μετά απο τόσα χρόνια!!!!!

ΑΡΙΣΤΟΙ!!!!!!

Reaction score
50
All time classic...

Strangelove

http://www.youtube.com/watch?v=BA0E6NChAU8

Να ρωτήσω κάτι (αν και μάλλον είναι νωρίς για να ξέρει κάποιος): διαβάζω ότι τα εισιτήρια θα είναι:

- 100 ευρώ: δεξιά κι αριστερά της σκηνής
- 80 ευρώ: μπροστά στη σκηνή
- 60 ευρώ: πιο πίσω

Ο χώρος στη Μαλακάσα είναι λίγο "περίεργος" (βασικά τελείως χύμα) και δεν ξέρω πώς ακριβώς θα διαμορφωθεί για αυτές τις τρεις κατηγορίες εισιτηρίων. Πώς εξηγείται η διαφορά τιμής για τα εισιτήρια δεξιά κι αριστερά της σκηνής που είναι πιο ακριβά σε σχέση μ' αυτά... μπροστά στη σκηνή; Το λογικό δε θα ήταν τα μπροστινά να είναι πιο ακριβά; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι μήπως το κάνουν σαν κάποια στάδια που οι VIP (δεξιά κι αριστερά της σκηνής αλλά καθιστοί) πληρώνουν πιο ακριβά τα εισιτήρια σε σχέση με τον κόσμο στην αρένα, που είναι πιο μπροστά, αλλά όρθιος. Αν έχει κανείς ιδέα για τη διαμόρφωση του χώρου ας μας πει...

@Fedra: Είναι δυνατόν ο λόγος να μην πας σε τέτοια συναυλία να είναι η απόσταση (δεδομένου ότι στο ΟΑΚΑ θα μπορούσες να πας απ' όσο καταλαβαίνω);;; :107: Εκτός δε σ' αρέσουν ιδιαίτερα, οπότε πάω πάσο...

@dream: Το "Pain that I'm used to" είναι κομματάρα κι απ' τα πιο ωραία κομμάτια των τελευταίων album τους (προσωπικά δε μ' ενθουσιάζει ιδιαίτερα η δουλειά τους μετά το 1995 που έφυγε ο Alan Wilder με ορισμένες εξαιρέσεις όπως το συγκεκριμένο κομμάτι...).

Reaction score
0

Η συναυλία τους στο ΟΑΚΑ το 2001 ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για εμένα.
Από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει ποτέ, με 18000 κόσμο επί 2 ώρες να τραγουδάει μαζί τους...
Το Terra Vibe με χαλάει πάρα πολύ όμως, δε νομίζω ότι θα πάω.

Reaction score
59

Ξεκινά την Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου, η προπώληση των εισιτηρίων για την πολυσυζητημένη και πολυ-αναμενόμενη συναυλία των Depeche Mode στην Αθήνα, στις 12 Μαϊου στο Terra Vibe.

Με το 12ο άλμπουμ στα σκαριά, οι Μάρτιν Γκορ, Αντι Φλέτσερ και Ντέιβ Γκάαν ανακοίνωσαν στις 6 Οκτωβρίου την παγκόσμια περιοδεία τους Tour Of The Universe 2009.

Όπως αποκάλυψαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι αρχηγοί της pop electronica αισθάνονται καλύτεροι, γεμάτοι νέες ιδέες και ενέργεια ενώ παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν δηλώνουν ότι έχουν ακόμα πολλά να δώσουν.

Η καριέρα των Depeche Mode μετρά ήδη 28 χρόνια όμως το γεγονός ότι δεν επαναπαύονται επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για το μέλλον. Χρησιμοποιώντας πάντα vintage όργανα σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία, προκαλούν τους εαυτούς τους να ανακαλύψουν νέους ήχους.

Με την νέα τους περιοδεία θα κινηθούν σε ολόκληρη την υφήλιο, καθώς θα εμφανιστούν για πρώτη φορά σε στάδια 28 πόλεων σε 22 χώρες.

Χαριτολογώντας μάλιστα δήλωσαν πως δεν είναι διατεθειμένοι να σταματήσουν καθώς έχουν πληροφορίες πως σύντομα θα βρεθεί ζωή σε άλλους πλανήτες και θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα εμφανιστούν εκεί.

Tιμές εισιτηρίων:

PL1 100 euro: Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής για καθήμενους και όρθιους και εξασφάλιση θέσης παρκινγκ με την αγορά κάθε 3ων εισιτηρίων.

PL2: 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A).

PL3: 60 euro Ορθίων γενική είσοδος

Σημεία Προπώλησης: Ticket House Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366 Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880 Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00

Online sales: www.ticketpro.gr

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster