3ος Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Μουσικής!!! Δώρο: 2 Pulse-DVD Pink Floyd!!!

V

VIDEOMIX

Guest
E,εεεε, τί κομπίνες κάνατε πάλι; :lol: :mrgreen:

Νά'στε καλά, πάντα τέτοια.
Μακάρι να ήμουν και εγω στην παρέα σας. Βαρέθηκα αυτή την "βρωμοαθήνα". :twisted:

Reaction score
51

α. Ποιό είναι το album της φωτογραφίας:

β.Ποιό τραγούδι των Queen και των Pink Floyd έχει τον ίδιο τίτλο και σε ποιό albums και των δύο βρίσκεται???

γ.Γιατί ονομάστηκε έτσι το τραγούδι και το LP "Atom Heart Mother"???

δ. 2 σχέσεις του Alan Parson's με τους Pink Floyd!!!

ε.Σε ποιούς δίσκους ευρίσκονται τα κάτωθι 3 τραγούδια???
-"There is No Way Out Of Here!"
-"Opel"!
-"Let's Get Metaphysical" :mrgreen:
Οι Απαντήσεις του Διαγωνισμού είναι: :lol: :lol:
1) το άλμπουμ της φωτογραφίας είναι το ummagumma
2) στο album των Queen Innuendo και των Pink Floyd "The Wall" υπάρχει τραγούδι με τον τίτλο "The show must go-on" .
3) Το τραγούδι και ο δίσκος πήρανε το τίτλο από μια μητέρα η οποία εκείνη την εποχή είχε βάλει βηματοδότη που λειτουργούσε με ατομική ενέργεια!
4) Ο Alan Parsons ήτανε μηχανικός στα album των Pink Floyd: Atom Heart Mother και Dark Side of The Moon
5-1) To There is No Way Out Of Here το έγραψε ο Gilmour και είναι στο album "too many crooks" ενός συγκροτήματος των Unicorn, υπάρχει όμως και στο δικό του album με τίτλο "David Gilmour".
5-2) To "opel" είναι στο ομώνυμο album του Syd Barret
5-3) To Lets get metaphysical είναι στο album About Face του David Gilmour

Reaction score
0
Τζαμπα πηγαν 45 κιλα μελομακαρονα και 10 κιλα κουραμπιεδες :cry: φορτωτικη στο σπιτι του Δημητροπουλου.....
Γιωργο τωρα ξερεις για τα κιλα !!

Reaction score
0
Επειδή το καλό πράγμα ναι μεν αργεί, αλλά αυτό εδώ φτάνει στα επίπεδα του γελοίου, μήπως πρέπει να αλλαξουμε τα "δώρα" με κάτι άλλο?

Εμένα δεν θα με χαλούσε κάτι τέτοιο:
http://www.play.com/play247.asp?pa=srmr&page=title&r=R2M&title=842093

Widescreen
Dolby Digital (5.1) ; DTS
Duration 2 hours 9 minutes

Due for release 6/2/06

V

VIDEOMIX

Guest
Ααααα, δεν "παίζω".
Εαν ήταν για τους whitesnake θα είχα πάρει μέρος και εγώ στον διαγωνισμό.

Reaction score
7
Παιδιά συγχαρητήρια σε όλους.Καλή η κομπίνα με το glossy χαρτί.Το έχω ήδη ετοιμάσει για τον προβολέα.Και φυσικά μπράβο και στους δυο νικητές.Ελπίζω ο Νικόλας να μας "φτιάξει" και εμάς αφού παραλάβει το Pulse...;)

Reaction score
7
Εγώ είπα.Δέχομαι και μεταχειρισμένους προβολείς ή μεταχειρισμένα ηχεία σε άριστη κατάσταση...Οπότε αν κάποιος πάρει τον προβολέα αυτομάτως δεσμεύεται να μου παραδώσει τον παλιό του αν έχει.Το ίδιο και για τα ηχεία...:D

Reaction score
51
Δυστυχώς:!!!!!!
http://www.brain-damage.co.uk/news/0601293.html και
http://www.brain-damage.co.uk/news/0601251.html!!!

Από την επίσημη πηγή μεταφέρω:
...As many of you know, the release date has been delayed time and time again - this was to include technical additions and modifications. The new release date for the DVD should give them enough time to ensure all is working fine on the DVD, and will be in the stores on September 18th, 2006, worldwide......
...Date posted: 29 January 2006!!!!

Reaction score
51
Κατόπιν της μη αναμενόμενης μεγάλης καθυστέρησης του Pulse!!!!, θα ήθελα να παρακαλέσω τα μέλη και νικητές giotamike & Nick Greek!!!! να επικοινωνήσουν μαζί μου, αν και εφ'οσον θα επιθυμούσαν στην θέση του, κάποιο άλλο DVD της προτιμήσεως τους!!!

Θα ήθελα να γράψουν στο thread αυτό την προτίμηση τους και έτσι αναλόγως θα πράξουμε!!! :D :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas