- Reaction score
- 8.046
Ναι μωρέ γαμώτη αλλά δεν είναι χειροκίνητη. Είναι ηλεκτρική και πραγματικά δεν χρειάζεται και είναι τσάμπα λεφτά, μιας και θα μπαινοβγαίνει...Έχει και η elite γκρι, cine grey το λένε.
Ναι μωρέ γαμώτη αλλά δεν είναι χειροκίνητη. Είναι ηλεκτρική και πραγματικά δεν χρειάζεται και είναι τσάμπα λεφτά, μιας και θα μπαινοβγαίνει...Έχει και η elite γκρι, cine grey το λένε.
http://www.elitescreens.com/index.p...ifications&field=material_name&value=CineGreyΈχει και η elite γκρι, cine grey το λένε.
Πως ακούγεται η Optoma Graywolf με 1.8 (!!!) gain στα 146 ευρώ;;;λοιπον......η οθονη που εβαλες απο αμαζον ειναι draper και ειναι 0.8 gain
καλοριζικη![]()
Συγχώρεσέ με αλλά, χθες δεν λέγαμε πως τα 22fL που δίνει ο προβολέας στην απόσταση είναι λίγα, αν συνυπολογίσουμε και το καλιμπράρισμα που κόβει ένα 20-30%; Γιατί δεν μας κάνει το υψηλότερο gain αφού πλέον μπορούμε να ρίξουμε τη φωτεινότητα όσο μας αρέσει και να την ανεβάζουμε όσο θα πέφτει η λάμπα; Δεν είναι καλύτερο το υψηλότερο gain αφού είναι και grey ταυτόχρονα;εεεεε....δεν ακουγεται..
......αλλα επειδη ειναι οικονομικη την παιρνεις και βλεπεις μεχρι να δεις τι θα κανεις....
μπορει και να σου αρεσει το αποτελεσμα...
βρε πουλάκι μου, φτιάξε μια φάσα στο πάνω μέρος των ντουλαπιών από ίδιο ξύλο αν θες ομοιομορφία ή ένα άλλο χρώμα αν θες να δώσεις και ένα διαφορετικό στυλάκι, το οποίο θα είναι μόνιμο στο πάνω μέρος ως ένθετο της σύνθεσης και δεν θα δίνει στόχο, θα προεξέχει προς εσένα 5 πόντους, είναι μέρος του design αυτό!, εκεί από πίσω θα έχεις κρυμμένη την ηλεκτρική οθόνη που θα κατεβαίνει όποτε θέλεις. Και τελειώνει η ιστορία εδώ, πλέον ψάχνουμε για οθόνη που το πλάτος της να είναι το πολύ 2,10 με το μηχανισμό.Ναι Βλάσση, τα έχω υπολογίσει, μπαίνει. Τα πάνω ντουλάπια είανι 2,10. Θα εξέχει ελαφρά αριστερά-δεξιά ~5εκ. η θήκη της οθόνης κι αυτό είναι όλο. Αν είναι να μπει ηλεκτρική στο ταβάνι, πρέπει να γίνει κατασκευή για να είναι κάτι όμορφο αλλά πάω μακριά από κόστος οθόνης και κατασκευής. Ίσως το καλοκαίρι που θέλω να κάνω ένα φρεσκάρισμα στους τοίχους το αποφασίσω με την κατασκευή.