18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
0
Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Ανοιξε τωρα η συχνοτητα 46 με Αλτερ.Αλφα,Αντεννα και Μακεδονια

Reaction score
4
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να γράφει ότι άνοιξε τόσο νωρίς...

Anyway, με ένα scan μόνο τα mpeg2 πιάνω, από Digea τίποτα... Περιοχή Ν.Σμύρνη με κεραία προς Υμητό...

Reaction score
0

Τώρα από Υμητό πιάνω Alpha - Alter - ANT1 - m.TV
1 κανάλι έπιασα και τα 4 της ERT..

Να είναι καλά η SONY μου, με έσωσε από αγορές... πρέπει να ήταν ένα από τα πρώτα μοντέλα που ήρθαν με Mpeg4 πριν 2 χρόνια! :)

Reaction score
1
Εγώ έχω μια άλλη απορία. ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3 δε θα περάσουν σε ψηφιακό σήμα;

Reaction score
802

Αργοτερα.Το ποτε δεν το ξερουμε.

Reaction score
0

Καλημέρα!

Με το που ξύπνησα σήμερα, αμέσως πήγα στην TV να δω τι πιάνω. Σάρωση ψηφιακών, τα βρίσκει όλα εύκολα, πάω να δω την διαφορά απο την αναλογική και... τζίφος! :101: Ήχος ΟΚ, αλλά μηδέν εικόνα.

Μου φάνηκε πολύ περίεργο μιας και η G10 έχει MPEG4 πάνω. Αρχίζω και ψάχνω τις ρυθμίσεις και βλέπω μια επιπλέον επιλογή "Σάρωση HD". Το πατάω και βγαίνει μήνυμα: Κλείστε την TV και όταν την ανοίξετε θα ξεκινήσει αυτόματα η σάρωση". Το κάνω λοιπόν, και ξεκινά να σκανάρει απο την αρχή ψηφιακά αλλά και αναλογικά κανάλια. Τελειώνει και ευτυχώς τώρα έχω και εικόνα! :107:

Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι ότι σαν σήμα εννοείται ότι είναι πολύ καλύτερο, κρυστάλλινη και ζωντανή εικόνα αλλά φαίνεται έντονα η συμπίεση. Το πιξέλιασμα είναι εύκολα ορατό ειδικά σε άκρες γραμμάτων και σχημάτων.

Reaction score
1
Πάντως πίσω από Πεντέλη δεν έχουμε καθόλου σήμα αφού μας ταπώνει τις 46 και 47 αναλογικό σήμα από Εύβοια.....

Αντε και σε καμμιά πενταετία να πάμε κατευθείαν σε DVB-T2 και HD....:132:

Reaction score
2

Απο Λυκοβρυση Αττικης.

Τωρα δοκιμασα και πιανω ψηφιακα ολα τα καναλια.Σε μια θεση προγραμματος μονο βλεπω κατακορυφες χρωματιστες λωριδες.Διαφορα εικονας απο αναλογικο σημα μηδενικη.

Να πω ομως οτι και με το αναλογικο ειχα παρα πολυ καλο σημα.

Δεν βλεπω τον λογο να παρω αποκωδικοποιητη οσο συνεχιζει το αναλογικο σημα , για τις tv μου που δεν υποστηριζουν mpeg4.

Reaction score
8

Τζίφος!!!
Μόνο ήχος και μαυρίλα.
Σκανάρω βρίσκει και τα 12 αλλά μαυρίλα.

Neotion fta και sony kdl46-x2000.
Στις λίστες είναι συμβατή, ίσως και να θέλει αναβάθμιση η tv, ίσως...πάω για δέκτη.:110:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: 18 Ιουνίου η Digea στην Αθήνα

Τζίφος!!!
Μόνο ήχος και μαυρίλα.
Σκανάρω βρίσκει και τα 12 αλλά μαυρίλα.

Neotion fta και sony kdl46-x2000.
Στις λίστες είναι συμβατή, ίσως και να θέλει αναβάθμιση η tv, ίσως...πάω για δέκτη.:110:
Μάλλον ο δέκτης είναι Mpeg2!

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ανοιξα την τηλεόραση την Philips 42'' HD και μου εγραψε στην οθόνη "Τα καναλια ενημερώθηκαν" !!!
Τι έγινε ρε παιδιά?
Κάνω ενα κλικ στο τηλεχειριστήριο και 7 νέα καναλια ψηφιακά έκαναν την εμφάνιση τους στη λίστα ...!!! α, και ενα 8ο με μπάρες... :109:
Τελεια εικόνα και ήχο..
Είμαι Β.Π.
Ελάτε παιδιά να κάνουμε αναφορές λήψεων.

Καλως ηρθες Ψηφιακή Τηλεόραση, ας ελπισουμε να μεγαλώσεις γρήγορα και να μας χαρίσεις και εικόνα HD... :126:

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.878
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89