2 Sex + 1 Kαράτε;

Reaction score
8.046
Έχει και η elite γκρι, cine grey το λένε.
Ναι μωρέ γαμώτη αλλά δεν είναι χειροκίνητη. Είναι ηλεκτρική και πραγματικά δεν χρειάζεται και είναι τσάμπα λεφτά, μιας και θα μπαινοβγαίνει...

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Γιαννο, βρες ένα τρόπο πχ γυψοσανιδα και να βγαίνει από μέσα μια ηλεκτρική οθόνη γιατί το άλλο που σκέφτεσαι μόνο ταλαιπωρία είναι. Άσε που αυτές οι λύσεις, βάλε βγάλε, καταλήγουν να είναι μόνιμο το βάλε.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.446
Όχι οθόνη πάνω από 1 gain.

CRΤ βιντεοπροβολέα θα αγοράσεις; :whistling:

Reaction score
8.046
Δεν μπορείς να ρυθμίσεις τη φωτεινότητα χαμηλά, έτσι ώστε όταν πέσει η λάμπα να μπορείς να την ανεβάσεις και να συνεχίσει να δείχνει καλά;

Reaction score
15.548
εεεεε....δεν ακουγεται..

......αλλα επειδη ειναι οικονομικη την παιρνεις και βλεπεις μεχρι να δεις τι θα κανεις....

μπορει και να σου αρεσει το αποτελεσμα...

Last edited:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Παρε βρε πουλακι μου μια ηλεκτροκινητη, θα φας μεγαλη ταλαιπωρια.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
αν υπολογισεις τις διαστασεις μιας 92 ιντσων 16/9 που ειναι περιπου 115εκ υψος και 200 εκ φαρδος, εισαι σιγουρος οτι μπορει να μπει στο επιπλο που εχεις?

Reaction score
8.046
Ναι Βλάσση, τα έχω υπολογίσει, μπαίνει. Τα πάνω ντουλάπια είανι 2,10. Θα εξέχει ελαφρά αριστερά-δεξιά ~5εκ. η θήκη της οθόνης κι αυτό είναι όλο. Αν είναι να μπει ηλεκτρική στο ταβάνι, πρέπει να γίνει κατασκευή για να είναι κάτι όμορφο αλλά πάω μακριά από κόστος οθόνης και κατασκευής. Ίσως το καλοκαίρι που θέλω να κάνω ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους το αποφασίσω με την κατασκευή.

Last edited:

Reaction score
8.046
εεεεε....δεν ακουγεται..
......αλλα επειδη ειναι οικονομικη την παιρνεις και βλεπεις μεχρι να δεις τι θα κανεις....
μπορει και να σου αρεσει το αποτελεσμα...
Συγχώρεσέ με αλλά, χθες δεν λέγαμε πως τα 22fL που δίνει ο προβολέας στην απόσταση είναι λίγα, αν συνυπολογίσουμε και το καλιμπράρισμα που κόβει ένα 20-30%; Γιατί δεν μας κάνει το υψηλότερο gain αφού πλέον μπορούμε να ρίξουμε τη φωτεινότητα όσο μας αρέσει και να την ανεβάζουμε όσο θα πέφτει η λάμπα; Δεν είναι καλύτερο το υψηλότερο gain αφού είναι και grey ταυτόχρονα;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Δεν μπορεί να απαντήσει επακριβώς .
Διαβάζει και η γυναίκα του το site :whistling:

Reaction score
8.905
θα σας γκαστρώσει μέχρι να βάλει το χέρι στην τσέπη.....:p

δεν έπαιζε το σύστημα και είπες να το ρίξεις στο χόμ-σίνεμα....:laugh:

Reaction score
8.046
Καθίστε βρε, ακόμη μετράω. Τα έχω σε ...ψιλά!

Υ.Γ. Έχω φάει τα συκώτια μου με το HC. Άντε διάβασμα από την αρχή πάλι...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.793
Ναι Βλάσση, τα έχω υπολογίσει, μπαίνει. Τα πάνω ντουλάπια είανι 2,10. Θα εξέχει ελαφρά αριστερά-δεξιά ~5εκ. η θήκη της οθόνης κι αυτό είναι όλο. Αν είναι να μπει ηλεκτρική στο ταβάνι, πρέπει να γίνει κατασκευή για να είναι κάτι όμορφο αλλά πάω μακριά από κόστος οθόνης και κατασκευής. Ίσως το καλοκαίρι που θέλω να κάνω ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους το αποφασίσω με την κατασκευή.
βρε πουλάκι μου, φτιάξε μια φάσα στο πάνω μέρος των ντουλαπιών από ίδιο ξύλο αν θες ομοιομορφία ή ένα άλλο χρώμα αν θες να δώσεις και ένα διαφορετικό στυλάκι, το οποίο θα είναι μόνιμο στο πάνω μέρος ως ένθετο της σύνθεσης και δεν θα δίνει στόχο, θα προεξέχει προς εσένα 5 πόντους, είναι μέρος του design αυτό!, εκεί από πίσω θα έχεις κρυμμένη την ηλεκτρική οθόνη που θα κατεβαίνει όποτε θέλεις. Και τελειώνει η ιστορία εδώ, πλέον ψάχνουμε για οθόνη που το πλάτος της να είναι το πολύ 2,10 με το μηχανισμό.

Reaction score
8.046
Tο έχω σκεφτεί έτσι ακριβώς Βασίλη όπως λες και χθες το βράδυ τριβέλιζα το μυαλό μου ( :p ) αλλά νομίζω πως θα ήταν ομορφότερο ένα κουτί στο ταβάνι, μιας και θα είναι αισθητικά αρτιότερο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe