2din candidate

Reaction score
2
έχω αυτούς τους υποψήφιους να γεμίσουν τα 2 din στο αυτοκίνητο..

Alpine IVE-W530E / Alpine IVE-W530BT / Alpine IVE-W535BT / Alpine ICS-X7

τα δύο τελευταία βέβαια βγαίνουν κανά 200άρι παραπάνω..

ιδανικά θα μ'άρεσε και το navigation κομμάτι, αλλά μετά πάμε +300 ευρώ..και εκεί κάπου χαλάει το θέμα..
εναλλακτικά μόνο αυτό που σκέφτηκα είναι ότι το ics-x7 με το mirrorlink ουσιαστικά προβάλει την οθόνη του κινητού, οπότε σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπορούσε να λειτουργεί το κινητό ως navigator και να προβάλεται στην πηγή? (βέβαια και εδώ υπάρχει ένα drawback στην περίπτωσή μου, ότι το κινητό δεν υποστηρίζει mirrorlink, αλλά, Miracast, ωστόσο είδα ότι υπάρχουν Miracast adaptors, που υποθέτω ότι μπορούν να κάνουν "έμμεσα" τη ζεύξη mirrorlink..)

αν αυτό το σενάριο δεν είναι εφικτό τότε ίσως να σκεφτόμουν να κινηθώ στα δύο πρώτα μοντέλα το πιθανότερο, εκτός και αν έχετε κάποια άλλη πρόταση εντός του budget..

Reaction score
1.000
Έχω την iva w505 r μαζί με τον πλοηγό nve m300 p αν θυμάμαι καλά. Γενικά η ποιότητα της εταιρείας είναι υψηλή αλλά μπορεί να σε αφαιμαξει οικονομικά αν θες να χτίσεις πάνω στην πηγή σου αφού ολα μπαίνουν έξτρα.

Αν ξανά έβαζα τώρα 2 din Πηγή δε θα πήγαινα alpine αλλά κάποια άλλη εταιρεία σε πολύ οικονομικότερο πακέτο που να συμπεριλαμβάνει πλοηγό.

Το παραπάνω στο γράφω γιατί μου φαίνεται ημίμετρο αυτό με το κινητό...
Ενημέρωσε μας με τις κινήσεις σου...

Reaction score
2
ισχύει αυτό που λες για το ημίμετρο για το λόγο ότι όπως έγραψα οι πηγές με ενσωματωμένη πλοήγηση κινούνται σε απαγορευτικά πλαίσια..

Reaction score
2
Εκανα μια αναζητηση στο skroutz και επεσα πανω στη Macrom M-DVD5562R λεει τπτ? Σε οικονομικη τιμη περιλαμβανει και gps..

Reaction score
1.000
Τη συγκεκριμένη δεν την ξερω. Αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βρεις οθόνη με ενσωματωμένο πλοηγό στην τιμή των οθονών alpine που ανέφερες στην αρχή.
Παλιότερα είχα βρει στο eBay no name οθόνη με πλοηγό στις 99 λίρες,με πάρα πολλές πωλήσεις. Από αξιοπιστία είναι ένα ρισκο που το παίρνεις..
Επίσης τη δικιά μου την πήρα καινούρια από ξεστοκαρισμα εγγλεζου πωλητή καμία 200 ευρώ φθηνότερα από δω..
Οπότε από δικιά μου εμπειρία θα πρότεινα να κοιτάξεις και eBay .
Απ όσο γνωρίζω οι alpine μπορούν να δουλέψουν και με ένα κινέζικο πλοηγό αντί του ακριβού nve m300p.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πολύ περισσότερο :)

Reaction score
1.000
ωραίο και το iva-w505r αν κατάλαβα καλά το navigation το παίρνει κουμπωτό σαν "κασέτα" ?
Κάπως έτσι αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να το βγάζεις οπότε θες.. Για να βγει θα πρέπει να βγάλεις όλη την οθόνη μετα

Reaction score
1.000
Ωραία οθόνη η 505 πάντως και παίζει εξαιρετικής ποιοτητας βίντεο..Επίσης το dac της είναι αρκετά καλό και σαν audio Πηγή

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κάπως έτσι αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να το βγάζεις οπότε θες.. Για να βγει θα πρέπει να βγάλεις όλη την οθόνη μετα
Δεν είναι έτσι. Η πρόσοψη ανοίγει και βγαίνει το PMD-B200P ακόμη και με την πηγή εν λειτουργία.

Είναι όντως πολύ καλή πηγή, και αν είχα ακόμη χώρο 2DIN δε θα την έδινα.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Και πάλι, δεν είναι απαραίτητο να εγκατασταθεί πίσω από την πηγή. Μπορεί να μπει σε ντουλαπάκι ή κάτω από το κάθισμα.

Προσωπικά με βόλεψε το 200άρι, γιατί αν και σχετικά αργό μηχάνημα (και μεγαλούτσικο) μπορούσα να το έχω και σε άλλο αυτοκίνητο με τη βάση του.

Reaction score
25.444
το 300 το εχω εγω και φυσικα μπαινει οπου χωραει

η αληθεια ομως ειναι οτι η πλοηγηση απο το κινητο ειναι πλεον κλασεις ανωτερη καθως το κινητο ειναι τουλαχιστον 10 φορες ταχυτερο ακομα και απο το nve300 ενω οι εφαρμογες ειναι πολλες.
και το nve300 βεβαια μπορει να παιξει αρκετες εφαρμογες πλοηγησης (μεχρι και primo 2) αλλα μπερδευει το θεμα (και στο τελος επανερχεσαι στο αρχικο)

επισης η 505 ειναι η προτελευταια πηγη της alpine με εξοδο οπτικης ινας , οποτε οποιος παει για το κατι παραπανω δεν εχει και πολλες επιλογες.

Reaction score
32
Ενδιαφέρομαι για πηγή 2 din σε Golf IV (2002). Έχω κάνει μία προσπάθεια να καταλήξω σε κάποιο μοντέλο αλλά κάτι που έχει το ένα δεν το έχει το άλλο και δεν έχω βγάλει άκρη ως τώρα οπότε η βοήθεια ατόμων με καλύτερη γνώση και μεγαλύτερη εμπειρία από τη δική μου σαφώς θα ήταν χρήσιμη και θα το εκτιμούσα. Λοιπόν τα χαρακτηριστικά που με ενδιαφέρουν είναι τα εξής:
1. Αποσπώμενη πρόσοψη (είτε μερικώς είτε ολόκληρη).
2. Συνδεσιμότητα με iPhone για ομιλία, μουσική αλλά και εμφάνιση της πλοήγησης από το navigon στην οθόνη της πηγής.
3. Χειριστήριο στο τιμόνι. Το αυτοκίνητο δεν έχει χειριστήριο στο τιμόνι. Έχω δει και κάποια "no name" τα οποία όμως δεν γνωρίζω αν συμβαδίζουν απόλυτα με οποιαδήποτε πηγή ή τι ιδιαιτερότητες μπορεί να έχουν.
4. Μελλοντική δυνατότητα αναβάθμισης με προσθήκη gps, camera στην πηγή. Αρχικά λόγω κόστους σκέφτομαι να τη βάλω χωρίς αυτά.
Ευχαριστώ!

Reaction score
25.444
1) http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=2531&ccid=3&cpid=39&t=3-

2)http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=3247&ccid=3&cpid=44&t=3-

και γενικα οτι υποστηριζει mirrorlink
το θεμα της προσοψης πολυ δυσκολο , ειναι ελαχιστοτατες οι οθονες που το εχουν.
το θεμα του χειριστηριου ειτε σε pioneer http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=1454&ccid=16&cpid=173&t=16-
http://www.dragiotis.gr/store/product_info.php?id=2693&ccid=16&cpid=173&t=16-

ειτε βρισκεις στο ebay τα μαμα χειρηστηρια τιμονιου για το τιμονι σου και βαζεις και εναν ανταπτορα απο τους πολλους που υπαρχουν για oem χειρηστηρια σε after πηγη.

οσο για το navi απο της στιγμη που θα κανεις mirror link με το iphone τοτε δεν χρειαζεσαι κατι αλλο.

Reaction score
32
Το pioneer νομίζω έχει αποσπώμενη πρόσοψη; Αυτό που είχα δει είναι ότι κάνει mirrorlink μόνο αν έχεις το garmin στο iPhone;

Reaction score
25.444
χμ για να το λες κατι ξερεις
γενικα με το iphone οι σχεσεις μας εινια τεταμενες οποτε πρεπει να το δοκιμασεις καπου.

Reaction score
32
Αυτό είναι το εκνευριστικό. Το ένα που μπορεί να αποσπάται η πρόσοψη και να έχει χειριστήριο δεν έχει σωστό mirror link. Με τα χειριστήρια oem πως θα μπουν δεν πρέπει να αλλαχθει το τιμόνι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef