Διονύση αν θέλεις βοήθεια, έχω κάποια OST και μπορούμε να κανονίσουμε να τα φέρω σπίτι σου για να μπορέσεις να τα γράψεις!!!
Ό,τι χρειαστείς ξέρεις που θα με βρεις!!!
Nαι ρε.........
Έτσι παίζει...........
Εσύ γιατί ζηλεύεις?
Δεν φθάνει που έκανες βολτούλες σήμερα στην Ηλιουπόλεως για να μας βάλεις φωτιές....μιλάς κι από πάνω????? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Υ.Γ. Όσα OST έγραψα παραπάνω δεν τα έγραψα σώνει και καλά για να μπουν στη συλλογή!!
Άλλωστε είναι ήδη πολλά......
Προτάσεις έκανα για να επιλέξουν όλοι αν είδαν κάτι που τους άρεσε (και το είχαν ξεχάσει πχ)
Και ο σΚαφάτος πήγε να με φάει........ :roll:
Ζηλιάρηηηηηηη................. :twisted: :twisted:
Με μεγάλη μου χαρά είδα ότι σε αυτό το "θέμα" είσαστε πιο ...ζωηροί!!
Το μόνο που με προβλημάτισε είναι λίγο το ύφος που θα πρεπει να ακολουθήσουμε.
Δηλαδή όταν έβαζα αυτόν τον τίτλο στο θέμα είχα στο νου μου μια συλλογή με main themes τύπου π.χ. Last Of The Mohicans. Ορχηστρικά δηλαδή κομματια που "χαρακτήρισαν" και έδωσαν ταυτότητα σε μια ταινία.
Δεν είμαι αρνητικός σε τραγούδια με στίχους που βρίσκονται μέσα σε soundtracks , αλλά αυτό ίσως θα'πρεπε να αποτελέσει ένα νέο θέμα.
Επίσης κάποιες προτάσεις είναι ασαφείς καθώς αναφέρουν μόνο τον τίτλο του OST και όχι κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι.
Σε αυτές τις περιπτώσεις θα θεωρη΄σω σαν πρόταση το main theme.
Γιάννη σίγουρα θα σε χρειαστώ για κ'άποια cd's καθώς παρά τα 4000 περίπου δισκάκια της συλλογής μου , πάντα υπάρχουν πολλές ελλείψεις.
Αναγκαστικά λόγω κάποιων "επαγγελματικών" υποχρεώσεων θα δώσω λίγο χρόνο ακόμα στις προτάσεις σας και τα λέμε από την εβδομάδα που μας έρχετε για την επεξεργασία.
Διονύση σε κάποια από αυτά που έχω πει μπορώ να σου πω ποιά είναι τα καλύτερα (ή καλύτερο) tracks!
Τίτλο & Νο κομματιού!
Βέβαια θα μπορούσαμε να κανονίσουμε συνακρόαση σπίτι μου (ή σπίτι σου) αλλά πέσ' το μου 2-3 μέρες νωρίτερα για να τα βρώ όλα! (όσα έχω βέβαια......) :roll:
Στείλε sms ή πμ!