3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων

m_v

Reaction score
24
3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων που αγόρασα πριν 5-6 χρόνια αλλά τελικά δεν χρησιμοποίησα.
Για χρήση home cinema (κυρίως για ταινίες δράσης).
Τοποθετούνται στο κάτω μέρος των επίπλων και παράγουν δονήσεις (όχι ήχο) στις χαμηλές συχνότητες.
Τα χαρακτηριστικά που μου είχαν δοθεί:
* 100 Watt
* 4 Ohm
* 28-55 Hz
* Abmessungen: 118(85) x 30 mm
Το ένα κουτί το έχω ανοίξει, τα άλλα 2 είναι όπως τα παρέλαβα

Τιμή 50€ και τα 3 μαζί

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: 3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων

Και βλεπεις την γρια διπλα καθε φορα που βαζεις ταινια για δεις να τρεχει να σωθει γιατι πιστευει πως κανει σεισμο!

m_v

Reaction score
24
Και πως τα συνδεεις στο home cinema?Πανω στον ενισχυτη.
Συνδέονται σε ενισχυτή όπως κάθε μεγάφωνο ή ηχείο (όχι όμως παράλληλα με άλλο ηχείο, η αντίστασή τους είναι μόνο 4Ω

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Re: 3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων

Συνδέονται σε ενισχυτή όπως κάθε μεγάφωνο ή ηχείο (όχι όμως παράλληλα με άλλο ηχείο, η αντίστασή τους είναι μόνο 4Ω
Δηλαδη αν εχεις εναν ενισχυτη 5.1 και του εχεις βαλει κανονικα ηχεια πανω 5.1 θα πρεπει να βγαλεις καποιο ηχειο για να μπει αυτο?

m_v

Reaction score
24
Re: Απάντηση: 3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων

Και βλεπεις την γρια διπλα καθε φορα που βαζεις ταινια για δεις να τρεχει να σωθει γιατι πιστευει πως κανει σεισμο!
Μου θύμησες τις δοκιμές ενός diy sub στο προηγούμενο διαμέρισμα που έμενα!

m_v

Reaction score
24
Re: Απάντηση: Re: 3 "μεγάφωνα" δόνησης επίπλων

Δηλαδη αν εχεις εναν ενισχυτη 5.1 και του εχεις βαλει κανονικα ηχεια πανω 5.1 θα πρεπει να βγαλεις καποιο ηχειο για να μπει αυτο?
Εάν όλα τα διαθέσιμα κανάλια χρησιμοποιούνται θα χρειαστεί αλλος τελικός, κάποιος χωρίς απαιτήσεις γιατί δεν θα παραχθεί ήχος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas