3d projectors

Reaction score
0
Ειμαι σε δήλημα δεν ξέρω τι να διαλέξω που να αξίζει σε 3d nvidia vision να συνεργάζεται μιας και έχω και τα γυαλιά
είμαι ανάμεσα σε αυτούς που ξέρω μέχρι στιγμής
1)Optoma HD67

2)Acer H5360
Αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε λογική τιμή οκ!
Έχω ένα benq 1024χ768 απλό πέρσυ τον πήρα, αλλά τώρα θέλω 3d. Το πανί είναι 240χ170 και απόσταση 4 μέτρα από το προβολέα.
Να περιμένω? μήπως βγεί κάτι καλύτερο! Είμαι στο ψάξιμο να ευχαριστηθώ 3d nvidia.

Reaction score
80
Απάντηση: 3d projectors

οι 3d που κυκλοφορουν δεν εχουν αναγκη το 3d της nvidia, ερχονται με τα δικα τους γυαλια και εχουν δυνατοτητα αναπαραγωγης 3d υλικου.

Reaction score
1
Μπορεί να μη χρειάζεται το 3d nvidia vision, αλλά μπορεί να κάνει χρήση αυτού και να παίξει με τα 3d γυαλιά της nvidia.

Άν όμως θές να παίξεις 3d από pc θα χρειαστείς τουλάχιστον το nvidia 3DTV Play για να παίξεις με το 3d projector και τα δικά του γυαλιά.

Reaction score
0
Οπότε ποιον προτείνετε να πάρω? Τηλεόραση 3d ακόμα όχι είναι ακριβές, όποιον από τους 2 πάρω είμαι οκ? Είχα πάρει κα τον πήγα πήσω έναν Benq 6703d νομίζω αλλά δεν έκανε τίποτα, έφαγα 3 μέρες προσάθειας μάταια όμως, και δεν είχε και δικά του γυαλιά.

Reaction score
0
Με το optoma ΗD67 θα χρειαστώ και άλλη συσκεύη για δω BluRay 3d? Ενώ με τον Acer Η5360 είμαι οκ και δεν χρειάζωμαι κάτι άλλο?
Συσκεύη BluRay 3d θα πάρω σύντομα μέσα στις γιορτές.

Reaction score
0
Τελικά δεν κατάφερα ποτέ να τον κάνω να παίξει 3d vision nvidia αν και λέει οτι είναι πλήρης συμβατός. Και τον επέστεψα στο κατάστημα για έλεγχο και αντικατάσταση με κάποιον που να παίζει 3d vision δοκιμασμένα σε 720p hd ready 3d vision ή επιστροφή χρημάτων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.361
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel