2 απλες ερωτησεις για τον Dreambox 500s...

Reaction score
1
1. με ενα απλο wifi router θα μπορεσω να τον βαλω στο οικιακο δικτυο?

2. με ενα καλωδιο που βρηκα scart σε vga θα μπορεσω να τον κανω να παιξει σε lcd pc monitor?

Reaction score
2
Απάντηση: 2 απλες ερωτησεις για τον Dreambox 500s...

1) Ναι ό,τι wifi stick είχα δοκιμάσει δούλεψε.αρκεί βέβαια να έχεις ενα νεο image φορτωμένο και να κάνεις και μια ανανέωση τους οδηγούς του.

2) Δε γνωρίζω αλλά δε βλέπω και το λόγο να μην παίξει αφού αυτός είναι και ο ρόλος του καλωδίου αυτού.

Reaction score
1

1. που το εβαλες το wifi stick? αν μπορεις πες μας ενα συγκεκριμενο που σου δουλεψε ωστε να το παρω κ γω.

2. μολις πριν λιγο δοκιμασα scart σε vga και δεν μου δουλεψε... κριμα. δοκιμασα ολες τις πιθανες ρυθμισεις απο το A/V settings στο gemini 4.20 αλλα ματαια... δεν καταλαβαινω γιατι... το lcd pc monitor δειχνει οτι δεχεται σημα κ ανοιγει το φωτακι λειτουργιας αλλα σκοτος στην οθονη...

Reaction score
2

1) Ώπα 10000 συγνώμη μπερδεύτικα με τον 800αρη μου...στον 500αρη μόνο αν πάρεις ενα δεύτερο φθηνιάρικο access point και το δουλέψεις συνδέσεις μέσω lan στο dreambox και με αυτό να συνδεθείς στο ρουτερ σου. Αλλιώς άλλη λύση είναι οι δικτιακές μπρίζες μέσω δικτύου ρεύματος. Αλλά αν δεν κάνω λάθος θα πρέπει να είναι στην ίδια φάση.

Reaction score
2

ναι ακριβώς...απλά όσο να ναι μπαίνεις σε έξοδα...εγώ πήρα τον 500 και σε ενα μήνα επειδή πορώθηκα πήρα τον 800. Τον έχω κρατήσει άθικτο αφού 8-10 ώρες να δούλεψε σύνολο σαν backup. Για τη δουλειά που τον θέλεις είναι τοπ ;)

Reaction score
1

σημερα δοκιμασα να τον συνδεσω σε pc monitor με καλωδιο hama component σε VGA και παλι τζιφος...

Reaction score
0

Παντως το PLi image εχει επιλογη RGB εξοδο μεσα στο μενου του. Την εχεις γυρισει την επιλογη σε RGB? Aν ειναι CVBS ή ΥpRpB η επιλογη δεν θα παιξει.

Να προσεξεις το Access Point που θα παρεις να εχει στο μενου του την επιλογη "client", και αυτο γιατι δεν εχουν ολα τα AP αυτην την επιλογη. Αν δεν μπορει να γυρισει σε "client" σου ειναι αχρηστο.

Reaction score
1

αυτη την επιλογη δεν την εχει μονο το pli αλλα και καθε σοβαρο image για τον 500s.
ειχα το PLI και οταν ειχα συνδεσει τον 500s με τον projector μεσω καλωδιου component επαιζε πολυ καλα στο YPbPr. τωρα εχω το gemini 4.20 φανταζομαι και παλι θα παιζει με τον projector αλλα το test με component σε vga στο pc monitor απετυχε παταγωδως...
δοκιμασα ολες τα πιθανα output εικονας αλλα ματαια. φανταζομαι το θεμα ειναι στο monitor και αν αυτο δεχεται χρωματοδιαφορα ή οχι. εχω το l204wt της LG.

το usr 9108 κανει για την ασυρματη δικτυωση του dreambox σαν σκετο AP?
εχει AP mode αλλα ειναι κυριως modem router.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster