2 Subs

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο ενεργό sub για να συνοδεύσει
το ήδη υπάρχον στο σύστημα μου ASW300 της B&W.
Καταλαβαίνω ότι το καλύτερο είναι να πάρω ένα ίδιο για να τα κάνω 2, αλλά λόγω της ακριβής τιμής του, για αυτό κάνω αυτή την ερώτηση.
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
50
Τι εννοείς αν υπάρχει κάποιο sub; Κάποιο sub προφανώς και υπάρχει :) Εννοείς να δέσει μ' αυτό που έχεις; Να σου κάνει οικονομικά; Πόσο είναι το όριο τιμής που έχεις θέσει; Για τι χώρο μιλάμε; Το υπόλοιπο σύστημά σου ποιο είναι; Τέλος για τι το θες, για ταινίες μόνο ή και για μουσική;

Πολλές μού βγήκαν οι ερωτήσεις :)

Reaction score
0
Το φτωχό μου σύστημα απαοτελείται από 3 μπροστινά VM1, 2 πίσω LM1
και το Sub ASW300, όλα της B&W.
Προτεραιότητα για μένα είναι οι ταινίες, και διαθέτω μέχρι 200€.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Reaction score
0
Περίπου 22 τετραγωνικά.
Το κακό βέβαια είναι ότι το home cinema βρίσκεται κατά πλάτος στη μια μεριά
του χώρου και όχι κατά μήκος που θα ήταν ιδανικά.
Σου κάνω attach μια εικόνα για να καταλάβεις.
Ευχαριστώ.

Attachments

Reaction score
1.612
Θεωρείς δηλαδή οτι το 1 sub δεν είναι αρκετό ? Είναι κάτι συγκεκριμένο αυτό που σου λείπει απο τον ήχο ? Μήπως θα ήταν μια καλύτερη λύση να ρυθμίσεις καλύτερα το συγκεκριμένο sub ? Απο προσωπική μου εμπειρία σου λέω πως όταν απο τα 45 τμ χώρου home theater και με 2 sub, όταν πήγα τα μηχανήματα σε χώρο 25 τμ το 2ο sub ήταν εντελώς περιττό και έφυγε...

Reaction score
0
Να σου πω την αλήθεια, έχω δοκιμάσει πολλές θέσεις και έχω χάσει πολλές ώρες ψάχνοντας την σωστή θέση για το SUB, και είπα να δοκιμάσω με 2 και ας τα έχω να παίζουν στο ρελαντί, αφού θα είναι υπεραρκετά όπως λες κσι εσύ για τον χώρο μου,και έχεις απόλυτο δίκιο για αυτό, μήπως έχω καλύτερο αποτέλεσμα, αφού και τα 2 μπροστινα ηχεία μου είναι "μικρά".
Από την άλλη δεν ξέρω αν η θέση γενικά ολόκληρου του συστήματος δεν βοηθάει έτσι όπως είναι στημένο στον χώρο,(όπως είδες στην εικόνα), οπότε μήπως τζάμπα ψάχνω μόνο για την σωστή θέση του Sub και όχι ολόκληρου του συστήματος.
Καμιά πρόταση ? Ευχαριστώ.

Reaction score
1.612
θεωρώ οτι η καλύτερη θέση τουλάχιστον για τα 2 κύρια ηχεία σου θα ήταν αυτή στην οποία θα υπήρχε κάποιος τοίχος απο πίσω τους. Για το sub τώρα η ιδανική θέση "συνήθως" είναι κάπου ανάμεσα στα 2 κύρια όμως δεν υπάρχει κανείς που θα σου πει με βεβαιότητα ότι είναι η καλύτερη επιλογή, αν εσυ στο χώρο σου - δοκιμάζοντας πάντα -βρείς κάποια άλλη που σε ικανοποιεί περισσότερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale