32LG3000 Ανοιγει όποτε θέλει

Μηνύματα
4
Reaction score
0
Καλησπερα,
καταρχας δεν εχω ιδιαιτερη επαφη με lcd τηλεορασεις.
Ας παμε στο θεμα μας τωρα.
Έχω αυτη την τηλεοραση 32LG3000 οταν παταω να ανοιξει π.χ. εναν αριθμο, τρώει σκάλωμα και αυξομειωνεται το μεγεθος απο το κοκκινο λαμπακι που εχει κατω δεξια η tv και δεν ανοιγει ή ανοιγει μετα απο ενα καποιο χρονικο διαστημα που μπορει να παρει και ωρες. όταν πατάω το P (program) αργει λιγο αλλα ανοιγει συνηθως σε μερικα δευτερολεπτα. τωρα δεν ανοιγε ουτε με αυτο. την εβγαλα απο την πριζα για καμποση ωρα και οταν την ξαναβαλα ανοιξε μονη της, ομως αφου την εκλεισα παλι δεν ανοιγε.
Έχει κανεις καμμια ιδεα για το τι συμβαινει ;
 

Μηνύματα
473
Reaction score
62
Απάντηση: 32LG3000 Ανοιγει όποτε θέλει

Φίλος κατέχει την SAMSUNG LE40A656A1F και αντιμετωπίζει κάποιο ανάλογο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα καθυστερούσε με όλο ένα και αυξανόμενο ρυθμό να ανοίξει η τηλεόραση και τώρα δεν του ανοίγει καθόλου.
Την έβγαλε και αυτός από την πρίζα αλλά τίποτα.
Επικοινώνησε με το τμήμα service και του είπαν από Σεπτέμβρη θα στείλουν άνθρωπο στο σπίτι για να το ελέγξει γιατί τώρα λόγω διακοπών δεν υπάρχει διαθέσιμο προσωπικό.
 

Μηνύματα
4
Reaction score
0
εμενα ανοιγει μετα απο 4-5 δευτερολεπτα οταν την ξαναβαλω στην πριζα(αφου την εχω αφησει αρκετη ωρα εκτος). Αν την ξανακλεισω ομως αρχιζουν τα ζορια, δηλαδη ανοιγει πολυ σπανια. τι να πω. το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι κανα προβλημα με το ρευμα γιατι ειναι και παλιο το σπιτι ή μηπως κανει reset τιποτα ρυθμισεις οταν μεινει αρκετη ωρα εκτος ρευματος.:120:
 

gstriftos

gilectronikos
Μηνύματα
17.602
Reaction score
4.137
Απάντηση: 32LG3000 Ανοιγει όποτε θέλει

Και στις 2 περιπτώσεις μάλλον μιλάμε για ελλατωματικό τροφοδοτικό.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.078
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top