- Reaction score
- 101
Τα εχω.Τα έχεις ήδη ή σκέφτεσαι να τα αγοράσεις;
Τα εχω.Τα έχεις ήδη ή σκέφτεσαι να τα αγοράσεις;
Mπορουν να σου προσθεσουν οτιδηποτε αδερφε αυτο που σε εμας φαινεται πυρηνικη φυσικη καποιοι τεχνικοι τα εχουν για πρωινο!Εχουν modular δυνατοτητες? δηλαδη να προσθεσουν πραγματα ενω δεν τα εχει το αρχικο μοντελο?
Το ειχα δει το yamaha και ειναι εντυπωσιακο αλλα ψαχνω για stereo προενισχυτη καθαρα.yamaha cxa 5100. Στα 2500 αλλα κανει τα παντα....
o wyred for sound stp se θεωρειται ισως η καλυτερη επιλογη στα χρηματα που διαθετεις για δικαναλο προενισχυτη.Το ειχα δει το yamaha και ειναι εντυπωσιακο αλλα ψαχνω για stereo προενισχυτη καθαρα.
Γεια σου ρε george,αληθεια ποια ηταν η εμπειρια σου με xindak?Tα cygnus εχουν ενα πλεονεκτημα που το ανακαλυψα οταν προσπαθουσα να ελενξω το πληθωρικο τους μπασο,Σε καθε πλευρα εχουν απο κατω οχι μια αλλα ζευγος οπων εκτονωσης,βουλωνοντας τη μια οπη απο καθε ζευγος εκανα το καλυτερο calibration που θα μπορουσα να φανταστω.Παραδοξως ετσι εχω και αρκετο μπασο και στερεοφωνικη εικονα.Την αναβαθμιση την θελω καθαρα για τις xlr ,επειδη ομως δεν μπορω να ακουσω μουσικη χωρις loudness πρεπει να υπαρχει και αυτο.Αριστείδη βλέπω στο avatar σου Entombed.Bασικά επειδή έχω για ηχεία τα delphinus και ακούω παρόμοια μουσική να σου προτείνω καταρχήν για τελικούς να πας σε class d (ncore π.χ.) Τα chario είναι ρευματοφάγα και για να πάρεις παρόμοια οδήγηση με class αβ πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα. Επίσης τα δικά σου έχουν και ένα γούφερ-άκι που χτυπάει κάθετα προς τα κάτω; Οπότε θες γκάζια κάργα
. Για προ ο wyred for sound αν πας σε τίποτα ncore είναι γαμώ τα ματσαρίσματα
Ελενξες το μπασο με class-d?Ηχητικα πως θα τους χαρακτηριζες?Σκεφτομουνα οτι ενα ψιλογομαρακι τελικος αβ θα μπορουσε να κανει τη δουλεια(οπως αυτοι που ειχα αναφερει) με επιπλεον κοστος βεβαια.Για τα λεφτά του ο xindak ήταν σούπερ και με δυνατότητα αλλαγής στον χαρακτήρα του ήχου με τις λάμπες. Αλλά η καλύτερη οδήγηση μόνο με class d. Και να φανταστείς ένα crown έχω για τελικό. Το loudness τι το θες; Ακούς σε χαμηλές εντάσεις; Πάντως τα chario δένουν πολύ καλά με class d. Αν μπορείς να βρεις να δανειστείς από κάποιον κανα crown ή να νοικιάσεις κάποιον για κανα 2 μέρες έτσι για να πάρεις μια ιδέα και αν σου αρέσει το πως παίζουν με class d
Parasound halo P5 και μένουν πολλά ρεσταΓεια σας
Δεν συνηθίζω να ανοίγω θέματα αλλά έχω ...βιδωθεί λίγο με την κατάσταση .Ψάχνω stereo προενισχυτή ,μέχρι το άνωθεν ποσό και θέλω να έχει δυο χαρακτηριστικά.
1)Φυσικό loudness button
2)XLR balanced εξόδους
Η πλάκα είναι οτι αυτά υπάρχουν σε πληθώρα προενισχυτών ή ολοκληρωμένων με pre out (κυρίως),αλλά πουθενά δεν τα βρίσκω μαζι!
Αν κάποιο μοντέλο μου έχει ξεφύγει παρακαλώ να μου το αναφέρετε.
Ευχαριστώ.
Έχει loudness?Parasound halo P5 και μένουν πολλά ρεστα
Ευχαριστω πολυ φιλε για τις ποιοτικες προτασεις.Χτυπας ευαισθητη χορδη μετ ους Accuphase,αν ειχα τα χρηματα θα επερνα τον Ε-470 και δεν θα κοιταγα πισω...(LOUDNESS ) COMP(ENSATION) λέει