37-42 εσεισ τι θα διαλεγατε?

Reaction score
0
Παιδια μεχρι τα Χριστουγενα θελω τηλ στις 37 η 42 ιντσες.Εσεις τη προτεινετε?Εχω διαβασει σχεδον ολλα τα αρθρα κ μια ακρη δεν εχω βγαλει.Θελω να ειναι Full HD,να παιζει 1080ρ και οταν τη συνδεσω με τον Η/Υ να μου υποστιριζει αυτη την αναλυση.Τωρα αν ξερεται κ Κανα μοντελο που να εχει Και PIP PAP ακομα καλυτερα.Νωμιζω οτι ζηταω πολλα αλλα αλλα θα την κρατησω για καμοια 5ετια

Reaction score
1
Για να δεις την αυξημένη ευκρίνεια του 1080p από, ας πούμε 3-4μέτρα, τότε 42.
Οι 37 είναι λίγες και αν θα πας σε αυτό το μέγεθος, το full ΗD ίσως να είναι πεταμένα λεφτά.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
AMOI LC37A1E
SHARP Aquos LC-37 XD1E
SONY KDL-40X2000
ΑΜΟΙ LC 42T1E
SAMSUNG LE-40F71B

Αυτές είναι για μένα οι καλύτερες επιλογές για full 1080p τηλεόραση...

Ανάλογα με τα χρήματα που έχεις επιλέγεις.

Σίγουρα οι ΑΜΟΙ και Sharp δέχονται 1080p από PC χωρίς overscan / underscan.

Υ.Γ. Δεν πρότεινα την 42άρα Sharp γιατί διαθέτει πάνελ προηγούμενης γενιάς...

Υ.Γ. 2 Πάντως στα χρήματα αυτά υπάρχει και η Sony KDS-55A2000 οπίσθιας προβολής με τεχνολογία SXRD και 55 ίντζες. Μόνο πρόβλημα τα 48 εκατοστά βάθος... http://www.sony.gr/view/ShowProduct...Type=Overview&category=TVP+Rear+Projection+TV

HV

Reaction score
0
Αν δεν θελει να την κανει καδρο οπως δεν θελω ουτε εγω τα 48 εκατοστα δεν ειναι προβλημα.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Παίρνοντας αφορμή από την ερώτηση, θα ήθελα, κι ας είμαι ελαφρώς off-topic, να προτείνω το εξής:

Πλησιάζουν οι γιορτές και πολλοί είναι εκείνοι που προχωρούν τέτοια εποχή στην αγορά νέας τηλεόρασης. Επειδή δεν κατέχουν όλοι το ίδιο τα τεχνικά θέματα που κάνουν δύο παρόμοιες τηλεοράσεις να έχουν μεταξύ τους χαώδεις διαφορές (μια και ο καιρός της CRT που αν "έδειχνε καλά" στο μαγαζί την έπαιρνες κι έφευγες έχει περάσει), οι περισσότεροι επιλέγουν είτε αυτήν που για κάποιο (?) λόγο είναι η φθηνότερη, είτε αυτήν με το καλύτερο design, είτε, στην καλύτερη περίπτωση, με βάση ένα-δυο τεχνολογικά ζητούμενα που τυχαίνει να γνωρίζουν ενώ τα άλλα τα αγνοούν, με αποτέλεσμα να δαπανούν ένα ούτως ή άλλως όχι ευκαταφρόνητο ποσό για κάτι που τελικά δεν θα τους ικανοποιήσει και σίγουρα δεν θα είναι future-proof.

Μήπως λοιπόν κάποιος με γνώσεις επί του θέματος θα είχε τη διάθεση να συμβουλέψει τους υπόλοιπους σχετικά με κάποια λίγα πράγματα που θα πρέπει να αναζητήσουν ή να ρωτήσουν στο κατάστημα αγοράς, μια και είναι γνωστό ότι υπάρχουν πράγματα που κανένας πωλητής δεν θα σπεύσει να τους τα πει, ιδιαίτερα στα πολυκαταστήματα όπου ορισμένα πράγματα ο πωλητής τα αγνοεί και ο ίδιος;

Reaction score
0
Χρηστο εχεις ακουσει για τα προβληματα που εχει η Sharp με banding και θορυβο απο την ρυθμιση του backlight;

Διαβασα κατι σχετικο στο αγγλικο forum αλλα τα αγγλικα μου δεν ειναι τοο καλα, μαλιστα καποιοι αλλαξαν και τηλ αλλα το προβλημα συνεχιζεται και περιμενουν λυση απο τη Sharp.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef