3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Αυτό είναι το πιο σημαντικό που έπρεπε να αναφέρεις στο αρχικό πόστ!!!! Πάω να κατεβάσω κανένα fullsbs :)
Ο τίτλος του Post τα λέει όλα από μόνος του φίλε μου!!
Απλά θέλει λίγο ψάξιμο στο Τι είναι Τι...... ;-)

3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glasses)

Reaction score
0
Re: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyph Glas

Μόλις παράγγειλα και τα COLORCODE 3D τα κανονικά γυαλιά, γιατί είμαι κάποιους μήνες με τα χάρτινα και είμαι πολύ ικανοποιημένος, και εντάξει δεν έχουν καμία σχέση οι φακοί των χάρτινων με τα κανονικά... ;-)
http://www.colorcode3d.dk/picview.asp?pid=396
http://www.colorcode3d.dk/group.asp?group=118

Τα παράγγειλε και ένα φιλαράκι από ένα άλλο παρόμοιο forum που μιλάγαμε στο τηλ...
Και οπότε θα σας πούμε πλήρεις εντυπώσεις εις διπλούν.... ;-)

Reaction score
10

καλημερα, στα παρακατω βηματα δεν με αφηνει να βαλω ffdshow (δεν μου το βγαζει ως επιλογη...) εχω κατεβασει το 64bito ffdshow αυτο φταιει; Αν μπορει καποιος να βοηθησει παρακαλω

"2. Stereoscopic Player
Τρέχουμε το Stereoscopic Player
Πάμε File-Settings (το έχω στα Αγγλικά, ρυθμίζετε την γλώσσα με το που ανοίγουν οι επιλογες)
Και μετά βάζουμε τις επιλογές σύμφωνα με τις εικόνες που δίνω στις παρακάτω διευθύνσεις!!

http://img225.imageshack.us/i/playback.jpg
http://img707.imageshack.us/i/decodert.jpg
"

Reaction score
0

3D εστί δύο ανεξάρτητες εικόνες, μία για το κάθε μάτι, όπως τα View Master που βλέπαμε μικροί......
Ναι είναι τόσο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!! (βλέπε 3D TVs για μερικούς)
Στην κυριολεξία οι 3D Tvs είναι View Master, απλά δεν το κρατάμε το φοράμε σε γυαλιά...
Οτι πιο κορυφαίο και οικονομικό συνάμα υπάρχει αυτή την στιγμή είναι το ColorCode 3D, το οποίο υπερασπίζει και η Intel, αυτό για τους Intelάκιδες, το οποίο το υποστηρίζει με διαφορετική ονομασία Intel Intru 3D:
http://software.intel.com/sites/bil.../intru-3d/?wapkw=(intru+3d)#/featured-article
http://wn.com/InTru3D

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

PowerDVD 10, και WinDVD 10, παίζουν καλά anaglyph ακόμα και το AVATAR!
COLORCODE 3D!!!
Ο πιο εξελιγμένος κώδικας Anaglyph Full Color 3D που υπάρχει μέχρι στιγμής!!
Είναι πρότυπο που ανήκει στην συγκεκριμένη εταιρία, και δεν έχει καμία σχέση με το Red-Cyan, γιατί απλά το Μπλε στους φακούς του δεν είναι Μπλε και το Κόκκινο δεν είναι Κόκκινο!!
Είναι συνδυασμός χρωμάτων, ξεχωριστός για τον κάθε φακό, που συνδυάζεται άψογα με την επέμβαση που γίνεται στην εικόνα, πριν φιλτραριστούν οι εικόνες από τους φακούςκαι μετά στα μάτια μας!!

Uploaded with ImageShack.us

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Πρέπει και οι ταινίες να είναι έτσι κωδικοποιημένες νομίζω, ή κάνω λάθος? εάν θέλουν και ειδική κωδικοποίηση
τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κάποια, εάν παίζουν και οι υπάρχουσες ταινίες, αυτό θα είναι ένα ατού
για την τεχνολογία COLORCODE 3D!
Περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Ana

Πρέπει και οι ταινίες να είναι έτσι κωδικοποιημένες νομίζω, ή κάνω λάθος? εάν θέλουν και ειδική κωδικοποίηση
τότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε κάποια, εάν παίζουν και οι υπάρχουσες ταινίες, αυτό θα είναι ένα ατού
για την τεχνολογία COLORCODE 3D!
Περιμένουμε να μας πείς εντυπώσεις!
Κάνεις λάθος φίλε μου.....
Το θέμα μας είναι να μπορούμε να δούμε όλα τα MKV 3D αρχεία, όπως λέει και ο τίτλος του Post........................................ ;-)
Τα μετατρέπει ανάλογα ο Stereoscopic Player!!
Δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.
Αρκεί να έχεις τις γνώσεις πάνω στο τι εστί 3D.... ;-)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQuality Anaglyp

Έχω την άποψη ότι αν κάτι δεν έχει φτιαχτεί από την αρχή για προβολή 3D ότι μετατροπή κι’ αν του κάνεις δεν πρόκειται να πάρεις σωστό αποτέλεσμα, απλά έχει κάποια αίσθηση 3D.
Πάρτε παράδειγμα το upscale σήματος SD σε HD, shit in shit out.
Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχου διάφορα μειονεκτήματα στη λύση που προτείνει ο konstantinos77, όμως όλα είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου σε κάποιον αρέσει σε άλλον όχι.
Σε εμένα προσωπικά π.χ. δεν μου έκανε καμία εντύπωση το 3D του Sony VPL-VW90
Πάντως χωρίς δοκιμή είναι καλό να μην βγάζουμε συμπεράσματα
Τη 2D εικόνα του κινηματογράφου την φτάσαμε, ίσως την ξεπεράσαμε, σε οικιακή προβολή έπειτα από εξέλιξη χρόνων, μην έχουμε την απαίτηση να έχουμε κινηματογραφικό 3D στο σπίτι από την πρώτη γενιά.

Reaction score
0

Έχω την άποψη ότι αν κάτι δεν έχει φτιαχτεί από την αρχή για προβολή 3D ότι μετατροπή κι’ αν του κάνεις δεν πρόκειται να πάρεις σωστό αποτέλεσμα, απλά έχει κάποια αίσθηση 3D.
Πάρτε παράδειγμα το upscale σήματος SD σε HD, shit in shit out.
Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχου διάφορα μειονεκτήματα στη λύση που προτείνει ο konstantinos77, όμως όλα είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου σε κάποιον αρέσει σε άλλον όχι.
Σε εμένα προσωπικά π.χ. δεν μου έκανε καμία εντύπωση το 3D του Sony VPL-VW90
Πάντως χωρίς δοκιμή είναι καλό να μην βγάζουμε συμπεράσματα
Τη 2D εικόνα του κινηματογράφου την φτάσαμε, ίσως την ξεπεράσαμε, σε οικιακή προβολή έπειτα από εξέλιξη χρόνων, μην έχουμε την απαίτηση να έχουμε κινηματογραφικό 3D στο σπίτι από την πρώτη γενιά.
Ακριβώς φίλε μου gkontoletas!!
Πρώτα δοκιμάζουμε και μετά κρίνουμε.....;-)
Και αν υπάρχουν και προβλήματα, τις περισσότερες φορές, με λίγο παραπάνω ψάξιμο ή και βοήθεια λύνονται....;-)
Και ο οδηγός που έφτιαξα είναι για αναπαραγωγή αρχείων που είναι αποκλειστικά,από την εταιρία,για αναπαραγωγή 3D!! (κοινώς τα αρχεία είναι 3D,stereoscopic ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τα.... ;-) )
Αυθεντικά 3D αρχεία, είναι μόνο αυτά που έχουν ξεχωριστή εικόνα για κάθε μάτι..... Ε και εμείς με αυτά τα αρχεία παίζουμε στον οδηγό που έφτιαξα.... ;-)
Σας αφήνω για τώρα, πάω για 3D ταινιούλα πάλι... με ColorCode πάντα... ;-)

Reaction score
0

Φίλε Κωνσταντίνε, αν και είπες να πάρουμε ένα συγκεκριμένα ζευγάρι γυαλιά, εγώ δεν σε άκουσα και πήγα και πήρα κάποια φτηνά από το ebay... πέντε ζευγάρια με λιγότερο από 4 ευρώ... έτσι για τις δοκιμές να μην λυπηθώ να τα πετάξω... μετά βλέπουμε...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180590588719

Reaction score
0

Φίλε Κωνσταντίνε, αν και είπες να πάρουμε ένα συγκεκριμένα ζευγάρι γυαλιά, εγώ δεν σε άκουσα και πήγα και πήρα κάποια φτηνά από το ebay... πέντε ζευγάρια με λιγότερο από 4 ευρώ... έτσι για τις δοκιμές να μην λυπηθώ να τα πετάξω... μετά βλέπουμε...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180590588719
Εντάξει, καλά έπραξες, απλά εγώ έδωσα τις συμβουλές μου για να μην πετάξετε καθόλου λεφτά... ;-)
Πες μου εντυπώσεις, αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα με τα συγκεκριμένα γυαλιά... ;-)

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Τέτοια αγαπητέ karasardelis γυαλιά έχω και εγώ, όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα γυαλιά του COLORCODE 3D, αυτό είναι αλήθεια,
για να δούμε τις διαφορές που λέει ο φίλος μας, θα πρέπει να προμηθευτούμε και τα ανάλογα γυαλιά!
Όσο για αυτά που λέει ο φίλος gkontoletas έχει δίκιο, αλλά εδώ παλεύουμε να απολαύσουμε 3D χωρίς να πληρώσουμε
τα τεράστια ποσά που ζητάνε οι εταιρίες, οι οποίες στο κάτω κάτω, ακόμα δεν έχουν καταλήξει ποια τεχνολογία 3D θα χρησιμοποιήσουν.
Και θα κάνω και μιά ερώτηση, ας υποθέσουμε οτι το 3D του COLORCODE στοιχοίζει 100 ευρώ, και δίνει μια Α ποιότητα
το 3D του sony με τα 7000 ευρώ, έχει την ανάλογη αύξηση ποιότητας ας πούμε 1000% επάνω? γιατί εγώ δεν είμαι της γνώμης
οτι πάντα παίρνεις αυτό που πληρώνεις! μερικές φορές παίρνεις αυτό που σε ''ψήνουν'' να πάρεις!!!

Reaction score
0

Τέτοια αγαπητέ karasardelis γυαλιά έχω και εγώ, όμως δεν έχουν καμία σχέση με τα γυαλιά του COLORCODE 3D, αυτό είναι αλήθεια,
για να δούμε τις διαφορές που λέει ο φίλος μας, θα πρέπει να προμηθευτούμε και τα ανάλογα γυαλιά!
Είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο... αλλά για τις πρώτες δοκιμές είναι μια χαρά και θα μου μείνουν για να δώσω και σε κανέναν φίλο να παίξει... :107:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: 3D HD ANAGLYPH STEREO 3D!!! (Watch 3D MKV on PC with 3D HighQ

Είμαι σίγουρος ότι έχεις δίκιο... αλλά για τις πρώτες δοκιμές είναι μια χαρά και θα μου μείνουν για να δώσω και σε κανέναν φίλο να παίξει... :107:

Με τα γυαλιά που έχεις θα σε συμβούλευα να δεις υποχρεωτικά αυτό το ντοκιμαντέρ ''Into the DEEP 3D (2010)'' το οποίο είναι 4.22 γίγα!!!
Με Stereoscopic Player ασφαλώς, θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Το μόνο που δεν έχει καλό αυτός ο player, δεν έχει υπότιτλους!!!

