140 Συστήματα μελών του AVSite...

Reaction score
874
Γράφουμε στην κατηγορία High Fidelity...

Αυτό που είπα λοιπόν είναι πως δεν θα ήταν κακό, να 'σουλουπωθεί' το παραπάνω αναφερόμενο νήμα ή να δημιουργηθεί ένα νέο με τα συστήματα των μελών που επιθυμούν να τα αναφέρουν...
Στο παραπάνω νήμα διαβάζεις 5 γενικόλογα posts και μετά βλέπεις κάποιο σύστημα...Ξαναδιαβάζεις άλλα 10 ξαναβλέπεις κάποιο άλλο...Θα μπορούσαν να γίνουν copy τα posts που αναφέρουν τα συστήματα σε ένα νέο νήμα...Μια-δυο ώρες δουλειά...

Ήδη από αρκετά μέλη υπάρχει θετική ανταπόκριση...Και ο Νικ.Τσαρ. είδε κάτι το θετικό...
Αυτός που έτρεξε να την πει αμέσως ήταν ο 'γνωστός' @#$%^&*$%#.....

Anyway ας μην πω τίποτε άλλο γιατί έχει και πανσέληνο απόψε.....

D

deleted user 10898

Guest
ισως φταινε τα φεγγαρια......
συμφωνω με τον σουντοκου.
επαυξανω μαλιστα.
πρεπει να γινει μια νεα κατηγορια.
σε αυτη θα ποσταρουμε το συστημα και το καθε συστημα θα ειναι ενα νεο νημα.
ο καθενας θα εχει το δικο του νημα. θα το αλλαζει και θα το σχολιαζουμε οι αλλοι εαν θεμε...
εχει πολυ πλακα σε οσα φορα το εχω δει και μαλιστα βοηθανε πολυ οι φωτο.
στο "μαρτιν λογκαν ιδιοκτητες" φορουμ μπορεις να μαθεις χιλιαδες παραγματα απο τα αντιστοιχα ποστ.
απαραιτητη η φωτο, λιγα στοιχεια για τα μηχανακια και φυσικα κανενας περιορισμος σε μινιμουμ μηχανηματων.
καντε το εστω δοκιμαστικα.
ετσι και αλλιως οποιος θελει ποσταρει.
πρεπει να μπει και ενας συντονιστης ωστε να "συμαζευει" λιγο τα πσοτ και να ελεγχει εαν εχουν εστω και μια φωτο.
Νικος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.522
Απάντηση: 140 Συστήματα μελών του AVSite...

Ποια πανσέληνο, εδώ πάει για χιόνι...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Λοιπόν εντάξει, θα το συζητήσουμε με τους άλλους δύο admins, κυρίως με αυτόν που ασχολείται και με τα τεχνικά θέματα και θα επανέλθουμε.

...

Reaction score
874
Πάντως εγώ, άσχετα με το τι θα γίνει στο προηγούμενο νήμα, σκέφτομαι να ανοίξω σύντομα καινούργιο νήμα και θα ανεβάσω video με το χίφι να παίζει...Και θα καλέσω όλους σας να κάνετε το ίδιο...

Το στερεο του καθενός να παίζει ένα αγαπημένο κομμάτι...Τραβηγμένο με μια απλή κάμερα ή ακόμα και με το κινητό...Ανεβασμένο στο Γιου-τούμπι ή στο φωτο-μπουκέτο...Το καλυτερότερο video clip...

Άντε...Ξεκινάτε τα γυρίσματα Ταρκόφσκια μου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλά δεν απαγορεύει κανείς να ανοιχτεί οποιοδήποτε θέμα.
Πάντως για το άλλο, θα σας ενημερώσω.

...

Reaction score
8

ναι καλο ειναι να γινει κι ενα καινουργιο νημα με οσους θελουν να παρουσιασουν με βιντεο και η φωτο το συστημα τους.

Reaction score
4

Ότι κάνουμε τώρα....., πριν να βγουν τα χαλιά.. :137:

Reaction score
10
Μα ποιος ο σκοπός της φωτογραφίας αν δεν δείξουμε και το περσικό το χαλάκι το μπάνικο...:137:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Re: 140 Συστήματα μελών του AVSite...

Πεγιμένω να στγώσει η "μπογγντούγα" πγώτα ! :138:
Ααα για να σου πω, να το απολύσεις το υπηρετικό προσωπικό. :116:

...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.319

(το ταπεινο thorens και το mk2 δεν ειναι πηγες αξιωσεων και το ξερω):137:
τι λες ρε χαμένε, εσύ είσαι σούπερ ντούπερ χαιεντάς!

αλήθεια, ποιό από τα δυό προτιμάς?

D

deleted user 10898

Guest
στο site με τα ηλεκτροστατικα σε πολλες φωτο φαινονταν περιεργη τοποθετηση των ηχειων πχ πολυ κοντα σε πισω τοιχο κ.α.
οι "σχολιαστες" προτειναν να απομακρυνθουν τα ηχεια και να τοποθετηθουν πιο σωστα. ολοι βγηκαν κερδισμενοι.
τωρα εαν θελετε να σχολιαζουμε χαλιά, ε ο καθενας αναλογα με το επιπεδο του θα σχολιαζει.
η πλακα εχει πλακα, αλλα η φωτο εχει νοημα.
ειπαμε οποιος θελει...

Reaction score
10
Kαι στο audiogon υπάρχει κάτι αντίστοιχο και εκτός από παρείστικο, βοηθά πολύ τον κάτοχο του συστήματος όπως είπε και ο Νίκος...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: 140 Συστήματα μελών του AVSite...

Πάντως εγώ, άσχετα με το τι θα γίνει στο προηγούμενο νήμα, σκέφτομαι να ανοίξω σύντομα καινούργιο νήμα και θα ανεβάσω video με το χίφι να παίζει...Και θα καλέσω όλους σας να κάνετε το ίδιο...

Το στερεο του καθενός να παίζει ένα αγαπημένο κομμάτι...Τραβηγμένο με μια απλή κάμερα ή ακόμα και με το κινητό...Ανεβασμένο στο Γιου-τούμπι ή στο φωτο-μπουκέτο...Το καλυτερότερο video clip...

Άντε...Ξεκινάτε τα γυρίσματα Ταρκόφσκια μου...
Μανο μπορουμε να βγαινουμε και μεις στην φωτο......γιατι εχω παρει κατι καινουρια εσωρουχα και ελεγα να τα βαλλω!!!!!!

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: 140 Συστήματα μελών του AVSite...

Μανο μπορουμε να βγαινουμε και μεις στην φωτο......γιατι εχω παρει κατι καινουρια εσωρουχα και ελεγα να τα βαλλω!!!!!!
Αγόρι μου εμείς ΔΕΝ πρέπει να βγαίνουμε στις φωτο...Και ειδικά με εσώρουχα...Θα σκανδαλισθεί όλος ο γυναικείος πληθυσμός...
Θα φύγουν οι χαιεντάδες και θα πλακώσουν τα πιπίνια και οι λούγκρες...:140: Δεν κάνει...Δεν είναι πρέπον λέγω...

Άσε να βγαίνουνε στις φωτο τίποτις ψηλά παιδιά και άχαρα...από το βορρά...:116:

Τελος πα....θα βγω και γω μια...Θα ανεβάσω φωτο από σύστημα και σχετικό βίντεο...Κάτσε να βρω λίγο χρόνο...Έχω πήξει...

Reaction score
874
Μα ποιος ο σκοπός της φωτογραφίας αν δεν δείξουμε και το περσικό το χαλάκι το μπάνικο...:137:
Μιχάλη πρόσεξε όμως μη βγει κατά λάθος και η καλτσούλα.....
Και καλά να είναι οκ...
Άμα είναι όμως τρύπια και σκάει μύτη και το νυχάτο δαχτυλάκι...την κάτσαμε...

Reaction score
8

εγω που δεν εχω χαλια κι εχω φλοκατες που μου τις εκανε δωρο ο Τσαρουχας απο την εποχη που ηταν τσομπανης, θα περιμενω το καλοκαιρι για φωτο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.245
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111