3D Μάχη

Reaction score
5.672
εφοσον θα τα σκασεις που θα τα σκασεις τα ευρω παρε οτι καλυτερο υπαρχει ...
ειναι τεραστια η διαφορα με τις αλλες
για την ΠΑΝΑΣΟΝΙΚ λεω ...

Reaction score
0
Απάντηση: 3D Μάχη

Να μπορουσαμε να παιξουμε και αφοβα παιχνιδια πανω της θα ηταν υπεροχα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: 3D Μάχη

Στο public θα δεις διπλα-διπλα και τις δυο. Samsung & Panasonic.
Προσωπικα μ αρεσε περισσοτερο η δευτερη. Περισσοτερο βαθος και καλλυτερη αισθηση του τρισδιαστατου.

Αν δες σκετη την Samsung βλεπεις μια καταπληκτικη τηλεοραση. Αλλα οταν πας μετα στην Panasonic δεν το πιστευεις οτι μπορει να υπαρχει να υπαρχει βελτιωση σ αυτο που εβλεπες νωριτερα.
Φίλε μου έπαιζαν και οι δυο το ιδιο demo? Και εάν ναι μήπως ήταν demo της panasonic; Τίς είδα και εγώ τις τηλεoράσεις δίπλα δίπλα στο πλαίσιο Αλίμου να παίζουν και οι δυο το demo της panasonic και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως η panasonic είχε πιο έντονο popup και βάθος. Αναρωτιέμαι όμως μήπως το demo είναι optimized για panasonic γι' αυτό και οι διαφορές. Πάντως είμαι σε δίλλημα εάν θα πρέπει να πάω για τεχνολογία plasma μιάς και η κύρια χρήση που θα έχει η τηλεόραση στην περίπτωση την δική μου θα είναι ταινίες απο htpc και παιχνίδια σε κονσόλα και δεν θέλω να είμαι στην μπρίζα μπάς και έπαιξα πολλές ώρες και πρέπει να σταματήσω για τον φόβο του burn in. Κάπου διάβαζα έναν όδηγο στρωσίματος των plasma και έφτανε τις 1000 ώρες!? Ούτε αυτοκίνητο να ήταν, αρκετά άγχη έχω στην ζωή μου, δεν χρειάζομαι ένα παραπάνω, μάλλον δεν κάνει για μένα η τεχνολογία plasma. Απο την μία ακούω ότι τα προβλήματα burn in έχουν ξεπεραστεί αλλά απο την άλλη όλοι προτείνουν στρώσιμο και γενικότερα προσοχή.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Re: Απάντηση: Re: 3D Μάχη

Φίλε μου έπαιζαν και οι δυο το ιδιο demo? Και εάν ναι μήπως ήταν demo της panasonic; Τίς είδα και εγώ τις τηλεoράσεις δίπλα δίπλα στο πλαίσιο Αλίμου να παίζουν και οι δυο το demo της panasonic και οφείλω να ομολογήσω ότι όντως η panasonic είχε πιο έντονο popup και βάθος. Αναρωτιέμαι όμως μήπως το demo είναι optimized για panasonic γι' αυτό και οι διαφορές. Πάντως είμαι σε δίλλημα εάν θα πρέπει να πάω για τεχνολογία plasma μιάς και η κύρια χρήση που θα έχει η τηλεόραση στην περίπτωση την δική μου θα είναι ταινίες απο htpc και παιχνίδια σε κονσόλα και δεν θέλω να είμαι στην μπρίζα μπάς και έπαιξα πολλές ώρες και πρέπει να σταματήσω για τον φόβο του burn in. Κάπου διάβαζα έναν όδηγο στρωσίματος των plasma και έφτανε τις 1000 ώρες!? Ούτε αυτοκίνητο να ήταν, αρκετά άγχη έχω στην ζωή μου, δεν χρειάζομαι ένα παραπάνω, μάλλον δεν κάνει για μένα η τεχνολογία plasma. Απο την μία ακούω ότι τα προβλήματα burn in έχουν ξεπεραστεί αλλά απο την άλλη όλοι προτείνουν στρώσιμο και γενικότερα προσοχή.
100 ώρες στρωσίματος φτάνουν και περισσεύουν. Τις ταινίες στο htpc γιατί τις φοβάσαι; Δεν είναι ότι θα αφήνεις σε ακινησία το image του desktop. Για το demo μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά ειλικρινά δε διάβασα ούτε ένα review που να παρουσιάζει τις άλλες 3d τηλεοράσεις καλύτερες απο την vt20. Τυχαίο; Δε νομίζω. Άποψη μου, αν σκοπός της αγοράς σου είναι το 3d, απλά μην αγοράσεις ακόμα. Του χρόνου που θα υπάρχει επιτέλους στοιχειώδες υλικό και θα έχουν βγεί προδιαγραφές 3d (thx) και βελτιωμένα μοντέλα (πιστεύω στις ίδιες τιμές) χτυπάς. Αν πάλι θέλεις μια καλή 2d τηλεόραση, απλά διάβασε τα reviews και δες μόνος σου (με τα μάτια σου) τι σου αρέσει περισσότερο.
Συμμερίζομαι τις ανησυχίες σου για τα κουσούρια τον plasma, αλλά πίστεψε με δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό απο το clouding και την ανομοιομορφία του panel, που έχω δει στις περισσότερες lcd, τις μηδαμινές γωνίες θέασης που σου δίνουν και τον ελάχιστο τοπικό έλεγχο που έχουν πάνω στο panel τους. Το χειρότερο είναι ότι με το πέρασμα του χρόνου δε βελτιώνονται, αλλά απομακρύνονται ακόμα και απο την πιο επιτυχημένη παραλλαγή τους. (local dimming)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef