3D ISSUE - Διαβάστε το περιοδικό TELE-SATELLITE On-Line

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Με την τεχνολογία 3D-ISSUE το Διεθνές περιοδικό TELE - SATELLITE & BROADBAND, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να το διαβάσει ON-Line και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

To περιοδικό είναι το καινούργιο 4-5/2009 και είναι πλήρες μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

Περιέχει 132 σελίδες και όπως καταλάβατε το θέμα του έχει να κάνει με τα δορυφορικά...

Κάντε απλώς ενα "κλίκ" στο περιοδικό...

Reaction score
0
Πολύ καλό! Επιτέλους ένα περιοδικό που δεν είναι γεμάτο διαφημίσεις, έχει τιμές στις παρουσιάσεις/συγκριτικά και μεστά κείμενα... :135:

Σοβαρά τώρα, αυτό το περιοδικό εκτός από την δωρεάν διάθεση, το πουλάνε κιόλας; Γιατί για δωρεάν καλό είναι. Αλλά για να το αγοράσεις, εγώ δεν θα το έκανα... Σαν διαφημιστικό φυλλάδιο μου έκανε...

dil

Reaction score
32
Απάντηση: 3D ISSUE - Διαβάστε το περιοδικό TELE-SATELLITE On-Line

και να το πουλανε σε ενα λογικο κοστος εγω θα το αγοραζα.πολυ καλο

Reaction score
0
Με την τεχνολογία 3D-ISSUE το Διεθνές περιοδικό TELE - SATELLITE & BROADBAND, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον θελήσει, να το διαβάσει ON-Line και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ.

To περιοδικό είναι το καινούργιο 4-5/2009 και είναι πλήρες μεταφρασμένο στα Ελληνικά.

Περιέχει 132 σελίδες και όπως καταλάβατε το θέμα του έχει να κάνει με τα δορυφορικά...

THANKS!!!

:135:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ρε παιδιά τζάμπα είναι.... :121:
όποιος θέλει το διαβάζει και οποιος δεν θέλει το προσπερνά...

Πάντως θυμάμαι κάποια παλιά τευχη τα είχα αγοράσει, πρίν να βγεί on-line. Νομίζω είχε 3-4 ευρώ.
Βγάζει λεφτά απο διαφημίσεις, έχει αρθρα με διάφορα θέματα, εχει αναλυτικούς πίνακες δορυφόρων και το σημαντικό για εμένα είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί. Πολύ ενδιαφέρουσα. Νιώθεις ότι διαβάζεις ενα περιοδικό.

Κάτι βγάζεις πάντως , γιατι δεν βγάζουν και τα άλλα περιοδικά κάποια online εκδοση δωρεάν και όχι την πλήρη φυσικά...:126:

Reaction score
4.909

Το πουλούσαν αλλα εχω τουλάχιστον 8 μηνες να το βρω σε περίπτερο. Ομως το περιοδικό είναι γερμανικό και γινεται κατα λέξη μεταφραση στις υπόλοιπες γλώσσες (παλιά η ελληνική ήταν πολύ κακή, τελευταία έχει βελτιωθεί κάπως) οπότε το θεμα ειναι ότι η ύλη του δεν ανταποκρίνεται ιδιαιτερα στις πραγματικές ανάγκες του ελληνικού κοινού και της ελληνικής αγοράς. Το γαλλικό δορυφορικό περιοδικό βγαζει στο διαδίκτυο τμήμα της ύλης του (αλλά με πληρωμή), καποια στιγμή στο μελλον σίγουρα θα γινει και ανάλογη κίνηση στην Ελλάδα. Προσωπικά πάντως δεν ευχαριστιέμαι το ίδιο το διάβασμα στο χαρτι με αυτό στην οθόνη, η επανάσταση σ αυτά θα γίνει όταν επιτελους θα κυκλοφορήσει ενας καλός reader (τυπου Amazon Kindle - Sony Reader) που θα παίζει όλων των ειδών τα αρχεία και θα έχει ξεκούραστη και εγχρωμη οθόνη με "αίσθηση χαρτιού" (Θα εδινα και 250 ευρω για ενα τετοιο προιόν αλλά ακόμη δεν υπάρχει)

Reaction score
164

Τα περιοδικά δεν θα αντικατασταθούν ποτέ από τέτοιες συσκευές. Είναι προφανές! :126:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

και εμένα μου φαίνεται "κάπως" το διάβασμα περιοδικού σε αυτη την ηλεκτρονική μορφή τύπου Amazon - Sony.
Αλλά όντως εαν ήταν έγχρωμο είχε μια "αίσθηση" ενα "feeling" που λέμε και εμείς οι ...γλωσσομαθείς :109: ότι αυτο που διαβάζεις δεν είναι απλώς ενα κείμενο σε μια οθόνη, τότε θα ήταν ενδιαφέρον.

Σε αυτόν τον τομέα το ink-paper απο το MIT και τον Ελληνα Μιχάλη Μπλέτσα έχει κάνει καλά βήματα, αλλά τη λύση θα τη δώσουν πιστεύω οι οργανικές οθόνες OLED, που έχουν φοβερές δυνατότητες.

Σίγουρα το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό... :126:

Reaction score
164

Βρε δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθούν τα περιοδικά...
Φαντάζεσαι να προσπαθείς να σκοτώσεις μια μύγα με ένα Kindle; :138:

Σοβαρά τώρα, μόνο για ευκαιριακό διάβασμα θα είχα τέτοιες συσκευές... Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά δεν μου κάνει και όρεξη. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα κουβαλάς μια σακούλα βιβλία όπου πας...

Reaction score
4.909

Βρε δεν υπάρχει περίπτωση να αντικατασταθούν τα περιοδικά...
Φαντάζεσαι να προσπαθείς να σκοτώσεις μια μύγα με ένα Kindle; :138:

Σοβαρά τώρα, μόνο για ευκαιριακό διάβασμα θα είχα τέτοιες συσκευές... Δεν έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά δεν μου κάνει και όρεξη. Το μόνο καλό είναι ότι δεν θα κουβαλάς μια σακούλα βιβλία όπου πας...
Και όμως θα αντικατασταθούν και πιθανόν και συντομότερα απο ότι νομίζουμε, το ίδιο και οι εφημερίδες. Τα παιδιά μου δεν αγοράζουν σχεδόν κανένα περιοδικό ή εφημερίδα όταν εγω έτρωγα όλο μου το χαρτζηλίκι στα περίπτερα! Σαν φοιτητής αγόραζα καθημερινά εφημερίδα και τωρα αγοράζω μόνο Σαββατο-Κυριακή (και...αν εχει καλό δώρο!). Σε πρωτη φαση όλα θα συνυπάρχουν σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και στο τελος θα μείνει μόνο η ηλεκτρονική μορφή. Το ίδιο βεβαια θα συμβει και με τα παραδοσιακά κανάλια, αλλά εκει θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο να αντικατασταθούν απο προσωποποιημένους ηλεκτρονικούς οδηγούς που θα σας δειχνουν στην οθόνη μόνο αυτά που πραγματικά θέλετε να δειτε!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940