2000€ και δεν βρίσκω προενισχυτή... προτάσεις;

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Εχουν modular δυνατοτητες? δηλαδη να προσθεσουν πραγματα ενω δεν τα εχει το αρχικο μοντελο?
Mπορουν να σου προσθεσουν οτιδηποτε αδερφε αυτο που σε εμας φαινεται πυρηνικη φυσικη καποιοι τεχνικοι τα εχουν για πρωινο!

Μπορεις να πας και το τελικο σου στα "αδερφια" και να σου φτιαξουν τον προ ακριβως στα μετρα του τελικου σου.

Το θεωρω αξιολογο μηχανημα και αν δεν σου αρεσει η το βαρεθεις το τοποθετω στην κατηγορια των ευκολοπουλητων μηχανηματων!

Μade in Greece-Aμεσο support-και 15ετη εγγυηση να τα βαλεις στα +
Και ειναι και κουκλος!!!

Reaction score
6.236
Το ειχα δει το yamaha και ειναι εντυπωσιακο αλλα ψαχνω για stereo προενισχυτη καθαρα.
o wyred for sound stp se θεωρειται ισως η καλυτερη επιλογη στα χρηματα που διαθετεις για δικαναλο προενισχυτη.

Reaction score
1.566
Αν και μου κάνει εντύπωση που δε βρίσκεις μ' αυτό το ποσό επέτρεψε να κάνω με τη σειρά μου κάποιες προτάσεις επικροτώντας την πρόταση για τον Advance.

Α) Parasound Halo P5 http://www.parasound.com/p5.php έχει ότι θες και πολλά παραπάνω από όσα θα χρειαστείς και σίγουρα είναι εντός του budget που αναφέρεις.
(Τον είχα για μικρό διάστημα και πραγματικά λυπήθηκα που έπρεπε να τον επιστρέψω)

B) Rotel RC-1572 http://www.rotel.com/product/rc-1572 (κάτω από 1.000€ )
(Τον δουλεύει πρώην συνάδελφος σοβαρότατος μουσικός όσες φορές έχω βρεθεί σπίτι του δεν μπόρεσα να βρω κάτι λάθος ή λίγο πάνω του τουναντίον)

Γ) Rotel RC-1590 http://www.rotel.com/product/rc-1590 (λογικά κάπου στα 1.700€ )
Ετούτο δεν το ξέρω αλλά αν έχει το ίδιο DNA με το μικρό του αδελφάκι αξίζει να το δεις - ακούσεις.

Reaction score
101
Παιδιά ευχαριστώ πραγματικά για τη βοήθεια αλλά έχω την εντύπωση οτι οι προενισχυτες που μου προτείνετε δεν εχουν loudness.(διορθωστε με αν κανω λαθος)
Μεχρι τωρα πρεπει μονο ο px1 να πληρει τα κριτηρια εξαρχης και ο Αλεξανδρος tsakirides με μετατροπη(αν και εχω δισταγμο για λαμπα).

Reaction score
4.327
Αριστείδη βλέπω στο avatar σου Entombed. :drinks: Bασικά επειδή έχω για ηχεία τα delphinus και ακούω παρόμοια μουσική να σου προτείνω καταρχήν για τελικούς να πας σε class d (ncore π.χ.) Τα chario είναι ρευματοφάγα και για να πάρεις παρόμοια οδήγηση με class αβ πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα. Επίσης τα δικά σου έχουν και ένα γούφερ-άκι που χτυπάει κάθετα προς τα κάτω; Οπότε θες γκάζια κάργα :roflmao: . Για προ ο wyred for sound αν πας σε τίποτα ncore είναι γαμώ τα ματσαρίσματα

Reaction score
101
Αριστείδη βλέπω στο avatar σου Entombed. :drinks: Bασικά επειδή έχω για ηχεία τα delphinus και ακούω παρόμοια μουσική να σου προτείνω καταρχήν για τελικούς να πας σε class d (ncore π.χ.) Τα chario είναι ρευματοφάγα και για να πάρεις παρόμοια οδήγηση με class αβ πρέπει να σκάσεις πολλά φράγκα. Επίσης τα δικά σου έχουν και ένα γούφερ-άκι που χτυπάει κάθετα προς τα κάτω; Οπότε θες γκάζια κάργα :roflmao: . Για προ ο wyred for sound αν πας σε τίποτα ncore είναι γαμώ τα ματσαρίσματα
Γεια σου ρε george,αληθεια ποια ηταν η εμπειρια σου με xindak?Tα cygnus εχουν ενα πλεονεκτημα που το ανακαλυψα οταν προσπαθουσα να ελενξω το πληθωρικο τους μπασο,Σε καθε πλευρα εχουν απο κατω οχι μια αλλα ζευγος οπων εκτονωσης,βουλωνοντας τη μια οπη απο καθε ζευγος εκανα το καλυτερο calibration που θα μπορουσα να φανταστω.Παραδοξως ετσι εχω και αρκετο μπασο και στερεοφωνικη εικονα.Την αναβαθμιση την θελω καθαρα για τις xlr ,επειδη ομως δεν μπορω να ακουσω μουσικη χωρις loudness πρεπει να υπαρχει και αυτο.

Reaction score
4.327
Για τα λεφτά του ο xindak ήταν σούπερ και με δυνατότητα αλλαγής στον χαρακτήρα του ήχου με τις λάμπες. Αλλά η καλύτερη οδήγηση μόνο με class d. Και να φανταστείς ένα crown έχω για τελικό :roflmao: . Το loudness τι το θες; Ακούς σε χαμηλές εντάσεις; Πάντως τα chario δένουν πολύ καλά με class d. Αν μπορείς να βρεις να δανειστείς από κάποιον κανα crown ή να νοικιάσεις κάποιον για κανα 2 μέρες έτσι για να πάρεις μια ιδέα και αν σου αρέσει το πως παίζουν με class d

Reaction score
101
Για τα λεφτά του ο xindak ήταν σούπερ και με δυνατότητα αλλαγής στον χαρακτήρα του ήχου με τις λάμπες. Αλλά η καλύτερη οδήγηση μόνο με class d. Και να φανταστείς ένα crown έχω για τελικό :roflmao: . Το loudness τι το θες; Ακούς σε χαμηλές εντάσεις; Πάντως τα chario δένουν πολύ καλά με class d. Αν μπορείς να βρεις να δανειστείς από κάποιον κανα crown ή να νοικιάσεις κάποιον για κανα 2 μέρες έτσι για να πάρεις μια ιδέα και αν σου αρέσει το πως παίζουν με class d
Ελενξες το μπασο με class-d?Ηχητικα πως θα τους χαρακτηριζες?Σκεφτομουνα οτι ενα ψιλογομαρακι τελικος αβ θα μπορουσε να κανει τη δουλεια(οπως αυτοι που ειχα αναφερει) με επιπλεον κοστος βεβαια.

Reaction score
4.327
Χαχαχ όχι μόνο έλεγξα το μπάσο αλλά έβαλα και ένα δεκαοχτάρι sub πλέον. :dance2: Κοίτα την απόλυτη οδήγηση με γήινα φράγκα θα την πάρεις από τέτοιους ενισχυτές. Από κει και πέρα για το πως θα ακούγεται το χαμηλό είναι θέμα του χώρου σου. Επιμένω να βρεις έναν τέτοιον (crown) και να δοκιμάσεις αν σου αρέσει. Αν ναι και θέλεις να χώσεις πιο πολλά φράγκα παίρνεις ncore μονομπλόκια ή όχι. Ρώτα και τον Κακαλιό τον Στέργιο να σου πει και αυτός την γνώμη του καθώς έχει κιι αυτός chario kai crown
Ηχητικά είναι ουδέτεροι όπως πρέπει δηλαδή και τον χαρακτήρα του ήχου τον καθορίζουν τα ηχεία πρωτίστως και ο pro-dac κ.λ.π.

D

Dimkal

Guest
Γεια σας

Δεν συνηθίζω να ανοίγω θέματα αλλά έχω ...βιδωθεί λίγο με την κατάσταση .Ψάχνω stereo προενισχυτή ,μέχρι το άνωθεν ποσό και θέλω να έχει δυο χαρακτηριστικά.
1)Φυσικό loudness button
2)XLR balanced εξόδους
Η πλάκα είναι οτι αυτά υπάρχουν σε πληθώρα προενισχυτών ή ολοκληρωμένων με pre out (κυρίως),αλλά πουθενά δεν τα βρίσκω μαζι!

Αν κάποιο μοντέλο μου έχει ξεφύγει παρακαλώ να μου το αναφέρετε.

Ευχαριστώ.
Parasound halo P5 και μένουν πολλά ρεστα

Reaction score
101
(LOUDNESS ) COMP(ENSATION) λέει
Ευχαριστω πολυ φιλε για τις ποιοτικες προτασεις.Χτυπας ευαισθητη χορδη μετ ους Accuphase,αν ειχα τα χρηματα θα επερνα τον Ε-470 και δεν θα κοιταγα πισω...
Ειναι ομως τα συγκεκριμενα μοντελα ανω των 20ετων και θεωρω ρισκο τα χρηματα αυτα ιδιαιτερα για μεταχειρισμενα ενισχυτικα.
[DOUBLEPOST=1532798604][/DOUBLEPOST]Συνεχιζω διερευνοντας τις επιλογες μου,μηπως αυτο το εργαλειο θα εξουδετερωσει την αναγκη για balanced εξοδους απο τον προενισχυτη?
https://www.amazon.co.uk/ART-Cleanbox-Pro-Stereo-Converter/dp/B003S7T49K

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas