32 inch LCD

zac

Reaction score
0
Γεια χαρα!

Μια ακόμα ερώτηση για τρο ιδιο θέμα:
Ψάχνω για LCD στις 32 ιντσες. Πηγα μια βόλτα από το Πλαίσιο & MEDIA MARKT αλλά ομολογώ ότι εκεί μπερδεύτηκα περισσότερο βλέποντας δεκαδες οθόνες μπροστά μου και χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι διαφορές έχουν μεταξύ τους.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μια οικονομική λύση που να παιζει καλά το τηλεοπτικό σήμα μια και γι΄αυτό προορίζεται κυρίως. Ειμαι μεταξύ της LG 32LB75 και της Philips PFL7762D.
Εχετε καμιά άποψη γι΄αυτές ή καμιά αλλη πρόταση στην κατηγορία ?

thnx

Reaction score
0
Απάντηση: 32 inch LCD

Γεια σου! :happy_4:

Θά ήθελα κάποιες... διευκρινίσεις...:happy_9:

Σε τι απόσταση θα την βλέπεις;
Πόσο είναι το budget σου;

Reaction score
0

zac

Reaction score
0
Βασικά για 37αρα πηγαινα αρχικά αλλά η γυναίκα μου θέλει 32....:)
Υστερα, υπαρχουν μια σειρα από αλλους παράγοντες που με κανουν να κοιταω τις 32αρες
πχ, λογω μικρου παιδιού και της γυναίκας που το κραταει τα πρωινά, η συγκεκριμένη ΤV θα ανοίγει στις 7 το πρωί και θα κλίνει στις μια το βράδυ (με ενα διαλειμμα 2-3 ώρες το μεσημέρι). Οπότε υπο τέτοιες συνθήκες δεν ξέρω ποσο λέει να έχεις μια 40αρα πχ και να καίει όλη μέρα (βλ.κατανάλωση, φθορά κλπ)
Μετά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δυνατότητα να δω dvd παρα μονο το κινουμενα σχέδια που βάζει η κόρη μου (2 χρονων), πάλι αναρωτιέμαι αν αξίζει μια μεγάλη οθόνη για να βλέπω στην καλύτερη ειδήσεις και κανένα σηριαλ.

Πάλι αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί θεωρούνται οι 32 μικρές σήμερα, μια που μεχρι πριν 2-3 χρόνια επαιρνες 29αρα 4:3 και σου φαινόταν τεράστια.

Αυτά.... ελπίζω να μην έγινα κουραστικός

Reaction score
0
Απάντηση: 32 inch LCD

Κι εγώ για 32'' πήγαινα, αλλά πήγα και την είδα σε έναν φίλο μου, και όσο πέρναγε η ώρα και συνήθιζα, τόσο πιο μικρή μου φαινότανε...
Εδώ, άλλοι έχουν την άποψη ότι σε αυτή την απόσταση είναι μικρές και οι 42άρες..:happy_9:
Πάντως με την 37άρα που έχω σπίτι 4 μήνες τώρα, δεν θα με ενοχλούσε και 42άρα.. (την 37άρα την νιώθω σαν κανονική ας πούμε..)
Αυτά :happy_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: 32 inch LCD

Πάλι αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί θεωρούνται οι 32 μικρές σήμερα, μια που μεχρι πριν 2-3 χρόνια επαιρνες 29αρα 4:3 και σου φαινόταν τεράστια.

Αυτά.... ελπίζω να μην έγινα κουραστικός
Αυτη είναι ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ με 37'' 16:9 σε ΥΨΟΣ.
Και λόγω του wide της οθόνης, σου "φαίνεται" μικρότερη...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523