3D Μάχη

Reaction score
1
Παιδιά μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξω τηλεόραση και από ότι βλέπω θα κινηθώ προς μια 3D παρόλο που ακόμα δεν υπάρχει υλικό, αλλά καλύτερα να την έχω την δυνατότητα.
Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε 2, την [URL="http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10052621"]Samsung UE55C8000 3D LED[/URL] και την
LG .55LX9500. Οι οποίες από ότι έχω δει στο ίντερνετ είναι ότι καλύτερο παίζει αυτή την στιγμή. Την πρώτη την έχω δει από κοντά και όντως είναι super, την άλλη δεν την έχω δει (αλήθεια την έχει κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, να την δούμε?).
Θέλω να ακούσω γνώμες, η χρήση που θα της κάνω, θα είναι κυρίως HD mkv, Bluray και Xbox360-PS3, για 3D βλέπουμε και θα μπει σε ένα χώρο πολύ μεγάλο, για αυτό και οι πολλές ίντσες.
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: 3D Μάχη

Eχω την c8000,ειχα παραγγειλει την LG 8500 σε 55αρα αλλα διαπιστωσα πως κολλουσε σε αρχεια απο το pc οποτε παρε αφοβα SAMSUNG !

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Κοίτα και για την 3d της Πανασονικ για να έχεις και μια δεύτερη άποψη.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664

Έτσι είναι Γιώργο, όμως αναφέρομαι καθαρά στο κομμάτι της υλοποίησης του 3D: δεν είχα την ευκαιρία να τη δω ακόμα, αλλά οι αναφορές από τη VT20 μιλάνε για πλήρη απουσία του φαινομένου cross-talk.
Κάτι που δεν ισχύει απόλυτα πχ για τις υλοποιήσεις της Samsung, τις οποίες πιθανότατα αρκετοί από εμάς είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ή και ν'αγοράσουν -όχι ότι είναι κακές κι αυτές πάντως.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: 3D Μάχη

Έτσι είναι Γιώργο, όμως αναφέρομαι καθαρά στο κομμάτι της υλοποίησης του 3D: δεν είχα την ευκαιρία να τη δω ακόμα, αλλά οι αναφορές από τη VT20 μιλάνε για πλήρη απουσία του φαινομένου cross-talk.
Πλήρης απουσία δεν θα το έλεγα,αλλά είναι λίγο.
Πάντως σε σκηνές με γρήγορη κίνηση αυξάνεται.
Ειδικά αν κάποιος ψάχνει να το βρεί,έχοντας εστιάσει την προσοχή του στό πότε θα παρουσιαστεί θα ενοχληθεί σε γρήγορες σκηνές.
Αν αποφασίσει απλά να βλέπει την ταινία τότε είναι λίγες οι φορές που θα το εντοπίσει.
Επίσης έχω την υποψία ότι όσοι βλέπουν rainbow μάλλον είναι πιό ευαίσθητοι σε αυτό το θέμα.

Reaction score
0

Στην εκθεση ξερετε αν θα υπαρχει η Sony HX800 και HX900?

Reaction score
152

σημερα ειδα στο Πλαισιο την 50αρα 3Δ της Πανασονικ....
συνοδευοταν απο το ΒΤ300 της ιδιας εταιριας και ομολογω οτι σε λιγα λεπτα αναπολησα την βραδια που ειχα δει το Αβαταρ στο σινεμα....

α-ψ-ο-γ-η.

μονο που οι ιντσες ειναι λιγες ακομα και οταν μιλαμε για 50....

exs

Reaction score
3
Κάποιες προφανείς απορίες:
Αξίζει να πάρει κάποιος 3d tv με βάση βέβαια το μέγεθός της(50inch);
Δεν είναι μικρή οθόνη σε σχέση με τη θέση μας απέναντί της(3-4μ);
Δε θα ήταν καλύτερα να βγούν πρώτα οι προβολείς 3d;

Reaction score
152

προσωπικα θα προτιμισω τον προβολεα,γιατι το μεγεθος οντως μετραει....

βεβαια υπαρχουν και πολλοι που δεν γουσταρουν/δεν μπορουν/δεν τους επιτρεπεται να βαλουν,οποτε θα αρκεστουν σε μια μεγαλη (χα,χα,χα) τβ.....

Reaction score
1
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ότι κατάλαβα ακόμα το "τέλειο" δεν υπάρχει και λογικό βεβαία, γιατί είναι πολύ πρώιμες οι υλοποιήσεις.
Τώρα για να καταλάβω η LG δεν υπάρχει πουθενά στην Θεσσαλονίκη να την δω, ε?
Την Panasonic θα την δω σήμερα αν μπορέσω.
Και όσον αφορά την έκθεση 3D ποια εννοείτε?
Ευχαριστώ

Reaction score
4.250
Απάντηση: Re: 3D Μάχη

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Από ότι κατάλαβα ακόμα το "τέλειο" δεν υπάρχει και λογικό βεβαία, γιατί είναι πολύ πρώιμες οι υλοποιήσεις.
Τώρα για να καταλάβω η LG δεν υπάρχει πουθενά στην Θεσσαλονίκη να την δω, ε?
Την Panasonic θα την δω σήμερα αν μπορέσω.
Και όσον αφορά την έκθεση 3D ποια εννοείτε?
Ευχαριστώ
Στο public θα δεις διπλα-διπλα και τις δυο. Samsung & Panasonic.
Προσωπικα μ αρεσε περισσοτερο η δευτερη. Περισσοτερο βαθος και καλλυτερη αισθηση του τρισδιαστατου.

Αν δες σκετη την Samsung βλεπεις μια καταπληκτικη τηλεοραση. Αλλα οταν πας μετα στην Panasonic δεν το πιστευεις οτι μπορει να υπαρχει να υπαρχει βελτιωση σ αυτο που εβλεπες νωριτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7