120+ ιντζες

Reaction score
0
Γεια σας !! Για να μην σας ζαλιζω και αφου εχω χαζεψει αρκετα ποστ , και αφου ειχα στο παρελθον 4 με 5 μηχανηματα (κανενα ομως στα 1080p ) , μετα απο αποχη 7 μηνων απο μεγαλη εικονα (διαζυγιο γαρ ) ψαχνω για : ενα προτζεκτορα
1) φωτεινο !! θελω να ευχαριστιεμαι την εικονα ανετα στις 120 + ιντζες και οχι να κανω πολεμικες συσκοτισεις
2)1080p------> λογικο και απαιτουμενο απο htpc-ps3..μην πανε χαμενα
3)οχι παστελ μαυρο οπως ειχε ο sanyo που ειχα αλλα και το ψευτικο του mitsu ..το καλυτερο μαυρο το ειχα παρει απο τον οπτομα 79 αλλα αλλες εποχες εκεινες..
4) να μην χασω τα παραπανω οταν τον ανοιξω στις 120 ιντζες

τωρα η πρωτη λογικη ερωτηση ειναι...<δηλαδη ποσα ρε φιλε διαθετεις?>...εεε να βαλουμε εναν περιορισμο τα 3,5 χιλιαρικα οροφη για να το κανουμε πιο δυσκολο?
Ειμαι χαμενος ε? ή μηπως τσιγκουνης?? ε Ανδρεα??
Χαρηκα που ξαναειμαι παλι στην παρεα σας , εστω και με κανουργιο nick-name

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.139
Απάντηση: 120+ ιντζες

Καλώς ξαναήρθες.
Μάλλον κατά την απουσία σου δεν πήρες είδηση ότι πολλά πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο στους προβολείς.
Με τα χρήματα που λες ότι μπορείς να διαθέσεις σήμερα παίρνεις αξιόλογα μηχανήματα πολύ καλύτερα από τον οπτομα 79 που είχες.
Μάλλον θα εκπλαγείς αν δεις τι υπάρχει πλέον με αυτά τα χρήματα.
Το λόγο στον Ανδρέα τώρα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλως τον Κωστα και παλι!
Επειδη γνωριζω τι σου αρεσει στο περιπου και με βαση τα οσα θετεις
ως πρωτεραιοτητες οι προτασεις μου ειναι:

1)Infocus IN83 σε τιμη ομως λιγο πιο πανω απο αυτη που αναφερεις
2)Benq W20000
3)infocus X10

Μπορεις να βρεις πληροφοριες για καθε εναν απο τους παραπανω
ψαχνοντας στο search του site:126:

NIX

Reaction score
0

Οι απαιτησεις του Κωστα φωτογραφιζουν τον Optoma HD80.

Reaction score
12
Ψηφίζω κι εγώ In83 φοβερό μηχάνημα.
Αν ο χώρος σου επιτρέπει την τοποθέτησή του, γιατί είναι λίγο ιδιότροπος, είναι οτι καλύτερο.

NIX

Reaction score
0

Εχεις δικιο οτι ειναι περυσινο μοντελο ομως τα χαρακτηριστικα του και η γενικη ποιοτητα εικονας ειναι ακρως ανταγωνιστικα και καθολου ξεπερασμενα.

Reaction score
0

τον 83 σκεφτόμουν και εγω αν και ακομα τσιμπημενος στην τιμη του..το σαλονι ειναι αρκετα μεγαλο και η θεαση θα ειναι περιπου στα 5+ μετρα ..το κακο ειναι οτι συμφωνα με το projectorcental η αποσταση για τετοια εικονα θα κανει τον προβολεα να ειναι πανω απο το κεφαλι μου (για τον 83 συγκεκριμενα) και διαβασα καπου εδω οτι δεν ειναι τοσο αθορυβος..
υπερ-ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις !!
θα παρω κατι τις επομενες μερες-ή αυτην την εβδομαδα ή την αλλη
ο mitsu που ειχα στο προηγουμενο σπιτι μου , δεν ειχε καμμια ευκολια στον φακο και με δυσκολεψε (ποτε δεν ειδα ολο-ισια εικονα !!) --εδω που ειμαι εχω χωρο και απλα αρκετη αλλα η οθονε θα πρεπει να παει οροφη-αρα ψαχνω για οθονη με μεγαλο μαυρο πανω
ειδωμεν
Υ.Γ ο 83 εχει καμμια πτωση τιμουλας ? :))))???

Reaction score
12
Εγώ θα έλεγα οτι και ο in82 είναι τρομερός προβολέας.Τον είδα και εντυπωσιάστηκα και ξέρω απο καλή εικόνα (έχω τον HD1) επίσης πάρα πολύ φωτεινός.
Αρκετό φως για 150 ίντσες.

Reaction score
6
Αναφορικά με τη συσκότιση,

Σε λίγο καιρό από την Optoma (ελπίζω όχι πάνω από μήνα) αναμένεται 1080p με 10000:1 contrast DC3 και 3700 Ansi. Φανταστείτε τον στο κουτί του HD80.

Τώρα από τιμή θα είναι σίγουρα κάτω από το όριο που συζητάμε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αναφορικά με τη συσκότιση,

Σε λίγο καιρό από την Optoma (ελπίζω όχι πάνω από μήνα) αναμένεται 1080p με 10000:1 contrast DC3 και 3700 Ansi. Φανταστείτε τον στο κουτί του HD80.

Τώρα από τιμή θα είναι σίγουρα κάτω από το όριο που συζητάμε.
HD806?

NIX

Reaction score
0

Τα χαρακτηριστικα που αναφερεις υποδεικνύουν προβολεα Data.

Reaction score
6
Ναι Data είναι,

αλλά τέτοιο contrast σε Data... ! Και 1080p... !

Anyway, ο EP1080 είναι ακόμα ψιλο... scoop (ψιλο confidential δηλαδή).

Reaction score
0
ευχαριστω
Βασικα δεν θα περιμενω να βγει καποιο μοντελο ,γιατι παντα θα ειμαι στο περιμενε να βγει κατι καλυτερο ...
Το μονο που θελω να ρωτησω καποιον που ισως εχει τον 83 ή τον 82 ειναι αν ειναι πολυ θορυβωδης
Ανδρεα αν εχεις την καλοσωνη ενα τηλεφωνο επικοινωνιας ....:)))

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.241

Συμφωνώ κι εγώ με τη λίστα που σου πρότεινε ο Ανδρέας Κ. και μάλιστα με την ίδια σειρά.

Μόνο μία σημαντική παρατήρηση που πρέπει να λάβεις οπωσδήποτε υπόψη σου, πριν καταλήξεις: οι Infocus έχουν σταθερό offset 136%, με ότι αυτό συνεπάγεται σχετικά με την τοποθέτηση. Αν δεν υπάρχει πρόβλημα, ο ΙΝ83 είναι πράγματι κορυφαία επιλογή αυτή τη στιγμή, για το ποσό που αναφέρεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.700
Νεότερο μέλος
proteusjohn