- Reaction score
- 0
Γεια σας !! Για να μην σας ζαλιζω και αφου εχω χαζεψει αρκετα ποστ , και αφου ειχα στο παρελθον 4 με 5 μηχανηματα (κανενα ομως στα 1080p ) , μετα απο αποχη 7 μηνων απο μεγαλη εικονα (διαζυγιο γαρ ) ψαχνω για : ενα προτζεκτορα
1) φωτεινο !! θελω να ευχαριστιεμαι την εικονα ανετα στις 120 + ιντζες και οχι να κανω πολεμικες συσκοτισεις
2)1080p------> λογικο και απαιτουμενο απο htpc-ps3..μην πανε χαμενα
3)οχι παστελ μαυρο οπως ειχε ο sanyo που ειχα αλλα και το ψευτικο του mitsu ..το καλυτερο μαυρο το ειχα παρει απο τον οπτομα 79 αλλα αλλες εποχες εκεινες..
4) να μην χασω τα παραπανω οταν τον ανοιξω στις 120 ιντζες
τωρα η πρωτη λογικη ερωτηση ειναι...<δηλαδη ποσα ρε φιλε διαθετεις?>...εεε να βαλουμε εναν περιορισμο τα 3,5 χιλιαρικα οροφη για να το κανουμε πιο δυσκολο?
Ειμαι χαμενος ε? ή μηπως τσιγκουνης?? ε Ανδρεα??
Χαρηκα που ξαναειμαι παλι στην παρεα σας , εστω και με κανουργιο nick-name
1) φωτεινο !! θελω να ευχαριστιεμαι την εικονα ανετα στις 120 + ιντζες και οχι να κανω πολεμικες συσκοτισεις
2)1080p------> λογικο και απαιτουμενο απο htpc-ps3..μην πανε χαμενα
3)οχι παστελ μαυρο οπως ειχε ο sanyo που ειχα αλλα και το ψευτικο του mitsu ..το καλυτερο μαυρο το ειχα παρει απο τον οπτομα 79 αλλα αλλες εποχες εκεινες..
4) να μην χασω τα παραπανω οταν τον ανοιξω στις 120 ιντζες
τωρα η πρωτη λογικη ερωτηση ειναι...<δηλαδη ποσα ρε φιλε διαθετεις?>...εεε να βαλουμε εναν περιορισμο τα 3,5 χιλιαρικα οροφη για να το κανουμε πιο δυσκολο?
Ειμαι χαμενος ε? ή μηπως τσιγκουνης?? ε Ανδρεα??
Χαρηκα που ξαναειμαι παλι στην παρεα σας , εστω και με κανουργιο nick-name