150'' βγηκε.Να τ'αφησω?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Πισω απο τον προεδρο της Panasonic βλεπετε την μεγαλυτερη τηλεοραση που θα κυκλοφορησει κανονικα και θα παρουσιαστει απο αυριο στην CES.
Ελπιζω να μην θελετε να μαθετε και την τιμη της 150'' plasma της Panasonic, εεε?

Περισσοτερες πληροφοριες και φωτογραφιες εδω:
http://gizmodo.com/341633/holy-crap-first-150+inch-lifescreen-plasma-photos

Reaction score
0
Και μετα παω να δω projectors σε παρουσιαση.!!!!! Τι το ηθελα?

Πλακα, πλακα πρεπει η Panasonic να κανει ιντζα και χιλιαρικο, δηλαδη 150 χιλιαρικα πεφτω πολυ εξω γιατρε μου?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Και μετα παω να δω projectors σε παρουσιαση.!!!!! Τι το ηθελα?

Πλακα, πλακα πρεπει η Panasonic να κανει ιντζα και χιλιαρικο, δηλαδη 150 χιλιαρικα πεφτω πολυ εξω γιατρε μου?
Μα βρε Σταθη, μου φαινεται πως δεν διαβασες καλα τι γραφει μεσα.
Το λεει ξεκαθαρα:
You can't afford this.

Reaction score
62
Απο τη μία σου λένε για εξοικονόμηση ενέργειας κι απο την άλλη σου βγάζουν κάτι τέτοια τέρατα, που, αν τα ανάψεις σπίτι σου, θα βυθίσεις ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο...
Νομίζω οτι αυτές οι τηλεοράσεις πιό πολύ υπάρχουν για τη βλακώδη κόντρα που έχει πιάσει τις εταιρίες για το ποιά τον...έχει μεγαλύτερο, παρά για να έχουν πρακτική εφαρμογή στα σπίτια. Αυτοί οι Ιάπωνες μιά ζωή κόμπλεξ με το μέγεθος είχαν!!:happy_9:

Reaction score
0
Και έλεγα με τι να καλύψω την τρύπα στον τοίχο μου...!!!:cool_11: :cool_11: :cool_11: αν και αυτή είναι τοίχος από μόνη της!!!

Πάω να κάνω τα χαρτιά μου να βγάλω 5-6 ακόμη πιστωτικές, μπας και καταφέρω να την κλείσω εξοφλώντας την σε 1000 άτοκες δόσεις!!!:happy_9: :happy_9: :happy_9:

:respect:

Reaction score
0
Απάντηση: 150'' βγηκε.Να τ'αφησω?

.....50% less power use via double luminance efficiency -- big deal on a set this big........

....πάντως είναι οικολογική:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: 150'' βγηκε.Να τ'αφησω?

danaos;599399[COLOR=black said:
....πάντως είναι οικολογική:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: [/COLOR]
Βεβαια!! Δεν θέλει 5 Πυρηνικούς σταθμούς να δουλεύουν παράλληλα, αλλά μόλις 3!!!

Reaction score
152
Απάντηση: 150'' βγηκε.Να τ'αφησω?

...αν οργανωσουμε ενα POWER BUY και τσονταρουν ολα-μα ολα-τα μελη απο 5-6 χιλιαρικα παιρνουμε μια??? :crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef