37 ή 42 1080p, ποια?

Reaction score
0
πολυ ωραια links, και δεν ειχα βρει κανενα review με προχειρο ψαξιμο... Νομιζω αυτες οι 2 (sharp+toshiba) στην 42" εκδοση ειναι οτι πρεπει. Μενει να δω τι παιζει με τιμες οταν ειναι να γινει η αγορα.

ΥΓ: Η sharp συμφωνα με το review δεν εχει component in , ειναι ομως δυνατον? μαλλον λαθος υποθετω. (και το χρειαζομαι!)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: 37 ή 42 1080p, ποια?

Ριξε και μια ματια στη 42΄΄ φιλιπς των 1000€ που εχει το Hitech στο τελευταιο τευχος (θα μου την πουνε παλι για τα τεστ του Hi.!!!)

Reaction score
0
Philips 42" στα 1000? Σιγουρα δε θα ειναι 1080p οποτε δε μου κανει.

Καρατεκα, component ειναι το αναλογικο με τα 3 καλωδια (κοκκινο-μπλε-πρασινο) μονο για video, που περναει και HD σημα (καμια σχεση με composite που ειναι το παναρχαιο κιτρινο για μουφα σημα).

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: 37 ή 42 1080p, ποια?

Philips 42" στα 1000? Σιγουρα δε θα ειναι 1080p οποτε δε μου κανει.

Καρατεκα, component ειναι το αναλογικο με τα 3 καλωδια (κοκκινο-μπλε-πρασινο) μονο για video, που περναει και HD σημα (καμια σχεση με composite που ειναι το παναρχαιο κιτρινο για μουφα σημα).
κι ομως κλειδωνει ! Κι ας ειναι 1024χ768 (μολις διαβασα το τεστ)

Reaction score
0
ΥΓ: Η sharp συμφωνα με το review δεν εχει component in , ειναι ομως δυνατον? μαλλον λαθος υποθετω. (και το χρειαζομαι!)
"Έχει" αλλά δεν είναι στη γνωστή μορφή των 3 RCA αλλά σαν D-Sub (το VGA των PC που λέμε). Δίνουν μαζί και έναν αντάπτορα από 3 RCA -> D-Sub ώστε να μπορείς να συνδέσεις συσκευές με component-out.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δε μπορείς να έχεις συνδεδεμένο PC και άλλη συσκευή με component ταυτόχρονα. Είναι σίγουρα έλλειψη αλλά νομίζω ότι κάπως βολεύεται η κατάσταση.

Reaction score
0
Lakiss δε με ενδιαφερει αν μπορει να δεχτει το σημα, αλλα αν μπορει να δειξει ολη την αναλυση :) Αποτι καταλαβα μιλας για plasma 1024x768 οποτε δε με βολευει για διαφορους λογους.

Marvin αυτο δεν ειναι προβλημα , PC θα συνδεεται στα hdmi anyway, οποτε ευχαριστω που το διευκρινησες.

Reaction score
0
Κάπου εδώ στο forum διάβασα ότι οι sharp δε φοράνε το ίδιο πάνελ, ανάλογα τη διάσταση. Ότι δηλαδή η 37αρα και η 46αρα έχουν καλύτερο πανελ από τη 42άρα της ίδιας σειράς. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.620
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75