Reaction score
0

Το μόνο που δεν έχει καλό αυτός ο player, δεν έχει υπότιτλους!!!
Παρακαλώ διαβάζετε ΠΙΟ προσεχτικά τον οδηγό μου....
Αναφέρομαι ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ στο θέμα των υποτίτλων.....
Εννοείται και αναπαράγονται υπότιτλοι!! σε οποιασδήποτε μορφής αρχεία (είτε είναι ένα αρχείο 3D είτε είναι δύο ξεχωριστά Left-Right)

Αν δεν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν άχρηστο για μεγάλη μερίδα των χρηστών!! ;-)

Το μόνο που χρειάζεται να μάθουν όσοι ασχοληθούν είναι να συγχρονίζουν τους υπότιτλους σε κάθε ταινία, κάτι το οποίο είναι πολύ εύκολο και υπάρχουν και οι ανάλογοι οδηγοί.... ;-)

Reaction score
0

Μόλις έπαθα την Πλάκα μου και εγώ............................
Έχω το Avatar σε 2 Rips (LiG) 15 και 18 giga κοντά, και το δεύτερο δεν το είχα τσεκάρει ακόμα...
Εντάξει καμία σχέση..... το δεύτερο είναι 2 passes και πιο υψηλό bit-rate, και έχει τεράστια διαφορά από το πρώτο Rip...
Επίσης άλλη μία ταινία να τσεκάρεται το ColourCode!!! (εγώ έπαθα πλάκα ακόμα και στην οθόνη του υπολογιστή μου, που μόλις το τσέκαρα................ ;-) )
Αν υπάρχουν διαφορές στο 3D μεταξύ ταινιών???
Υπάρχουν και είναι και Τεράστιες!!!
(πχ resident evil afterlife, μέτρια παραγωγή, Χάλια 3D, ασχολήθηκαν πολύ λίγο γενικά.................... ;-) )

Reaction score
0

Βάζοντας ως όρους αναζήτησης pro-Ana 3D Anaglyph Glasses στο amazon Μου βγάζει τις κάτω επιλογές http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_n...-keywords=pro-Ana+3D+Anaglyph+Glasses&x=0&y=0 .

Ποια να επιλέξω;
Αυτά είναι http://www.amazon.com/Glasses-Pro-A...8YT79OMPJ8WI&s=generic&qid=1297082888&sr=1-23

Γενικά έχεις ξανά παίξει με Red-Cyan?

Αν όχι θα σου πρότεινα να πας στα ColourCode.

Βέβαια, μπορείς να δοκιμάσεις και τα δύο μόνος σου και να πειραματιστείς και να αποφασίσεις από μόνος σου... ;-)

Reaction score
0

Και μιας και είχα μία συζήτηση με έναν αναγνώστη του post σχετικά με τα 3D αρχεία...
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!!
Να προσπαθείτε να βρίσκετε αρχεία MKV 3D σε μορφή είτε SBS (Side by Side) είτε σε δύο ξεχωριστά αρχεία (L-R) και κατά την γνώμη μου μόνο του συγκεκριμένου τύπου αρχεία, γιατί με αυτά τα αρχεία θα έχετε την αρχική ποιότητα και αίσθηση του Blu-Ray 3D!!
Αποφύγετε όσο μπορείτε, κατά την γνώμη μου μην μπαίνετε καν στον κόπο να τα κατεβάσετε, αρχεία τύπου Pre-Rendered Anaglyph,ColourCode, δεν αξίζουν τον κόπο, θα έχετε έντονο ghosting και η αίσθηση του 3D, δεν θα έχει καμία σχέση με το αρχικό υλικό.... ;-)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.975
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou