19 ΜΑΧΙ SINGLES ΠΑΚΕΤΤΟ

Status
Not open for further replies.

Reaction score
335
Καλά, εννοείται ότι τους έχω όλους. Φίλε μου εσύ θα χόρεψες για τα καλά στα τέλη των 80!
Αλλά αν μου επιτρέπεις, πως τα δίνεις αυτά τα διαμάντια?
Καλοπούλητα εύχομαι!

Reaction score
115
Θέλω να σβήσω την ντροπή από πάνω μου.:lolsign:. Εχω πάρει κάποια μνμτα από μέλη, οπότε θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Reaction score
115
Οι δίσκοι πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (άντε νάχουν παίξει 5-6 φορές ο καθένας) Κάποια από τα εξώφυλλα πιθανόν να έχουν πρόβλημα στη μία άκρη (όσο καιρό τους είχα παρατήσει στο πατρικό, είχαν πάρει μία γάτα που πήγαινε κι ακόνιζε τα νύχια της στους δίσκους, με αποτέλεσμα κάποιοι νάχουν φθαρεί στην άκρη) αλλά νομίζω οτι η τιμή έτσι κι αλλιώς είναι συμβολική.
[DOUBLEPOST=1551867880][/DOUBLEPOST]
Ελληνικά είναι όλα ?
Αγορασμένα από Ελλάδα σίγουρα, οπότε μάλλον θα πρόκεινται για τις Ελληνικές εκδόσεις.

Reaction score
115
Οι δίσκοι πρέπει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (άντε νάχουν παίξει 5-6 φορές ο καθένας) Κάποια από τα εξώφυλλα πιθανόν να έχουν πρόβλημα στη μία άκρη (όσο καιρό τους είχα παρατήσει στο πατρικό, είχαν πάρει μία γάτα που πήγαινε κι ακόνιζε τα νύχια της στους δίσκους, με αποτέλεσμα κάποιοι νάχουν φθαρεί στην άκρη) αλλά νομίζω οτι η τιμή έτσι κι αλλιώς είναι συμβολική.

Αγορασμένα από Ελλάδα σίγουρα, οπότε μάλλον θα πρόκεινται για τις Ελληνικές εκδόσεις.

Οι δίσκοι δόθηκαν στον πρώτο φίλο που εξέφρασε ενδιαφέρον. Ας κλείσει η αγγελία. Ευχαριστώ.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster