- Reaction score
- 5
Απάντηση: 2012 (2009)

Oπως καταλαβατε η παγκρητια πρεμιερα θα γινει αυριο !!!!:137:Η ταινια καθηλωτικη.Η εικονα αψογη το δε DTS-Master Audio δινει ρεστα :137:
Και για την αποκατασταση της αληθειας..............βεβαιως και δεν υπαρχει η ταινια σε BD οπως αφηνεται να εννοηθει.Μια αθωα πλακα κατα την διαρκεια της οποιας καποιοι κοντεψαν να παθουν........παρακρουση :137: και εγω να πνιγω στο pmΗ ταινια καθηλωτικη.Η εικονα αψογη το δε DTS-Master Audio δινει ρεστα :137:
ΚΜια αθωα πλακα κατα την διαρκεια της οποιας καποιοι κοντεψαν να παθουν........παρακρουση και εγω να πνιγω στο pm
Mαλιστα συγκεκριμενα υπαρχει στα extras του BLURAY της ταινιας GODZILLA που μολις κυκλοφορησε !!!Οι εικονες ειναι απο ενα μικρο Sneak-Preview το οποιο ειναι απο BD.
Καλη θεαση στους κινηματογραφους.
Αγαπήτε και εγώ τα ίδια με εσένα πιστέυω,Θα παρακαλούσα, μια και το site είναι σοβαρό να μην ανακυκλώνονται λανθασμένες θεωρίες και παραφιλολογίες και να μην παρουσιάζονται ως πραγματικότητα ιντερνετικές φάρσες ή και εξώφθαλμες απάτες όπως αυτή με τον πλανήτη X ή Nibiru.
Υπάρχει κίνδυνος να διαβαστούν από παιδιά και από άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα ή την εμπειρία να κρίνουν την αλήθεια τέτοιων δηλώσεων και να οδηγήσουν σε τραγικές παρανοήσεις.
Χωρίς καμία διάθεση "μαλώματος" ή κόντρας φυσικά.
Απλά ως μαθηματικός και ερασιτέχνης αστρονόμος, μου είναι αδύνατο να μην αντιδράσω σε μια υπόθεση που αναφέρει ότι ένας πλανήτης στο μεγεθος του Δία κλπ κλπ κλπ..
Το σύμπαν μας είναι μαγευτικό, πανέμορφο. Δε χρειαζόμαστε τέτοιες θεωρίες για να το θαυμάζουμε .
Επιπλέον στο άνωθεν παραλήρημα μου, έχω να συμπληρώσω ότι το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει το 2012 με τον ίδιο τρόπο που το δικό μας τελειώνει στις 31/12..
Ευχαριστώ για την προσοχή και συγγνώμη για το ελαφρό off-topic.
Και αφού δεν άρεσε στο Δανίκα, λογικά θα είναι ταινιάρα![]()
Αααα γεια σου! :107:Και αφού δεν άρεσε στο Δανίκα, λογικά θα είναι ταινιάρα![]()
Θεός φυλάξοι, που λένε και οι φίλοι μας οι Χριστιανοί. :109:- Μακάρι η Ελλάδα να είχε ακόμη έναν (1) σχολιαστή ταινιών και δημοσιογράφο γενικότερα σαν τον Δημήτρη τον Δανίκα. Όσα αναφέρει μάλιστα επί της κριτικής του στο φιλμ, ισχύουν δίχως απόκλιση μισής μοίρας. Αρκεί να θες να ακολουθήσεις την λογική του...