2καναλος με πολυκαναλο ενισχυτη...

Reaction score
766
ελα Γιαννη....σουβλακοκατασταση στο pc ε?...παιζει παντου αυτο...:D

που λες, βαζω ταινιες και περισσοτερο μουσικα πολυκαναλα video απο συναυλιες...επισης καμια φορα, με πιανει και δε θελω να ανοιξω το κυριος συστημα οταν την ταινια την εχω ξαναδει....δλδ για να περασει η ωρα,αν θελω να τη ξαναδω, ανοιγω το πι-σι...

ή οταν θελω να δω ταινια μεσω xbmc απ το pc...τωρα τελευταια με πιανω αρκετα συχνα να βλεπω ετσι (εκτος του οτι φυσικα αυτη τη περιοδο δεν υπαρχει αλλο συστημα εικονας-ηχου, αφου στηνεται σιγα σιγα)...αλλα πιο πολυ γουσταρω τα πολυκαναλα μουσικα video και θελω να παιζω με αντηχησεις...:)...αυτο παντως με το xbmc θα το ψαξω και στο νεο setup στο σαλονι ισως τελικα παω σε htpc και οχι σε καθαροαιμο br player...θα δω...

θα μου πεις ντακσι...και δε μπορουσες να ζησεις με το απλο audio του pc, αμα ειναι για τετοια χρηση?...μπορουσα...αλλα ειπαμε...ειμαι και λιγο "βλαμμενος"...

Reaction score
5.614
...(εκτος του οτι φυσικα αυτη τη περιοδο δεν υπαρχει αλλο συστημα εικονας-ηχου, αφου στηνεται σιγα σιγα)...
Η ανησυχία μου αυτή ήταν, και ρώτησα. Μήπως δηλαδή εξαιτίας της στέρησης που νιώθεις επί έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς τελειωμένο το κύριο σύστημα στο σαλόνι, δημιουργείς ανάγκες σε δεύτερους χώρους από εκεί που δεν υπάρχουν.

Reaction score
766
και στο μπανιο αν μπορουσα θα εκανα ενα mini-setup :laugh:

στερηση εχω ψιλο-παθει που δεν υπαρχει setup στο σαλονι, αλλα για καλο εγινε η διαλυση....οποτε υπομονη...
παντως ειμαι και pc-ακιας και περναω αρκετο χρονο μπροστα απ το μαραφετι...οποτε τα "παντρεψα" με τον πιονερο να τελειωνω και να "παιζω"...:D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλοάκουστος και αναμένουμε παρουσίαση!

Η ανησυχία μου αυτή ήταν, και ρώτησα. Μήπως δηλαδή εξαιτίας της στέρησης που νιώθεις επί έναν ολόκληρο χρόνο χωρίς τελειωμένο το κύριο σύστημα στο σαλόνι, δημιουργείς ανάγκες σε δεύτερους χώρους από εκεί που δεν υπάρχουν.
και στο μπανιο αν μπορουσα θα εκανα ενα mini-setup :laugh:

στερηση εχω ψιλο-παθει που δεν υπαρχει setup στο σαλονι, αλλα για καλο εγινε η διαλυση....οποτε υπομονη...
παντως ειμαι και pc-ακιας και περναω αρκετο χρονο μπροστα απ το μαραφετι...οποτε τα "παντρεψα" με τον πιονερο να τελειωνω και να "παιζω"...:D
Ας αρχίσουμε από τα παιδικά σου χρόνια..

Reaction score
99
Με τέτοιο μηχανηματάκι μπορεί κανείς να συνδέσει περισσότερα ζεύγη ηχείων σε έναν ενισχυτή, όχι όμως αντιστρόφως, δύο ενισχυτές σε ένα ζεύγος ηχείων. Ίσως υπάρχει άλλος, κατάλληλος αντάπτορας. Αν υπάρχει, θα με ενδιέφερε κι εμένα, καθώς χρησιμοποιώ ένα ζεύγος ηχείων τόσο με τον δικάναλο όσο και με τον av ενισχυτή, με διαφορετικά καλώδια βεβαίως και συνδέοντας με μπανάνες για ευκολία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef