21 Capacitors Shootout

Reaction score
9
Απάντηση: 21 Capacitors Shootout

μαλιστα. ο Γιωργος την ειxε κανει; το εχεις ακομα;
Σωστά, αυτός την έκανε και το έχω ακόμα. Αν και το έβαλα αγγελία δεν το πήρε κανένας, όχι ότι με χαλάει που το έχω, απλά προς το παρόν δεν έχω χώρο στο rack αλλά σε μελλοντική αναβάθμιση θα προσπαθήσω να το χωρέσω.

Reaction score
9

Μία γνώμη δεν θα με χάλαγε καθόλου, αλλά δεν έχω αποφασίσει τελικά αν θέλω να το πουλήσω ή να το κρατήσω. Η Παλλήνη είναι αρκετά κοντά?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Οταν μιλανε οι λαμπες οι τρανζιστορατοι δεν δικαιουνται (δια) να ομιλουν.

Βαλαμε λαμπα στο συστημα σου και ελαμψε ο τοπος.
Δεν του το ειπαμε για να μην βαλλει τα κλαματα.Και ειναι και Γιαπωνεζοφιλος και δεν εχει εστω μια λαμπιτσα πουθενα.Ουτε πορτατιφ λεμε!!!!!!!!!!!!

Reaction score
9

Διάβασα και το τεστ στο λινκ του PAULT, πολύ καλό επίσης σε διαφορετική κατεύθυνση, λιγότερες εταιρείες περισσότεροι πυκνωτές του ίδιου κατασκευαστή. Με τόσες επιλογές άντε να αποφασίσεις, η ίδια ιστορία με τα καλώδια.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Το θεμα ειναι οτι διαβαζεις την αποψη καποιου για την ηχητικη αποδοση ενος εξαρτηματος.Ποσο βαθεια υποκειμενικο ειναι αυτο!
Υπαρχουν αξιοπιστα μετρητικα τεστ που να σε οδηγουν σε "ασφαλη" μονοπατια?
Σεβομαι απολυτα την "αυθεντια "καποιων ψαγμενων(την ζητησα αν θυμασαι Ανδρεα)αλλα δεν παυει να ειναι μια συνθηκη υπο ορους.Χωρος-συνοδα-αυτι

Reaction score
1.788

Το θεμα ειναι οτι διαβαζεις την αποψη καποιου για την ηχητικη αποδοση ενος εξαρτηματος.Ποσο βαθεια υποκειμενικο ειναι αυτο!
Υπαρχουν αξιοπιστα μετρητικα τεστ που να σε οδηγουν σε "ασφαλη" μονοπατια?
Σεβομαι απολυτα την "αυθεντια "καποιων ψαγμενων(την ζητησα αν θυμασαι Ανδρεα)αλλα δεν παυει να ειναι μια συνθηκη υπο ορους.Χωρος-συνοδα-αυτι
Mανο μετρητικα δεν μπορεις να δεις κατι!! εγω τουλαχιστον δεν καταφερα να δω κατι, ακουστηκα ναι!!! το δε κουλο ακομα ηταν, οτι ηλεκτρολητικος με ιδια χωρητικοτητα με ιδιο esr ακουστηκε διαφορετικα!!!

Reaction score
9

Συμφωνώ μόνο ακούγοντας διαφορετικές γνώμες μπορείς να κάνεις μία σχετικά ασφαλή επιλογή αφού τα γούστα διαφέρουν. Εγώ δεν έχω δυνατότητα να μετρήσω τίποτα, όλα με το αυτί προσπαθώ να τα ζυγίσω, τι μου αρέσει και τι όχι, δηλαδή πολύ υποκειμενικά. Πάντως όσον αφορά τους πυκνωτές λόγω κόστους των καλών, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πάω για τους Ρώσικους.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

"δεν λες κουβεντα,
κρατας κρυμμενα μυστικα και ντοκουμεντα" Σωτηρια Μπελλου

Μου φαινεται ταιριαζει στην περιπτωση

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

ακούγοντας διαφορετικές γνώμες μπορείς να κάνεις μία σχετικά ασφαλή επιλογή
Σχημα οξυμωρο.
Αν η συσκευη ειναι φιξ(πχ ενα cd player)ακους και κρινεις.Αν ειναι ομως να αλλαζεις πυκνωτακια(κολλα-ξεκολλα) τοτε θελει απειρο διαθεσιμο χρονο και μαστορα-τεχνιτη(λεγε με Τακη) για να μην καταληξεις με μια πλακετα που θα κανει μονο για σερβιρισμα.

Ωραια πραγματα.....χομπυ πραγματικο.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.307

Οταν μιλανε οι λαμπες οι τρανζιστορατοι δεν δικαιουνται (δια) να ομιλουν.

Βαλαμε λαμπα στο συστημα σου και ελαμψε ο τοπος.
Δεν του το ειπαμε για να μην βαλλει τα κλαματα.Και ειναι και Γιαπωνεζοφιλος και δεν εχει εστω μια λαμπιτσα πουθενα.Ουτε πορτατιφ λεμε!!!!!!!!!!!!

Επέτρεψέ μου να σε διορθώσω μανωλάτσση μου ,΄΄οταν κλάνουν οι λάμπες , τα τρανς , πετάνε κάτι ρεύματα νααααα, ενω οι λαμπίτσες κάτι σπιθούλες τόοοοσο δούλες.

Βάλατε στο σύστημά μου και απορούσατε που πήγε η ταχύτητα η ατάκα, η κρούση , το ζωντανό ρε παιδάκι μου που εχει το τρανζίστορ.Βεβαίως και δεν θα έβαζα τα κλάματα βρε.... δεν είμαι λαμπιόνι.....
Βεβαίως και είμαι γιαπωνεζόφιλος μέχρι θανάτου ...................
Λαμπατέρ εχω πολλά , αλλά δεν τα είδες γιατί έχασες το φως σου απο την ταχύτητα του γιαπωνέζικου τρνζίστορ. τρομάρα σου.
Κατά βάση ο χώρος μου φωτίζεται μόνο απο λαμπατέρ , που λέει και Μανος , δλδ μόνο abazour , γαλλιστί και δεν ξέρω και αν το γράφω σωστά γμτ.:142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.307

Οοοοχι αγοράκι μου εννοώ κάτι ρεύματα ναααααα , που τα λαμπιόνια συνήθως δεν τα βγάζουν,.Να σου πω επι τη ευκαιρεία , κάτι ζόρικα ηχεία πανελς τα ξέρεις , ε αυτά με λάμπες ΔΕΝ ΠΑΊΖΟΥΝ .
Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων , που ειλικρινά εχω την απορία γιατί υπάρχουν αφου κανείς δεν τις χρησιμοποιεί.
Κατά τα άλλα οι λαμπίτσες περιορίζονται συνήθως σε εύκολα φορτία , με η/δ μεγάφώνα , και κόρνες ενίοτε διότι δεν ημπορούν να αποδώσουν μεγάλα ρεύματα.
Τώρα αν ολα αυτά εσυ τα λες ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ και γω μαζί σου μάναμ.

Reaction score
1.788

Μανο μην μασας ! αλλο πραμα η μουσικη και αλλο ο θορυβος!! και ως γνωστον ο ντενεκες κανει πολυ !!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.596
Members
38.472
Νεότερο μέλος
nickger