120+ ιντζες

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.830
Re: Απάντηση: 120+ ιντζες

τον 83 σκεφτόμουν και εγω αν και ακομα τσιμπημενος στην τιμη του..το σαλονι ειναι αρκετα μεγαλο και η θεαση θα ειναι περιπου στα 5+ μετρα ..το κακο ειναι οτι συμφωνα με το projectorcental η αποσταση για τετοια εικονα θα κανει τον προβολεα να ειναι πανω απο το κεφαλι μου (για τον 83 συγκεκριμενα) και διαβασα καπου εδω οτι δεν ειναι τοσο αθορυβος..
υπερ-ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις !!
θα παρω κατι τις επομενες μερες-ή αυτην την εβδομαδα ή την αλλη
ο mitsu που ειχα στο προηγουμενο σπιτι μου , δεν ειχε καμμια ευκολια στον φακο και με δυσκολεψε (ποτε δεν ειδα ολο-ισια εικονα !!) --εδω που ειμαι εχω χωρο και απλα αρκετη αλλα η οθονε θα πρεπει να παει οροφη-αρα ψαχνω για οθονη με μεγαλο μαυρο πανω
ειδωμεν
Υ.Γ ο 83 εχει καμμια πτωση τιμουλας ? :))))???
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cgeorge%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="Edit-Time-Data" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cgeorge%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_editdata.mso"><!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Ως κάτοχος του in83, να σου πω 2 πράγματα:
α) Πολύ φωτεινός, τις 120''(εγώ έχω 106'') τις γεμίζει για πλάκα και χωρίς να έχεις ιδιαίτερα ανοιχτή την ίριδα. (Από 40κάτι ως 55)
β) Δεν με ικανοποιεί το μαύρο του. Είναι η μοναδική του αδυναμία στα μάτια μου. Μόνο σε συνθήκες batcave νομίζω διορθώνεται κάπως το πρόβλημα.
γ) Το μηχάνημα ξυρίζει...Εκπληκτική εικόνα με βάθος.
δ) Πολύ καλός χρωματικά.
ε) Μια δύο φορές έβαλα την λάμπα να δουλέψει στο φουλ. Δε λέω έδωσε εμφανή ώθηση στην εικόνα, αλλά ήταν σα να είχα ελικόπτερο πάνω από το κεφάλι μου. <!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" alt="" style='width:11.25pt; height:11.25pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\george\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif" o:href="http://www.avsite.gr/vb/-/smilies/1-15x15/142.gif"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]-->:142:<!--[endif]-->Τώρα γενικώς αν έχεις και ηχεία στο χώρο σου (ή κανένα κλιματιστικό να δουλεύει) ο θόρυβος του Infocus δε θα σε ενοχλήσει.
στ) Η κίνηση του δε θα σε αφήσει παραπονεμένο. Υπήρχαν κάτι mkv αρχεία που ήθελα δραμαμίνες για να τα δω, αλλά εικάζω ότι έχει σχέση με την ποιότητα του αρχείου (τα είδα με popcorn hour). Όσα blue ray είδα ήταν μια χαρά.

Reaction score
1.441
ειμαι και εγω κατοχος ενος ιn83.
το μηχανημα ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη και σε αυτα τα επιπεδα τιμης
ευκρινια.....ξυραφι
χρωματα?...απιστεθτα και στιλπνα..
μαυρο πολυ καλο...και σε συσκοτιση...πολυ καλυτερο...
φωs?.....το μονο που θα αναφερω ειναι οτι προβαλω σε 136" οθονη με τη λαμπα περιπου στο μισο και φωτιζει ολο το δωματιο
εγω παντοσ το θορυβο του ανεμιστιρα δεν τον εχω προσεξει....εκτος και να τον βαλεις μπορστα σου οποτε οχι μονο το ανεμεστιρακι θα σε ενοχλει αλλα θα σκασεις και απο τη ζεστη που βγαζει...οποτε ψηλα!
η μονη ενσταση που εχω ειναι η ευκολια τοποθετησης, δεν μπαινει οπου ναναι...θελει χωρο...και σιγεκριμενες θεσεις
με τα mkv τα παει πολυ καλα αναλογα και την ποιοτητα τουσ
εκει που εμεινα με το στομα ανοιχτο ηταν με το ps3......λες και βλεπεις απο παραθυρο....απιστευτη εικονα....φανταζομαι με ενα πολυ καλυτερο bluray που θα κυκλοφορισει μερα στο χρονο θα απογειωθει και η εικονα του!!
εγω παντος δεν αντεξα και τον αγορασα πριν 2 μηνες!!!

ασυζητητη λοιπον λειι το μηχανημα....

παιδευτικα λιγακι μεχρι να βρς την ιδανικι θεση

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Ο In83 είναι απο τα μηχανήματα που μου αρέσουν και μένα πάρα πολύ. Πολύ φως (με επιδραση βέβαια στα σκοτεινά του) και πολύ καλά χρώματα.
Το καλύτρερο ματσάρισμα του πιστεύω είναι με μια γκρί οθόνη (τύπου Dalite ή stewart Firehawk) για να κερδίσει ζωντάνια στα σκοτεινά και ψευδό3D, κάτι που σε ταινίες με έντονο μαύρο περιεχόμενο θα τον απογειώσει. Η δεύτερη μάλιστα με θετικό gain δεν "θα πάρει" μέρος της φωτεινότητας αλλά θέλει προσοχή στη τοποθέτηση για τα γνωστά θέματα περί Hotspot.

Τρία πραγματα με δυσαρεστούν με τον ΙΝ83.
1. Φακός με μεγάλο throw distance, μικρό zoom και μεγάλο κάθετο Offset. Έλλειψη ηλεκτρικών focus-zoom και παντελή έλλειψη lens shift. Εξαιρετικά δύστροπος στη σωστή έγκατασταση οροφής.
2. Τιμή που είναι αρκετά ακριβή......για Infocus
3. Ποιότητα κατασκευής που αν και όμορφος τα πλαστικά του είναι κινεζέ-ολέ.

Εικόνα όμως, που εκεί είναι και το βασικό, πραγματικά εξαιρετική.

Reaction score
0
Τρία πραγματα με δυσαρεστούν με τον ΙΝ83.
1. Φακός με μεγάλο throw distance, μικρό zoom και μεγάλο κάθετο Offset. Έλλειψη ηλεκτρικών focus-zoom και παντελή έλλειψη lens shift. Εξαιρετικά δύστροπος στη σωστή έγκατασταση οροφής.
2. Τιμή που είναι αρκετά ακριβή......για Infocus
3. Ποιότητα κατασκευής που αν και όμορφος τα πλαστικά του είναι κινεζέ-ολέ.

Εικόνα όμως, που εκεί είναι και το βασικό, πραγματικά εξαιρετική.
1.Λες στον Βαγγελη Λαμπρου να αναλαβει τοποθετηση και απο κατω πινεις καφεδια
2.Θα κοψω τα κερασματα σφηνακια στα πιπινια
3.Βαζεις ενα αυτοκολητο made in japan φωσφοριζε κατα προτιμηση και πειθεις τον ευατο σου

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.134
Απάντηση: 120+ ιντζες

Σόρρυ για το οφ τοπικ, αλλά βρε σεις ρίξτε και μια ματιά στο κείμενο που γράψατε.
Διαβάστε και λίγο πριν πατήσετε το κουμπί να το στείλετε.
Κάποια χοντρά λάθη είναι εύκολα ανιχνεύσιμα με μια απλή ανάγνωση του κειμένου σας.
Φιλικά σας το λέω έτσι; Μη μου θυμώσετε.

Reaction score
1.441
το ζητουμενο ειναι η εικονα...οποτε ολα τα αλλα τα ξεχνας.
αλλωστε αν τον τοποθετησεισ στο ταβανι το μηχανακι δεν θα το βλεπεις και πολυ ...θα βλεπεις ομως τα αποτελεσματα του στην οθονη και αυτο θα σε κανει να εισαι με ενα τεραστιο χαμογελο.
για αυτα που προσφερει μαι χαρα ειναι η τιμη αν σκεφτεις πως ακριβοτερα μηχανηματα δινουν λιγοτερα...παντος οποιαδηποτε τιμη προσ τα κατω ειναι ευπροσδεκτη.....αλλα θα πρεπει να περιμενει κανεις αρκετο καιρο.....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.699