2η Αναβάθμιση Firmware για την AMOI LC37A1E!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μετά τις 25 Φεβρουαρίου (λόγω του νέου έτους στην Κίνα) επικοινωνείτε με την αντιπροσωπεία για λεπτομέρειες σχετικά με την δεύτερη αναβάθμιση firmware της ΑΜΟΙ LC37A1E.

Και αυτή η αναβάθμιση θα είναι δωρεάν για όσες τηλεοράσεις καλύπτονται από την Ελληνική Αντιπροσωπεία.

Reaction score
0
ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ? ΑΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ. ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...

Reaction score
2
Χρηστο καλημερα
Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια για την 2η αναβαθμιση και δεν ξερουν τιποτα.
Μηπως πρεπει να διευκρινιστει εαν υπαρχει νεα αναβαυμιση η οχι?

ευχαριστω

Reaction score
0
Απάντηση: 2η Αναβάθμιση Firmware για την AMOI LC37A1E!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ?

GTX

Reaction score
39
Έχει γίνει λίγο κουραστικό το θέμα με τη δεύτερη αναβάθμιση ή μου φαίνεται???

Τί πάει να πει δεν είναι ακόμα διαθέσιμη??? Δεν τους έχουν στείλει ακόμα το αρχείο της αναβάθμισης???

Κάποιος είχε ποστάρει ένα site που την είχε για κατέβασμα. Απλά επειδή το interface που χρησιμοποιούν πίσω από την Tv είναι περίεργο δε μπορούμε να την περάσουμε μόνοι μας.

Sorry αλλά δε μπορώ να δεχτώ οτι ακόμα δεν την έχουν, έλεος το αρχείο μέχρι και με e-mail μπορούν να τους το στείλουν αν και είμαι σίγουρος οτι από κάπου το κατεβάζουν. Μήπως βαριούνται να ασχοληθούν άλλο μαζί μας??? :mad_3:

Reaction score
0
Κάτι ακόμα απορίας άξιο είναι και το παρακάτω: Από τις 50 τηλεοράσεις που είχαμε πάρει με το power buy μόνο εμείς οι 3-4 ενδιαφερόμαστε για την αναβάθμιση;

Reaction score
1
Η αναβάθμιση εχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Αρτας........!!!!!!!!

Reaction score
0

Και βεβαια μας ενδιαφερει η αναβαθμιση. Ειμαι ο πρωτος που τρεχω σε οτιδηποτε να το αναβαθμισω. Αλλα οποιος το αρχισε το θεμα μπορει να μας πει σε ποιο site το διαβασε ?

Να το δουμε και να ξερουμε οτι υπαρχει για να μην μας δουλευουν. Και βεβαια να δουμε και τι διορθωνει

Λοιπον αντιπρωσωπε κατι πρεπει να κανεις.... και γρηγορα

Reaction score
0

ωραια , το κατεβασαμε. Και τωρα ? Το intarface poy einai oeeeeeeooooo ?

Κυριε αντιπροσωπεεεεεεε τουκ τουκ ειστε εδω ? Αντε γιατι σε λιγο θα εχουμε και τα μπανια του λαου

ΥΓ Ξερει κανεις τι διωρθωνει ?

Reaction score
0
κατι πρεπει να γινει με το interface.
δεν γινετε εγω να πρεπει να κουβαλαω την τηλεοραση 120km επειδη στον νομο μου δεν υπαρχει αντιπροσωπος!
ουτε την πρωτη δεν εχω κανει ακομα.

δεν μπορουμε να φτιαξουμε καποιο καλωδιο μονοι μας?

Reaction score
0
κατι πρεπει να γινει με το interface.
δεν γινετε εγω να πρεπει να κουβαλαω την τηλεοραση 120km επειδη στον νομο μου δεν υπαρχει αντιπροσωπος!
ουτε την πρωτη δεν εχω κανει ακομα.

δεν μπορουμε να φτιαξουμε καποιο καλωδιο μονοι μας?

Δεν είναι απλώς ένα καλώδιο. Έχει και μια πλακέτα μαζί. Αυτό δεν ξέρω που θα το βρούμε. Κατά τα άλλα με υπολογιστή συνδέεται με σειριακό.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.922
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv