2ο "Vinyl is Back"

melina

Cargo 200
Reaction score
45.346
2ο "Vinyl is Back": Tαξίδι στον κόσμο των 45, 33 και 78 στροφών
Eίσοδος ελεύθερη

Η δεύτερη γιορτή βινυλίου "Vinyl is Back" που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Οκτωβρίου του 2013 στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, έχει σκοπό να προκαλέσει χαρά και νοσταλγία στους φανατικούς φίλους του βινυλίου, αλλά και να το συστήσει στους νεότερους ανθρώπους που δεν πρόλαβαν να το γνωρίσουν.

Πηγή

και flac σε καλαμάκι με ψωμάκι στους πάγκους :D

Reaction score
877
καλημέρα.. από σήμερα και για τρεις μέρες το 2ο "Vinyl is Back" στην Τεχνόπολη στο Γκάζι...

http://www.technopolis-athens.com/web/guest/events/~/eventsbrowser/15022/0/0/0

...Μετά τον άχρωμο ήχο του downloading που μπήκε και βγήκε από τ’ αυτιά μας ο αυθεντικός και αξεπέραστος ήχος της μουσικής, το βινύλιο, είναι μονόδρομος…

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
...Μετά τον άχρωμο ήχο του downloading που μπήκε και βγήκε από τ’ αυτιά μας ο αυθεντικός και αξεπέραστος ήχος της μουσικής, το βινύλιο, είναι μονόδρομος…
:rofl:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.716
Γι αυτό βγαίνουν και χρωματιστοί δίσκοι! :gotcha:

Reaction score
877
τι σοφές κουβέντες που έγραψε ο ποιητής !!! (υπάρχουν στο site της έκθεσης, δεν τις έγραψα εγώ αν και συμφωνώ απόλυτα)

και η πλάκα είναι πως όσοι και όσο έχουν προσπαθήσει, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τις διαψεύσουν... (τελευταία προσπάθεια έγινε πριν 2 βδομάδες σε απόλυτα κορυφαίο σύστημα στη Δροσιά Αττικής με μοιραία αποτελέσματα...)

άντε λοιπόν ραντεβού στο γκάζι χαϊφιντελάδες και χαϊεντάδες μου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
βασικά κάνουμε πλάκα...:D
αλλά μην γράφεις για σύγκριση χωρίς να αναφέρεις στοιχεία...:whistling:

D

deleted user 10898

Guest
τι σοφές κουβέντες που έγραψε ο ποιητής !!! (υπάρχουν στο site της έκθεσης, δεν τις έγραψα εγώ αν και συμφωνώ απόλυτα)

και η πλάκα είναι πως όσοι και όσο έχουν προσπαθήσει, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τις διαψεύσουν... (τελευταία προσπάθεια έγινε πριν 2 βδομάδες σε απόλυτα κορυφαίο σύστημα στη Δροσιά Αττικής με μοιραία αποτελέσματα...)

άντε λοιπόν ραντεβού στο γκάζι χαϊφιντελάδες και χαϊεντάδες μου...
σε αυτο με τις ντουντουκες?
καλη νυχτα....

Reaction score
877
βασικά κάνουμε πλάκα...:D
αλλά μην γράφεις για σύγκριση χωρίς να αναφέρεις στοιχεία...:whistling:
προσωπικά μ' αρέσει κι εμένα πολύ η πλάκα, αλλά δυστυχώς η ευτυχώς εδώ είναι η μαύρη αλήθεια... :errwhat:

για σύγκριση δεν είπα κάτι, ας μην το επεκτείνουμε γιατί γιατί δεν θέλω να βάλω εδώ το link, ο Νίκος Βετ γνωρίζει... τον είδες πως πετάχτηκε αμέσως να πει για τις καραμούζες?? :biggrin:

(αν δε σου πει ο Βετ θα σου πω εγώ στην έκθεση... μάλλον δίπλα θα είναι τα 'σπίτια' μας πάλι)..

D

deleted user 10898

Guest
προσωπικά μ' αρέσει κι εμένα πολύ η πλάκα, αλλά δυστυχώς η ευτυχώς εδώ είναι η μαύρη αλήθεια... :errwhat:

για σύγκριση δεν είπα κάτι, ας μην το επεκτείνουμε γιατί γιατί δεν θέλω να βάλω εδώ το link, ο Νίκος Βετ γνωρίζει... τον είδες πως πετάχτηκε αμέσως να πει για τις καραμούζες?? :biggrin:

(αν δε σου πει ο Βετ θα σου πω εγώ στην έκθεση... μάλλον δίπλα θα είναι τα 'σπίτια' μας πάλι)..
δεν λεω τιποτα εδω γιατι εδω γραφει και ο αντιπροσωπος και δεν μας σωζει τιποτα με τα τραγικα που εγιναν στην "δηθεν" συγκριση εκει...
λιωμα θα γινουμε στην εκθεση, θα τα πουμε και πιουμε ολαααα...

D

deleted user 10898

Guest
Φορτσάτο σε βλέπω....:drinks: :)
Επερσι είχε φέρει ο Κανακακης ΕΝΑ πιοτό θαύμα...
Ήταν που ήταν απο τους χειρότερους ήχους σε όλα τα περίπτερα, το ρίξαμε στο πιοτό.
Φέτος που θα έρθουν νέα ηχεία, θα κατασκηνώσω ξερεις που....

Reaction score
877
δεν λεω τιποτα εδω γιατι εδω γραφει και ο αντιπροσωπος και δεν μας σωζει τιποτα με τα τραγικα που εγιναν στην "δηθεν" συγκριση εκει....
αυτό το παραπάνω δεν το πολυκαταλαβαίνω...

*_*_*_*

όσο για την πρόσκληση - πρόκληση που διατύπωσα,

'όσοι και όσο έχουν προσπαθήσει, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να τις διαψεύσουν...'

δεν εξαιρούνται οι αντιπρόσωποι και οι ντήλερς... ευχαρίστως να προσπαθήσουν να μας μορφώσουν και να μας αποδείξουν την αξία των ψηφιακών... είμαστε όλο αυτιά...

όμως, για να πούμε την αλήθεια, μέχρι τώρα μόνο λόγια... τα πικάπ με τους μαύρους δίσκους και τις λάμπες του 50 και του 60 παίζουν καλύτερα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.192
θα φερω κανα καλο κρασακι να γινουμε ντιρλα να σας αρεσουν ολα!

θα σας κανω να σας αρεσει μεχρι κ το πικαπι με λαμπες!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo